29.04.2013
Stal Barbazan is een heerlijke plek om volledig te ontspannen en op maar 3 uurtjes van de Randstad. Je vind in Natalie en Paul o.a. een leuke gesprekspartner, een goede paardrijdinstructrice, een gezellige herbergier en goede koks.
Wij zijn hier al 3 keer geweest en ook deze mei vakantie 2013 zijn wij hier weer te vinden. Onze kinderen (nu 5, 8 en 10 jaar) vermaken zich hier uitstekend en zijn aan het aftellen wanneer we weer gaan.
De tenten zijn ruim en comfortabel en t.o.v. andere Betere Boeren Bedden heeft Paul ze over een heel groot terrein verdeeld, met verschillende terrassen waardoor je veel privacy hebt.
De sfeer is heel ongedwongen en als je geen zin hebt om te koken dan mag je meestal wel aanschuiven bij Paul en Natalie en hun kinders op het terras van het Jachthuis.
07.05.2012
Geweldige ligging, super tent. Helemaal terug naar de essentie in de tent van het betere boeren bed. Zelf vuurtje stoken, maar wel hele goede bedden in de tent. Paul en nathalie zijn heel aardig en behulpzaam, we hebben echt een super vakantie gehad.