20.05.2012
Zojuist terug van een weekend Willingen waarbij we verbleven in Vila Alinkhof. Wij waren in totaal met 8 volwassenen en 4 kinderen. Het huis is werkelijk fantastisch! Zeer ruim (zeker voor ons gezelschap) en erg compleet. Wij gaan al 15 jaar met dit gezelschap naar vakantiehuizen en dit huis steek er werkelijk met kop en schouders boven uit. Ruimte, gezellige inrichting, handdoeken aanwezig, opgemaakte bedden, complete keuken, ingebouwde friteuse, 2 vaatwassers, zeer mooie een schone gasBBQ, zeer schone en ruime badkamers, hout kachel. Alles werkt en is brandschoon. Simon (eigenaar/gastheer) is zeer gastvrij en geeft je direct echt het gevoel dat je op vakantie bent. Dit in tegenstelling tot andere accomodaties waarbij je voor alles moet bij betalen en een torenhoge borg moet storten met strenge eindcontroles. Huis ligt op loopafstand van Willingen, waar altijd wat te beleven valt. Kortom, een super accomodatie voor groepen zoals je ze nog maar weinig ziet!!!
03.08.2011
Willingen? Waar ligt dat, vragen ze in onze nabije omgeving.
Na een week zomervakantie in villa alinkhof kunnen wij, familie van 9personen, zeggen waar het ligt en dat we een fantastische week hebben gehad.
Een hele mooie natuur en uitzichten, wandeltochten, veel leuke dingen om te doen zoals zomer-rodelbaan; toren; bowling, minigolf, steengroeve, dier en natuur park,...
Natuurlijk hebben wij super geluk gehad dat wij villa alinkhof hebben uitgekozen als ons verblijf. Wij hebben hier geen moment spijt van!!!
De aankomst was zo warm, simon en ellen ontvingen ons als echte vrienden. ze waren er voor alle vragen, gingen niet uit de weg om eens een goede babbel te doen, hielpen waar het kon.
Het huis, 3 verdiepen, is echt wel groot, Alles was heel netjes en is goed voorzien voor grote groepen. de kamers hebben propere bedden en iedere groepskamer heeft zijn eigen mooie badkamer.
Een echte aanrader voor kleine of grote groepen!!!!
wij kunnen zeggen dat onze vakantie 100%geslaagd is