Reiseberichte Burnham on Sea | Flugreise Burnham on Sea | Städtereise

Bewertungen Burnham on Sea

Burnham on Sea aktuelle Gesamtwertung 7,5 von 10, basierend auf 4 Hotelbewertungen.
Sie suchen nicht nur günstige Urlaubsangebote und Ferienwohnungen nach Burnham on Sea sondern auch weitere Informationen über Burnham on Sea als Reiseziel? Dann sind Sie auf Zoover genau richtig! Unser Hotelbewertungsportal liefert Ihnen Reiseberichte, Hotelbewertungen, Fotos und vieles mehr zu Burnham on Sea. Auf Zoover finden Sie auch Informationen über Sightseeing für Ihren Urlaub nach Burnham on Sea. Mit Hilfe dieser Berichte bekommen Sie eine guten Überblick über Städtereisen, oft wird in den Reiseberichten auch von den Flugreisen berichtet. Für Burnham on Sea verfügt Zoover beispielsweise über Inhalte zu 2 Bed & Breakfasts und 1 Hotel. Genauso so schnell und einfach informieren Sie sich auch über weitere Reiseziele in der Ferienregion South West. Selbstverständlich verfügt Zoover auch über Reiseinformationen zu England und der ganzen Welt. Neben den Tipps über Reiseberichte, Flugreisen und Städtereisen finden Sie auf unserem Hotelbewertungsportal auch eine 14-Tage-Wettervorhersage. In unserer Reisecommunity auf myZoover finden Sie weitere Informationen über Flugreisen und Städtereisen. Selbstverständlich freuen wir uns und andere Urlauber auf Ihre Reiseberichte. Das Team von Zoover wünscht Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freut sich auch Ihre Reiseberichte zu weiteren Städtereisen und Flugreisen. Zoover - Wir waren schon da!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für das Reiseziel Burnham on Sea abgegeben. Sie können aber gerne selbst eine Bewertung für das Reiseziel Burnham on Sea abgeben.

Haben Sie dieses Reiseziel bereits besucht?

4 Bewertungen für Burnham on Sea

4,1
Familie mit Jugendlichen
"Dit nooit meer"
krentje
Strände
31.07.2010 Geboekt via touroperator. Een hele middag op het reisburo gezeten om een passende vakantie te boeken voor 11 personen van verschillende leeftijden. De folder beloofde prachtige gratis aktiviteiten. Helaas, niets minder was waar. Het zwembad was de hele dag bezet met betaalde aktiviteiten. Het strand was onbegaanbaar vanwege drijfzand. Echt alles, maar dan ook alles wat het park aan aktiviteiten aanbood moest dubbel en dwars betaald worden. De caravans waren echter luxe, prachtige keuken en 2 badkamers. Maar wij gingen ook voor de aktiviteiten voor de kinderen, maar zelfs bingo was voor ons gezin € 18 euro.

Familie mit Kindern
"Leuke camping voor een paar dagen"
Liek
19.08.2009 Camping was ruim en netjes. Ook de auto weer op het park bij de caravan parkeren. Caravan superior plus was erg modern en nagenoeg nieuw. Ruime caravan, digitale tv, ruime douche en slaapkamers. Grote keuken en woonkamer. Caravan stond op een ruime plek met nog 4 andere caravans, ruim opgezet en nette parkeerplaatsen (asfalt). Plaza wederom veel gokautomaten, zwemmen gaat met bandjes, je mag maar een uur, dan moet je er weer uit, anders is het te druk. Dus gewoon doen alsof je gek bent en lekker langer zwemmen. Genoeg te spelen voor de kinderen. Eten is weer vet en vet, dus probeer er niet te vaak te eten. Supermarkt (hele grote) is meteen linksaf het park uit, je kan erheen lopen, dus genoeg keus. Veel leuke dingen om te doen, Cheddar caves aanrader. Dorpje is wat saai, strand is ook saai.

Familie mit Jugendlichen
"Leuk park"
Andre van Drenth
22.07.2009 Park was om zich wel naar behoren, het strand was niet echt een strand en dit kwam vrnl door de moerasachtige kwaliteit van het strand en de waarschuwing voor drijfzand. Plaatsje op zich niet erg leuk maar wel gezellig door zijn diversiteit aan winkeltjes, restaurants ed.

Burnham on Sea - Günstige Angebote für Ihren Urlaub

"Kleine badplaats"
Karin
Strände
28.07.2008 Kleine badplaats met groot strand, maar wel met waarschuwingen voor drijfzand!
Toen wij er waren woei er een koude wind, dus niemand op het strand. Grote supermarkt en winkelstraat. Diverse restaurantjes.