Schloss Le Champ Ramet La Celle en Morvan | Hotelbewertungen & Preisvergleich Schloss Le Champ Ramet | Preise

Bewertungen Schloss Le Champ Ramet

27 Mai 2012

Schloss Le Champ Ramet La Celle en Morvan

Bewertungen Schloss Le Champ Ramet

71400 , La Celle en Morvan
Schloss Le Champ Ramet aktuelle Gesamtwertung 8,7 von 10, basierend auf 22 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Schloss Le Champ Ramet und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in La Celle en Morvan. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 13 Urlaubsbilder zu Schloss Le Champ Ramet, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu La Celle en Morvan. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Schloss Le Champ Ramet mit unserem Angebot zur Ferienregion Bourgogne (Burgund). Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Frankreich Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Le Champ Ramet / La Celle en Morvan abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

22 Bewertungen für Le Champ Ramet

Familie mit Kindern, Aug. 2011
"Goede accomodatie maar slechte service"
Pascal en Sara en k...
21.08.2011 Geboekt bij Judith en Joost, geen Joost te zien en ook geen uitleg daarover.
Prachtig gebouw en domein, goed ingerichte gîte, maar slechte ontvangst, weinig of geen info over omgeving en activiteiten, (bvb vraag naar weersvoorspellingen: "daar heb ik nog nooit naar gekeken..." was het antwoord), ...
Een dikke pluim wel voor alle helpende vrienden en familie.
Zo'n mooi domein, zo weinig gastvrijheid, een gemiste kans dus...

Familie mit Kindern, Aug. 2011
"Tegenvaller"
I
06.09.2011 Voor een week een gite geboekt, maar helaas is het erg tegengevallen. Ook wij werden niet echt warm ontvangen. We hadden ons verheugd op de table d'hotes, maar toen we de eerste avond meeaten, was het gewoon niet lekker. We besloten het nog een kans te geven, maar op een andere dag dat er volgens de gegevens table d'hotes zou zijn, zei Judith dat we niet mee konden eten want ze had 'de vorige avond al gekookt'. In de rest van de week heeft ze een paar keer met vrienden buiten gegeten, maar nooit geinformeerd of er interesse was in de table d'hotes.
Het pand is mooi, maar niet mooi opgeknapt. Je ziet dat het veel zelfwerk is (bewondering daarvoor), maar het is slecht afgewerkt. De gite waar wij in verbleven was niet goed schoon, overal in de gite zaten grote spinnenwebben en was het stoffig. De houtkachel hebben we niet gebruikt. De eigenaar gebruikte deze boven wel, dit was de volgende dag bij ons in de gite te ruiken. Ondanks dat we dit gemeld hebben, gebeurde dit de dagen daarna ook

Familie mit Jugendlichen, Juli 2011
"Fantastisch!!!!!!!!"
Fam.Warmolts
09.08.2011 Dit is leven als God in Frankrijk.
Geweldige vrouw die Judith,warm,gastvrij en ze kan heerlijk koken.
Volgend jaar weer terug.

Veel liefs Fam.Warmolts

Paar, Juli 2011
"Prijs hoge kant voor Chambre d'hote"
Wildevuur
03.08.2011 Prijs aan de hoge kant voor Frankrijk. Hotelprijs wordt gerekend terwijl het B&B is. Konden bijvoorbeeld niet iets eten toen we in avond aankwamen, jammer. Wel mooie kamer, helaas was er van de wijnen die op kaart stonden zoals Chablis niet alles meer aanwezig. Prettige plek, vriendelijke staf; dat is allemaal goed voor elkaar. Centrale ligging om regio te verkennen, je hoort wel op de achtergrond het verkeer.

"Niet conform verwachtingen"
de Jong
10.08.2011 Afgelopen zomer een tussenstop gemaakt bij Judith ( waar is Joost???) en na een lauw ontvangst bleek een andere familie in onze kamer te zitten. Na enig geregel komen we op onze kamers. Bedden en badkamer zijn prima maar de passen geheel niet in de stijl van dit landgoed. Een gemiste kans, ons inziens. De ligging is goed, echter de gastvrijheid en inrichting kan stukken beter.

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Super gastvrij op een mooie locatie"
Fam. Leusink
20.07.2011 Bij "Kasteel Le Champ Ramet in La Celle en Morvan krijg je een super gastvrij onthaal. Op doorreis naar Zuid Frankrijk hier overnacht. Vorig jaar in een prachtige gite gezeten. En nu in 2 stijlvolle kamers, de comfortabele bedden en de heerlijke douche. Helaas konden we niet mee-eten. Wellicht de volgende keer; dat zal toch een keer moeten lukken. Wij vinden het super gezellig bij jullie. Judith, Joost en alle werkende vrienden, Succes gewenst.

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Voor herhaling vatbaar, wat een heerlijke plek"
Familie Noomen
17.07.2011 Echt een geweldige plek. Heerlijke omgeving. Onze dochter wilde eigenlijk niet meer weg. Prima kamer met 2 extra kinderbedden voor onze 2 ling. En een superdeluxe badkamer op de kamer. Een lang gedekte tafel met alle bezoekers aan het diner. Mijn verwachting van een overnachting in een Chambre d'hote.

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Wat een geweldige tussenstop"
Familie van Zon
17.07.2011 We zijn hier tijdens de heen- en terugreis van onze vakantie naar Zuid Frankrijk wezen overnachten. De omgeving is werkelijk fantastisch en de hele entourage van dit chateau is echt adembenemend. Een zeer gastvrije ontvangst door de gastvrouw en prachtige authentieke kamers (Chambre d'Hotes) met echt heerlijke bedden voor een weldadige nachtrust. De enorm grote tuin om het pand heen is super voor de kinderen met een trampoline, zwembad en allerlei andere attributen. We hadden ook een Table d'hotes bij geboekt en dus zaten we met de andere gasten heerlijk buiten aan het diner. Super gezellig en echt heerlijk eten. Ook het ontbijt was uitgebreid en lekker. Echt al met al een aanrader voor een korte tussenstop of een langere vakantie (Gites). Volgende keer komen we er zeker weer! Ook onze hond was helemaal in zijn nopjes met het heerlijk grote terrein buiten en speelkammeraatjes.

Freunde, Mai 2011
"Ontzettend mooie lokatie."
Ellen Griek
15.05.2011 Heerlijk rustig gelegen.
Ontzettend gastvrij en het eten is meer dan voortreffelijk.
Een aanrader!

Gruppenreise, Mai 2011
"Een prachtige accomodatie in dito omgeving."
jeanne en ton van h...
05.06.2011 Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen een geweldige week gehad, dankzij zeer goede zorgen van Joost en Judith. Grote klasse!