03.11.2010
eten: lekker en voldoende
Kamers: netjes
kindvriendelijk: 100%
25.07.2010
Bij aankomst word je door Christine hartelijk en vriendelijk welkom geheten in hun schitterende accomodatie. Ook tijdens het verblijf staan boer Luuk en Christine voor je klaar om je een aangename vakantie te bezorgen. Onze kinderen hebben erg genoten van het voeren van de dieren zoals schapen, geiten en de koeien. Er is geen speeltuin aanwezig maar wel een speelkamer, een zandbak en een aantal kindertraktoren. Maar onze kinderen hebben zich prima vermaakt. Er waren dan ook nog veel meer kinderen om mee te spelen of voetballen. Het ontbijt was super. Het was vooral een verademing dat het allemaal geen commercieel gebeuren is. Wij willen zeker nog een keertje terug gaan.
04.08.2009
Op een boogscheut van Wenduine worden we steeds weer op een buitengewone manier onthaald door Christine en Luc, we mogen ons stillaan een vaste klant noemen. Het ontbijt is steeds een hoogstandje en heel afwisselend. Ook in de directe omgeving vind je Blankenberge, De Haan en met de kusttram ben je overal in een wip.
Het is dan 's avonds steeds een verademing om terug op de rustige boerderij te komen op een kamer die rust uitstraald, met een gemeenschappelijke keuken ter beschikking en draadloos internet en tv op de kamer. Een aanrader voor wie van hoevetoerisme wil genieten. Cristine en Luc, bedankt voor al het leuke dat we samen al hebben mogen beleven..