Reiseberichte Monflanquin | Flugreise Monflanquin | Städtereise
Monflanquin

Bewertungen Monflanquin

Monflanquin aktuelle Gesamtwertung 9,2 von 10, basierend auf 11 Hotelbewertungen.
Sie suchen nicht nur günstige Urlaubsangebote und Ferienwohnungen nach Monflanquin sondern auch weitere Informationen über Monflanquin als Reiseziel? Dann sind Sie auf Zoover genau richtig! Unser Hotelbewertungsportal liefert Ihnen Reiseberichte, Hotelbewertungen, Fotos und vieles mehr zu Monflanquin. Auf Zoover finden Sie auch Informationen über Sightseeing für Ihren Urlaub nach Monflanquin. Mit Hilfe dieser Berichte bekommen Sie eine guten Überblick über Städtereisen, oft wird in den Reiseberichten auch von den Flugreisen berichtet. Für Monflanquin verfügt Zoover beispielsweise über Inhalte zu 1 Appartement, 1 Bed and Breakfast, 1 Campingplatz, 3 Ferienhäuser und 1 Ferienpark. Hinzukommen 47 Urlaubsbilder für Monflanquin. Genauso so schnell und einfach informieren Sie sich auch über weitere Reiseziele in der Ferienregion Aquitaine (Aquitanien). Selbstverständlich verfügt Zoover auch über Reiseinformationen zu Frankreich und der ganzen Welt. Neben den Tipps über Reiseberichte, Flugreisen und Städtereisen finden Sie auf unserem Hotelbewertungsportal auch eine 14-Tage-Wettervorhersage. In unserer Reisecommunity auf myZoover finden Sie weitere Informationen über Flugreisen und Städtereisen. Selbstverständlich freuen wir uns und andere Urlauber auf Ihre Reiseberichte. Das Team von Zoover wünscht Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freut sich auch Ihre Reiseberichte zu weiteren Städtereisen und Flugreisen. Zoover - Wir waren schon da!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für das Reiseziel Monflanquin abgegeben. Sie können aber gerne selbst eine Bewertung für das Reiseziel Monflanquin abgeben.

Haben Sie dieses Reiseziel bereits besucht?

11 Bewertungen für Monflanquin

Familie mit Kindern, Aug. 2011
"Super mooi stadje"
Ann
19.05.2012 Prachtig mooi stadje, is zeker een aanrader. Met name het feest
"Marche Medieval" is echt de moeite waard. Ik heb mijn ogen uitgekeken. We hebben ook echt heerlijk gegeten bij de pizzaria in Monflaquin. Ik kan mij echt niet heugen ooit zo lekker gegeten te hebben bij een pizzaria.

Familie mit Kindern, Apr. 2011
"Pittoresk op een heuveltop"
Inez & J.W.
03.01.2012 Monflanquin is een gezellig en pittoresk dorpje boven op een heuveltop. Een leuk pleintje met een marktje, enkele terrasjes en restaurantjes. Als je rondom loopt heb je een mooi uitzicht over de omgeving.

Familie mit Kindern, Juli 2010
"Bijzonder sfeervol in een schitterende omgeving"
Marlous
15.08.2010 Wij zijn net terug van 2,5 week Le Boulede. Het vakantiepark van Rolf en Karen Kommer. Het was genieten, precies zoals op de website beschreven was. Mooie en sfeervol ingerichte huizen. Aan werkelijk alles is gedacht. Wij zaten in Le Forgeron. Het terrein cq de tuin is mooi aangelegd en biedt veel privacy. Het zwembad zat op veilige afstand van het huis en er zat ook een afrastering omheen. Heel fijn als je met kleine kinderen ( 1,5 en 3,5 jaar) hier bent. Wij kregen hier zeker het Villa Felderhof-gevoel van. De omgeving was mooi en rustig. Wij komen hier zeker terug.

