Bewertungen Camping La Noue des Rois***

22 Mai 2013

La Noue des Rois***
Bewertungen Camping La Noue des Rois***
Chemin des Brayes, 10100, Saint Hilaire sous Romilly
Camping La Noue des Rois aktuelle Gesamtwertung 4,4 von 10, basierend auf 12 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Camping La Noue des Rois*** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Saint Hilaire sous Romilly. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 8 Urlaubsbilder zu Camping La Noue des Rois***, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Saint Hilaire sous Romilly. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Camping La Noue des Rois*** mit unserem Angebot zur Ferienregion Champagne-Ardenne. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Frankreich Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für La Noue des Rois*** / Saint Hilaire sous Romilly abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

12 Bewertungen für La Noue des Rois***

4,9
Familie mit Kindern, Aug. 2012
"Nooit Meer"
W te V
10.08.2012 Dit is de duurste en slechtste camping geweest van de hele vakantie. Gelukkig stonden wij er maar 1 nacht. We konden uit een paar plaatsen kiezen maar toen we eenmaal de camping op liepen zonk de moed ons in de schoenen (helaas al betaald). 90% zijn vaste plaatsen waarvan het meerendeel zeer slecht onderhouden. Hondenpoep lag op de plaatsen. Sanitair oud, water steenkoud. Als je gaat douchen ben je bang dan de geiser de lucht in vliegt. Mijn dochter trok de wc door en rende huilend weg van het geluid wat er uit kwam. Het zwembad was wel leuk, vooral de glijbanen. De grond rondom het zwembad was zeer pijnlijk voor de voeten. 's Avonds naar binnen gevlucht voor de muggen. De receptie gaat pas om 09.30 open (hoogseizoen), dus het stokbrood hebben we laten liggen. Een grote streep door deze camping in ons campingboek. Nooit meer.

Paar, Okt. 2011
"Redelijke camping"
Heidi
14.06.2012 Mooi gelegen camping, met matig sanitair. Er is zelfs geen wc-papier aanwezig. Stroomvoorziening is 16A. De Wi-Fi (duur) werkt alleen bij de receptie. Maar als je met je laptopje onder je arm daarheen komt, wordt er een plekje voor je vrijgemaakt en wordt je zelfs geholpen met het aansluiten van stroom in het stopcontact onder de tafel. Rondom de camping liggen kleine meertjes waar het leuk wandelen is.

Freunde, 2011
"Nooit meer!"
Sjan en Claire
24.08.2011 We hebben een week op camping La Noue des Rois gespendeerd in juli 2011. Zoals alle recensies hier al vermelden: het sanitair is ranzig (en wij kunnen het weten want we wonen in een studentenhuis). Het water van de douches is vaak koud en de straal is meer een lekkage. Bovendien liggen er etensresten (scampi’s, gehaktballen) en plukken haar (je kunt er een pruik van maken) die niet worden opgeruimd. De staplek is mooi (we waren met een caravan). Ook kun je er leuk minigolven en crêpes eten. In tegenstelling tot wat hun site beweert is er geen verwarmd binnenbad. Het water ‘binnen’ is net zo koud als buiten. Bovendien zijn de stenen die het zwembad omringen onmogelijk om op te lopen op blote voeten (niet door de hitte maar door de stekeligheid). Het personeel is wel vriendelijk. Denk niet dat je er lekker in de buurt kan fietsen want dat kan niet; alleen als je over de autobaan gaat is dit mogelijk (en dat is niet aan te raden!). De lotto is er erg gezellig; je moet wel Frans kunnen.

Paar, Aug. 2011
"Mooi voor 1 dag en daarna nooit weer!"
joke en ids
16.08.2011 Zeer slechte camping. We hadden geboekt en kregen een plaats waar ze even eerder een stacaravan vandaan hadden getrokken. De achter gebleven troep, zoals restanten van stoelen, struiken wat eens een tuin was geweest. Hier moesten we maar een plekje tussen zoeken. Dus niet. Op de plaatjes in de folder zag m.n. het zwembad er leuk uit maar niets is minder waar. Advies veel te duur.Niet als ze waar maken wat in de folder staat. Wat een teleurstelling na een lange reis.

