30.07.2011
Wij hebben in juli een week in een splinternieuwe stacaravan (type Perran) gezeten. De douche was prima, ruime woonkamer en redelijk ruime "master bedroom". Dubbelglas, goede verwarming (fijn bij koude nachten), goede oven, magnetron, géén koffiezetapparaat maar natuurlijk wel een theepot en waterkoker (je bent in Engeland, he). Wij hadden de hele week een Engels ontbijt bijgeboekt; dat was uitgebreid maar de kwaliteit was niet geweldig (cereal, toast en jam, en verder kon je vijf warme gerechten kiezen die niet super smaakten). De kinderen (5 en 6) vonden de kinderdisco met Sid en Lizzie 's avonds geweldig. Er was een heel animatieprogramma (Engels). De zwembaden zijn simpel, maar voor kleine kinderen ok. Speeltuintje buiten én binnen, (betaald!!) springkussen, midgetgolf en skelters. De omgeving: geweldig! Leuke dorpjes, prachtige coves en cliffs, strand bij oa Hayle is prachtig. Tip: koop tickets voor 't Seal Sanctuary op het park met een flinke korting.
08.08.2008
We hadden de goedkoopste caravans ,dat was wel te merken niet goed schoongemaakt maar verder wel goed uitgerust met keukenspullem.Camping is echt engels .,caravan na caravan op een rij.Leuk avond progamma elke dag iets anders.Vergeet geen tuinstoelen mee te nemen .Prachtig weer gehad en hele mooie stranden in de buurt Kynance cove,Kenach sands en wandelen via Coast path,een echte aanrader.Wij zijn daar 2 weken geweest en mijn 'things to do'lijst is nog niet compleet