Bed and Breakfast La Grande Dame Valensole | Hotelbewertungen & Preisvergleich Bed and Breakfast La Grande Dame | Preise

Bewertungen Bed and Breakfast La Grande Dame

9,8

29 Mai 2012

Bed and Breakfast La Grande Dame Valensole

Bewertungen Bed and Breakfast La Grande Dame

Route de Riez, Chemin de Costebelle, 04210, Valensole
Bed and Breakfast La Grande Dame aktuelle Gesamtwertung 9,6 von 10, basierend auf 16 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Bed and Breakfast La Grande Dame und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Valensole. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 26 Urlaubsbilder zu Bed and Breakfast La Grande Dame, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Valensole. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Bed and Breakfast La Grande Dame mit unserem Angebot zur Ferienregion Provence-Alpes-Cote d'Azur. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Frankreich Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für La Grande Dame / Valensole abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

16 Bewertungen für La Grande Dame

9,8
Familie mit Kindern, Mai 2012
"Als God in Frankrijk"
Steven de Ridder
25.05.2012 Midden mei hebben we voor het eerst geproefd van een B&B. Het was een heerlijke ervaring. Jenny en Roland zijn twee warme mensen die je bij aankomst meteen het gevoel geven alsof je thuis komt. Tijdens de welkomstborrel konden we niet anders dan onder de indruk zijn van het prachtige uitzicht. De ligging is werkelijk waar prachtig. Het onbijt (met zelf bereide confituur) was heerlijk, de kamers prima in orde en onze zoon (bijna 3) vermaakte zich tussen de olijfbomen met voetballen, met de honden te spelen en lekker in het zwembad te plonzen. Jenny & Roland stonden ook steeds voor hem klaar. Wij konden alleen maar genieten, aanschuiven voor het aperitief en het lekkere eten. De regio bied tal van mogelijkheden, zowel dichtbij als veraf. Een echte aanrader !!!

Familie mit Kindern, Mai 2012
"Perfectie bestaat..."
Dieter, Barbara en ...
08.05.2012 Hier toegekomen, werden we met open armen ontvangen door de gastvrouw en haar vrolijke hondjes. Een welkomstdrankje later werden we naar onze kamers vergezeld. Een mooie ruime kamer, met een kinderbedje! De badkamer heeft een inloopdouche, ideaal met kleine kindjes. 's Nachts is het muisstil, 's morgens genoten we van de zon op ons privé terrasje. Het ontbijt is uitgebreid, luxueus en méér dan genoeg! We hebben Moustier Ste. Marie bezocht, de markt in Riez en ook het gezellige dorpje Valensole, op wandelafstand van de B&B. Dit is een echte aanrader, waar iedereen zich thuis voelt en waar honden welkom zijn. We snappen nu pas echt het gezegde: leven als God in Frankrijk! Proficiat Jenny en Roland met jullie fantastische plek. Doe zeker zo verder!!!

Paar, Apr. 2012
"Superplek vlakbij de schitterende gorge du verdon!"
Graseter2000
16.05.2012 Gastvrij onthaal van zowel eigenaren als de honden. Geweldige tuin met mooi zwembad (jacuzzi komt binnenkort) en zicht op het dorp Valensole. Heerlijk ontbijt, maar ook zeker het avondmaal was super gezellig en genieten (op verzoek asperges met heerlijke saus en kip gesmoord in Leffe bier). Van alle accommodaties zal deze ons het meeste bijblijven van onze roundtrip Frankrijk (zuidoostelijke deel). Bed sliep fantastisch, zeker vergeleken met andere accommodaties. Kamer schoon en netjes. In april / mei was de vloer wel wat koud, maar voor in de zomer ideaal. Een superplek vlakbij de schitterende gorge du verdon!

Familie mit Kindern, Sept. 2011
"Echte aanrader!"
Linda
25.11.2011 Ik ben er geweest met mijn schoondochter en kleinzoontje. Alle3 hebben we een fantastische tijd beleefd. Genieten aan het zwembad, genieten aan de aperitieftafel, dubbel genieten van het overheerlijke ontbijt, genieten van de ochtendzon op ons privéterrasje. Zelden kwam ik zo ontspannen terug van vakantie. Ook het dorpje is gezelligheid troef, waar je heerlijk kan eten. Veel bezoeken deden we niet, gewoonweg omdat we door de gastvrouw en gastheer zo in de watten werden gelegd. Hier kom ik zéker terug. Kortom, echt wel een ECHTE aanrader! Proficiat Roland en Jenny met jullie mooie en gezellige B&B, tot volgend jaar.