Familie mit Jugendlichen, Juni 2009
"Wonderful for families and couples"
Melissa Miller
26.03.2010 Monflanquin is a beautiful village surrounded by rolling countryside and makes an excellent base for visiting attractions and other places in the Lot, Lot et Garonne and also the Dordogne a few km north. It is very entertaining and lively during July and August but very quiet during the other months which makes it a wonderful holiday area for active families or older couples looking for peace and places of interest. The Lot et Garonne is known as a gastronomic area and Monflanquin with its local market, wine and other local produce and many restaurants is no exception. The town itself has had a lot of renovating work done to it over the last twenty years and shopping facilities have been added to on the outskirts, leaving the main village to be more attractive and pedestrian friendly.

Mathilde
09.05.2008 Monflanquin is een in de middeleeuwen ontstane "bastide"; Nieuwe steden met urbanisatie volgens vast patroon om 't economisch, politiek en sociaal leven te organiseren. Er is altijd een centraal plein en een kerk op een hoek (Eglise de Saint-André). Het is geklasseerd als Un des Plus Beaux Villages de France. Voor ludieke kennismaking, doe je rondleiding door Janouille la Fripouille. Op eigen tempo kijken naar geschiedenis van bastides i.h.a. gaat naar het Musée des Bastides, gevestigd in VVV kantoor.
Wij logeerden in één van de sfeervolle viersterren vakantiehuizen van Rolf en Karen Kommer: Le Menuisier en Le Forgeron in hun privégehuchtje, 2 km t.w.v. van Monflanquin. Handig: Restaurant Moulin de Boulède op loopafstand met speciaal Menu d'Arrivée voor gasten van Le Mayne de Boulède op aankomstdag.

bert poelert.
16.08.2007 In hoogseizoen een toplokatie. Leuke restaurants in alle prijsklassen, veel feesten, vooral de medieval op 15 aug, geweldig pleintje.Buiten seizoen te rustig. Is veel meer van te maken.

van acker valere
22.11.2006 mooie bastide iedere week locale markt met streekproducten beneden aan inkom bastide lokaal restaurant l'entrecote goedkoop en superlekker mooie omgeving goed voor mensen die rust waarderen

Freunde, Okt. 2006
Adri Snoek
07.05.2007 We zijn 2 maal in de herfst geweest (2005 en 2006), een mooi seizoen om te genieten van de omgeving(de ondergaande zon) en lekker te luieren op het terras of in de tuin. Heerlijk om te wandelen, korte en/of lange afstanden, een goed advies en goede beschrijving kan je altijd van Karen krijgen. Het huis (le Forgeron) is heel comfortabel, 's avonds veel genoten van de open haard. Heerlijk rustig, een paradijsje. En als je wilt zit je zo in Monflanquin, een schattig Frans dorpje.

Familie, Juli 2006
Nicole Bronzwaer-De...
29.04.2007 Ook dit jaar vertrekken we weer richting Monflanquin waar we voor de derde keer te gast zullen zijn bij Karen en Rolf Kommer - de Graaff.
Een echte aanrader! Hartelijke ontvangst en prachtig verbouwde gites (Le Menusier en Le Forgeron)zorgen voor een onvergetelijke vakantie!Monflanquin is een mooi stadje boven op een berg met een panoramisch uitzicht. Vooral de middeleeuwse festiviteiten zijn de moeite waard.
Ook in de omgeving valt er genoeg te bezichtigen en te beleven. Leuke marktjes, mooie plaatsen en vriendelijke mensen.

Familie, Juli 2006
Patricia & Bruno
25.04.2007 Een mooie bestemming, om heerlijk weg te dromen, met spelende kinderen op de achtergrond. We dromen nog dikwijls terug naar het (toen spiksplinternieuwe) huis "Le Menusier". 't Is er zalig en ooit komen m'n vrouw en ik er nog terug. In 2005 ging het nog net met de kids : géén tv, géén uitgansleven, géén lieven .... Het zalig lezen, gezelschapspellen spelen, het kaarten, het luisteren naar 't gitaarspel van de oudste dochter .... mmmmmmmmmmm.
Ooit geweten dat de bakker de berg op komt om je bestelling van de vorige dag te brengen.... Karen bedacht het en 't is pure verwennerij.
Karen, Rolf en kids, stel het wel verder en tot een volgende !