Familie mit Kindern, Aug. 2011
"Nooit meer"
Ivo
11.08.2011 Twee nachten geweest, verouderd sanitair met lekkende kranen. Geen goede sfeer. Wel een mooi zwembad, maar daar betaal je dan wel heel veel voor. Receptie spreekt slecht engels. Een surfboard is er gestolen,we hebben het ter informatie bij receptie gemeld, maar die begrepen me niet en mijn frans is niet goed genoeg om het uit te leggen. Er is een vis meer bij, hier kan niet in gezwommen worden.

Familie mit Jugendlichen, Juli 2011
"Camping waar je je zelf moet kunnen vermaken"
v Steen
12.08.2011 Ik wil een kleine reactie geven op de negatieve woorden over deze camping. Het is een camping met verouderd sanitair, wat inderdaad zo nu en dan weigerd, maar meerdere malen per dag wordt het nagekeken en de problemen opgelost, maar het grootste probleem dat het sanitair weigerd zijn de mensen zelf, men spoelt van alles door de wc heen, en daar het een soort septitank is, verstopt het dan erg snel. En dat de wc's vies zijn, is een kwestie van even achterom kijken als men het toilet verlaat, er staan keurig wc borstels bij iedere toiletpot. Ook de douche waren heerlijk warm.
Verder waren er zeer grote plekken op de camping, tot wel 200 m2 meter.
Ook iedere morgen vers stokbrood verkrijgbaar,
Alleen de prijs / kwaliteit verhouding klopt niet, er is ook niet dagelijks animatie, maar 1x in de week op zaterdagavond.
De kinderen moeten zich zelf kunnen vermaken, maar met het zwembad en het grote meer, moet dit geen probleem zijn.

Paar, Aug. 2010
"Enorme camping maar erg afgelegen"
Ank
07.09.2010 Je denkt dat je in een erg mooie omgeving bent, en dat is ook zo, met allemaal meertjes. Maar je kan bij geeneen meertje komen omdat het allemaal prive terrein is. Er zijn weinig wandelmogelijkheden. De kampeerplek zelf is klein. Camping te duur voor wat je er voor krijgt. Voor het eerst niet verteld dat we een hond hebben. Hadden ze wel kunnen zien want ik kwam met de riem bij de receptie. Er is wel een mooi zwembad en speeltoestellen voor kinderen. Als je er van houdt is het een goede camping maar niet meer voor ons.

Paar, Apr. 2010
"Gaan nog wel eens terug"
rosseel kurt
07.04.2010 wat verouderde camping maar wel heel rustig.
ideaal om eens de drukte te ontlopen.

Familie mit Kindern
"Dit nooit meer"
Olsthoorn
17.08.2009 Het zwembad is top, re rest is verlopen.
De kinderen durfde niet meer naar het toilet omdat het er erg stonk en bij het doortrekken was er erg veel herrie ivm vacuumsysteem. Eelke dag liep de toilet over ivm storing.
Geen watertappunt, ook niet bij de toiletten.

Familie mit Kindern, Juli 2009
"Quel domage !"
Bielen V
03.08.2009 Camping entouré de plusieurs beaux et propres étangs donnant un charme à l'ensemble. L'établissement possède une piscine d'une taille limitée avec toboggans, parfait pour les enfants. Malheureusement cette dernière est entourée de pierres cimentées très peu agréables au touché plantaire. Notre emplacement était d'une taille correcte jusqu'à l'avant dernier jour ou un mobilhome est venu se placé sur la même parcelle ou nous étions déjà 2, les m² sont alors un peu juste et le même phénomène s'est produit sur plusieurs parcelles. Le point noir concerne les sanitaires qui ont besoin d'un sérieux raffraichissement et le système de chasse Karcher mis en place ( qui semble assez efficace) tombe régulièrement en panne!! Quand ces problématiques seront résolues, le camping vaudra alors ses 3 ***.