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Paradijs in Frankrijk"
Bart en Liesbeth
05.09.2011 Wij zijn afgelopen zomer met ons dochtertje van 4 naar deze b&b geweest en kunnen alleen maar beamen dat dit een zeer prachtige locatie is waar zowel de gastheer als vrouw alles uit de kast halen om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. De maaltijden zijn op en top en worden met passie klaargemaakt. Het domein nodigt werkelijk uit voor een dolce farniente-sessie en ook de kamers zijn zeer cosy en ruim. De 2 honden zijn echt schattige dieren en het mooie zwembad maakt het geheel af. Hoewel wij niet vaak 2 keer naar éénzelfde plaats op vakantie gaan is het voor ons een uitgemaakte zaak dat wij hier terugkomen. We beleefden er een prachtige week met schitterende eigenaars die hun gasten het heel aangenaam maken. Werkelijk een aanrader!

Paar, Juli 2011
"Een ware ontdekking"
Linda uit O.Vl.
01.08.2011 Via ZOOVER heb ik La Grande Dame gevonden. Samen met mijn man hebben we er een week verbleven. Alle kritiek die we hebben, is positief!
De gastvrouw is iemand die iedereen op zijn gemak stelt en die je echt het gevoel geeft dat je méér dan welkom bent. Elke gast voelt zich daar speciaal. Ze runt haar B&B met een flair van iemand die al jaren in het vak zit en dit is nochtans nog maar het 2e seizoen. Het is er kraaknet, het ontbijt zeer uitgebreid en verzorgd. Het eten overheerlijk en de sfeer gewoon gezellig. La Grande Dame is een zeer toepasselijke naam. Wij kunnen het warm aanbevelen.

Paar, Juni 2011
"Zeer goed onthaal en prachtige kamers"
Hans Smet
21.06.2011 La Grande Dame
De uitbaters Jenny en Roland zijn zeer spontaan en zullen alles doen om hun gasten te verwennen. Men voelt er zich onmiddellijk thuis. Het is gelegen in een zeer rustige omgeving, men kan er dus na een vermoeiende reis heel goed uitrusten in hun prachtige kamers en ruime tuin. Zeer verzorgd ontbijt, meestal 's morgens al buiten op het terras. Een echte aanrader!

Paar, Juni 2011
"FANTASTIQUE. ON REVIENT !!!!!"
Mme. Hongenae
08.08.2011 On revient certainement. 10/10 !!! Propre, gentil, un repas exellent. Jenny est fantastique.

Paar, Juni 2011
"Een plaats om zeker en vast terug te keren !"
Marleen en Jozef en...
15.06.2011 B&B in La Grande Dame is een paradijs voor mens en hond ! Een warm onthaal en een verzorgd huis waar je je onmiddellijk thuis voelt. Ook voor onze hond was het een ideale plaats om mee te gaan op vakantie. Tika werd er onmiddellijk verwelkomd door de 2 honden des huizes en werden rap speelkameraadjes. Ook wij hebben er ons echt geamuseerd en hebben veel leute gemaakt, ook met de andere gasten ! We vonden het spijtig dat we moesten vertrekken, maar we keren zeker en vast nog eens terug ! Ook het eten is daar mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lekker ! Ook de mogelijkheden om de Provence te ontdekken vanaf Valensole is zeer gevarieerd ... De Gorges du Verdon liggen heel dichtbij alsook de oneindig lange mooie lavendelvelden ! Dit is een aanrader voor iedereen die houdt van goed eten, genieten van de Provence en lekker niets doen ! Jenny en Roland zorgen voor de rest. Zij krijgen van ons een dikke 10 !

Paar, Juni 2011
"Prachtige ligging om de streek te bezoeken."
albert en frieda
11.06.2011 La Grande Dame is een bed and breakfast met een warm onthaal, mooie ligging, lekker eten, verzorgde kamers. Ons gastvrouw en gastheer maakten het zo comfortabel da we ons voelden THUIS voelden. En wat moet je dan nog meer hebben.