28.08.2011
vakantiepark kustelberg is een ontzettend gezellig, leuk, gaaf en fantastisch (kleinschalig) park! Er worden activiteiten geregeld voor de kinderen (erg leuk!!) en er is leuk contact onderling. Op zaterdag kun je bijvoorbeeld komen koffie drinken om even kennis te maken met de andere gasten, de beheerder en het recreatie team. Nette en schone huisjes, mooie omgeving om te wandelen/mountainbiken. Je kan altijd terecht met je vragen bij de beheerder die nederlands is. Op zondag zijn er kerkdiensten in een dorpje verderop en kun je achter de beheerder aanrijden naar kerk.
Kortom: wij hebben een fantastische vakantie gehad en gaan zeer waarschijnlijk weer terug!
24.12.2011
Na de aankomst door middel van de duidelijke routebeschrijvng op de site, werden we vriendelijk ontvangen door de beheerder. tijdens de gehele vakantie hebben we super kunnen genieten van de rustige omgeving en de service. bijna iedere dag zijn er activiteiten voor jong en oud. vooral voor de kinderen is er s´ochtends een speciaal programma zodat wij als ouders ook van alle rust kunnen genieten. een aantal keer is er de mogelijkheid om eten te bestellen en wordt bji het huis bezorgd (broodjes, patat, nasi) ook de sport en zwem (nieuw buiten zwembad!) activiteiten zoal overdag als s'avonds zijn erg leuk en gezellig! kortom, een super vakantie om niet te vergeten, en volgend jaar over te doen!
07.03.2012
Wij zijn hier al meerdere keren geweest, maar het is tot nu toe, elke keer prima bevallen!
Huisjes zijn ruim, schoon en netjes. Bedden zijn echt super, heb nog nooit zo lekker geslapen op vakantie!
Service is ook goed, als je een vraag hebt of iets dergelijks, staat de (nederlandse) beheerder altijd voor je klaar.
Sinds afgelopen zomer is een buitenzwembad, wat ook enorm goed bevallen is onze zoon. Er is ook een peuter/kleuterbadje bij. Er is een hoop te doen, zoals voetballen, volleyballen, tafeltennissen, trampoline, skelters e.d.
Al met al, aan je kinderen heb je geen kind;)
Prijs viel ook niet tegen als je ziet wat je ervoor terug krijgt! Daar kan een park van keten niet tegenop!
Er zijn ook staanplaatsen voor een caravan of tent, de mensen die ik daarover sprak vonden het ook erg leuk,hoewel ik daar zelf geen ervaring mee heb.
's Winters kan je er in de buurt trouwens erg leuk skien!