Reiseberichte Bonrepos | Flugreise Bonrepos | Städtereise
ab -

Bewertungen Bonrepos

Bonrepos aktuelle Gesamtwertung 9,2 von 10, basierend auf 7 Hotelbewertungen.
Sie suchen nicht nur günstige Urlaubsangebote und Ferienwohnungen nach Bonrepos sondern auch weitere Informationen über Bonrepos als Reiseziel? Dann sind Sie auf Zoover genau richtig! Unser Hotelbewertungsportal liefert Ihnen Reiseberichte, Hotelbewertungen, Fotos und vieles mehr zu Bonrepos. Auf Zoover finden Sie auch Informationen über Sightseeing für Ihren Urlaub nach Bonrepos. Mit Hilfe dieser Berichte bekommen Sie eine guten Überblick über Städtereisen, oft wird in den Reiseberichten auch von den Flugreisen berichtet. Für Bonrepos verfügt Zoover beispielsweise über Inhalte zu 1 Ferienhaus. Genauso so schnell und einfach informieren Sie sich auch über weitere Reiseziele in der Ferienregion Midi-Pyrenees. Selbstverständlich verfügt Zoover auch über Reiseinformationen zu Frankreich und der ganzen Welt. Neben den Tipps über Reiseberichte, Flugreisen und Städtereisen finden Sie auf unserem Hotelbewertungsportal auch eine 14-Tage-Wettervorhersage. In unserer Reisecommunity auf myZoover finden Sie weitere Informationen über Flugreisen und Städtereisen. Selbstverständlich freuen wir uns und andere Urlauber auf Ihre Reiseberichte. Das Team von Zoover wünscht Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freut sich auch Ihre Reiseberichte zu weiteren Städtereisen und Flugreisen. Zoover - Wir waren schon da!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für das Reiseziel Bonrepos abgegeben. Sie können aber gerne selbst eine Bewertung für das Reiseziel Bonrepos abgeben.

Haben Sie dieses Reiseziel bereits besucht?

7 Bewertungen für Bonrepos

Familie mit Kindern, 2012
"Mooi, groene en ontspannende vakantie"
Jeroen en Claire
20.05.2012 Eind april togen wij naar Tanya en Eddy. Hoewel het weer niet meezat (eigen schuld als je eind april gaat) hebben we een relaxte vakantie gehad in de Yurt. La Promesse is een mooie rustige camping, ideaal voor gezinnen die van rust, natuur en cultuur houden. En de pyreneeën op de achtergrond bieden een geweldige panorama.

Familie mit Jugendlichen, 2011
"La promesse"
javeevwola
29.08.2011 Wij hebben erg genoten van onze vakantie bij Eddy en Tania.
Ook onze kinderen(18,15,en 12 jaar) vonden het er zo goed dat ze volgend jaar er terug naartoe willen gaan. Onze gite was ruim genoeg en goed ingericht. Het was er heerlijk rustig en ook onze hond had het er erg naar haar zin. We hebben er ook lekker gegeten. De sfeer is er erg gemoedelijk en je kan er veel info vinden over de omgeving.

Familie mit Kindern, Aug. 2011
"Een thuisgevoel"
Karel, Linda en Mat...
28.08.2011 Met onze zoon van vijf hebben we uiteindelijk 2 weken gekampeerd op La Promesse.
Het zwembad voor de "deur" en rondom mooie uitzichten.
Knap. erg schoon sanitair.
Een paar keer per week kun je, als je wilt, voor een erg schappelijke prijs, heerlijk eten.
Wil je wat van de omgeving zien, dan hebben Tannia en Eddy zeer veel informatie ne kaarten.
De bergen liggen op een redelijk te berijden afstand; vlakbij hebben we o.a. Romeinse opgravingen en een pretpark voor jonge kinderen bezocht.
Zelf hebben we flink wat gefietst; de omgeving is erg mooi.
Routes zijn voorhanden.
Voor alle vragen, hulp konden we altijd terecht: een fijn gevoel.
We voelden ons door Tannia en Eddy erg op ons gemak.
Zelf willen we ieder jaar naar een andere camping en een andere omgeving, maar we kunnen ons goed voorstellen dat mensen hier terug blijven komen.

Familie mit Kindern, 2010
"Zalige vakantie in de yurt"
Delaere
25.07.2010 ideale locatie voor een rustige, gemoedelijke vakantie met de kindjes (3 en 5), mooie, ruime en gezellige yurt (7m doorsnee) met buitenkeuken zorgen voor een heel aparte maar fantastische kampeerervaring

Familie mit Kindern, Juli 2010
"Volgend jaar weer!"
Roland Hagenbeek
28.07.2010 De laatste jaren zoeken wij altijd een gîte op een kleine camping. Dit jaar verbleven we voor het eerst bij La Promesse. Een leuke, knusse camping met enkele staplekken, comfortabele chîtes en een lekker zwembad waar het nooit dringen is om er in te kunnen stappen.

De omgeving is mooi, niet erg toeristisch en de Pyreneeën zijn natuurlijk super!

Tannia en Eddy zijn een uitstekende gastvrouw en -heer die er alles aan deden om het ons naar de zin te maken. Kortom alle ingrediënten waren aanwezig om volgend jaar voor 2 weken terug te keren.

Familie mit Jugendlichen, Juli 2010
"Een waardevolle belevenis"
Ron Kasbergen
27.07.2010 Wij hebben de camping gekozen, omdat deze een goede uitvalsbasis is voor uitstapjes naar de verschillende delen van de Haut-Pyrenees.
De sfeer op de camping is echter zo prettig dat het ook uitstekend is om een dagje niet weg te gaan en te genieten van de rust. De beide eigenaren (Tannia en Eddy) zorgen voor een relaxte sfeer en luisteren goed naar de behoeftes van hun gasten. Zolang het binnen hun vermogen ligt proberen zij de gasten het naar de zin te maken.

Paar, Juni 2010
"Sfeervolle en rustige omgeving,"
Chantal en Gino
20.06.2010 ideale plek om te ontsnappen aan ons drukke dagelijkse leven in een landelijke omgeving. Een goeie manier om frankrijk eens op een andere manier te beleven.
Ook onze hond heeft genoten van de familale sfeer die aanwezig is.
Chantal en Gino