14.05.2012
Hotel z bardzo mila obsluga, dosc blisko centrum St. Vlasu, podobna odleglosc do morza, na przeciw supermarket i myjna samochodowa (robi nieznaczny halas), pod hotelem przystanek z ktorego mozna dojechac do Slonecznego Brzegu, mozna tez isc na pieszo (ok. 30/40 min spaceru, droga z szeroki chodnikiem), dla bardziej leniwych na dole jest basen, ale dosc maly, z reszta warto przejsc sie kawalek na plaze i tam wypoczywac. Ceny bardzo przystepne, dla tych ktorzy chca mniej wydac na wakacje polecam, poniewaz w St. Vlasie sa nieco nizsze ceny(restauracje, sklepy). My bylismy bardzo zadowoleni z hotelu, ale nie polecam go para ktore chca co noc szalec na imprezach, bo do centrum Slonecznego Brzegu troche jest, wiec lepiej wybrac hotel w Slonecznym Brzegu.
08.08.2011
Od czego by tu zacząć...
Może tak: Jeśli gdzieś jest napisane, że odległość od plaży 400 czy 600m to owszem ale w linii prostej i aby się dostać trzeba mieć procę żeby się wystrzelić lub lotnię by dolecieć. Realna odległość to ok 1 km, częściowo bardzo kiepską ścieżką. Dla dorosłego nie ma kłopotu ale z dziećmi, ręcznikami, dmuchanymi kołami i całą wałówką, w 30 stopniowym upale to masakra.
Sam hotel jest ok, śniadania mało wyszukane i nieurozmaicane ale smaczne, basen spoko całkiem duży i przyjemny. Niestety, bezpośrednia bliskość ulicy - jedynej, dojazdowej do dalszej części miejscowości jest dużym minusem. Ciągły ruch nawet w nocy powoduje brak komfortu ciszy i spokoju. By dało się spać trzeba zamykać szczelnie drzwi na balkon a o cichym, wieczornym odpoczynku na balkonie przy piwku można zapomnieć.
Wszystkie pokoje (będące wyżej niż pierwsze piętro) mają widok na wodę a w dalszej kolejności na morze. Na wodę, ponieważ pierwszą wodą jaką można zobaczyć to woda z karcherów na myjce s