14.05.2012
Aan de Côte d'Azur ligt tussen St. Maxime en St. Tropéz in, ligt Le Mazet des Mûres en ook nog op loopafstand van het strand. We hebben met een jong gezin van 5 pers. een hele leuke tijd gehad bij Le Mazet des Mûres.
Enthousiaste eigenaren, die het ons naar de zin hebben gemaakt. De grootste studio, geschikt voor 5 personen, was bezet, maar het alternatief 2 studio's, naast elkaar was voor ons gezin top. De kinderen (7, 10 en 12) vonden het fantastisch, hun eigen huisje.
De ligging is centraal t.o.v. alle leuke plaatsen en stranden, denk aan Le Croix Valmer, Ramatuelle, Grimaud, Port Grimaud, Gassin te veel om op te noemen.
De kamers/studio's zijn schoon en keurig verzorgd, vriendelijke eigenaren, goed ontbijt, mooie tuin en op ieder moment van de dag een plekje in de tuin om in de zon of schaduw een boek te lezen of om gewoon even weg te dommelen. Wij hebben er een vast adres aan de Côte d'Azur bij. Tot volgend jaar!
26.04.2012
Wij hebben een studio geboekt bij Mazet des Mures. Dicht bij het strand wat erg handig is als je met een baby hier bent. De studio is erg sfeervol aangekleed en de eigenaars zijn erg vriendelijk. Je kunt vanuit Grimaud makkelijk naar St. Tropez, Cannes of Monaco.