Reiseberichte Naoussa | Flugreise Naoussa | Städtereise
ab -
Naoussa

Bewertungen Naoussa

Naoussa aktuelle Gesamtwertung 8,2 von 10, basierend auf 5 Hotelbewertungen.
Sie suchen nicht nur günstige Urlaubsangebote und Ferienwohnungen nach Naoussa sondern auch weitere Informationen über Naoussa als Reiseziel? Dann sind Sie auf Zoover genau richtig! Unser Hotelbewertungsportal liefert Ihnen Reiseberichte, Hotelbewertungen, Fotos und vieles mehr zu Naoussa. Auf Zoover finden Sie auch Informationen über Sightseeing für Ihren Urlaub nach Naoussa. Mit Hilfe dieser Berichte bekommen Sie eine guten Überblick über Städtereisen, oft wird in den Reiseberichten auch von den Flugreisen berichtet. Für Naoussa verfügt Zoover beispielsweise über Inhalte zu 1 Pension. Hinzukommen 24 Urlaubsbilder für Naoussa. Lebendige Eindrücke von Naoussa erhalten Sie auch über unsere 1 Urlaubsvideo von Naoussa. Genauso so schnell und einfach informieren Sie sich auch über weitere Reiseziele in der Ferienregion Festland & Euböa. Selbstverständlich verfügt Zoover auch über Reiseinformationen zu Griechenland und der ganzen Welt. Neben den Tipps über Reiseberichte, Flugreisen und Städtereisen finden Sie auf unserem Hotelbewertungsportal auch eine 14-Tage-Wettervorhersage. In unserer Reisecommunity auf myZoover finden Sie weitere Informationen über Flugreisen und Städtereisen. Selbstverständlich freuen wir uns und andere Urlauber auf Ihre Reiseberichte. Das Team von Zoover wünscht Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freut sich auch Ihre Reiseberichte zu weiteren Städtereisen und Flugreisen. Zoover - Wir waren schon da!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für das Reiseziel Naoussa abgegeben. Sie können aber gerne selbst eine Bewertung für das Reiseziel Naoussa abgeben.

Haben Sie dieses Reiseziel bereits besucht?

5 Bewertungen für Naoussa

Familie mit Kindern, 2010
"Sfeervol plaatsje met met name griekse toeristen"
Tanja vd Zee
18.08.2010 In juli 2010 geweest. Heel leuk dorpje, erg sfeervol met zijn verzorgde kleine straatjes zonder toeristentroep. Bij de prachtige haven is het supergezellig en heb je ontzettend veel restaurantjes met echt, degelijk grieks eten. Elke avond genoten in plaats van af en toe een gelukstreffer zoals ik wel in andere griekse plaatsjes heb gehad. Strandje is aardig, niet veel faciliteiten, wel relaxed, niet erg druk en ideaal voor kinderen want een een langzaam in zee aflopend zandstrand zonder sten of rotsen en de mooiere strandjes zijn per bus of bootje goed te bereiken.

Rob en Véronique
03.07.2008 Wij verbleven hier eind juni 2008 een week. Naoussa is een erg gezellig plaatsje met een leuk haventje. Er zijn volop winkeltjes, taverna's en bars. De smalle straatjes zorgen voor een echte Griekse sfeer. De stranden zijn vrij klein, zeker bij de harde wind die er regelmatig waait.

"Leuk dorp"
Jaap van Oeveren
26.01.2009 Naoussa is heerlijk als je niet teveel eisen stelt aan uitgaansleven en strandcultuur. de mensen zijn aardig en je kunt je er prima vermaken. Goed winkelaanbod, veel (goede) restaurants. Probeer Katerina's dream eens, een taverne met Belgische invloeden. Lekker!
Wij verbleven in app. Paliomylos, mooi complex tegen een heuvel. Uitzicht tot op Mykonos!
Met de bus ben je zo in Parikia (de hoofdstad) bezoek echt de honderdpoortenkerk, je weet niet wat je ziet. Een dagje met de boot rond het eiland Andiparos is ook heel bijzonder. Zwemmen met zeehonden om je heen, dat verwacht je niet in toeristisch Griekenland! Je merkt dat er veel Atheners een weekendje komen op Paros, dat kan nu de snelle ferry's varen vanaf Piraeus, en dan allemaal met hun auto's. In het weekend liep Naoussa dan behoorlijk vol.

Familie mit Jugendlichen, Juli 2004
"Middelmatig"
Patty
19.09.2011 Naoussa is op het eerste gezicht een schilderachtige kustplaats. Dat is het in het voor-en najaar ook. Maar in augustus wordt het overstroomd door (vooral griekse) jongeren die hier komen voor het uitgaan. In deze tijd zou ik de plaats zeker mijden! Dan is het te druk, teveel herrie, en lopen er dronken jongeren over straat. Stranden bij de plaats zijn weinig bijzonders. Kortom, het is er niet vreselijk, maar er zijn leukere plaatsen te bedenken om heen te gaan!

Paar, 2001
"Naoussa is een leuk plaatsje."
Hillie en Andries
16.10.2011 Eiland Paros staat bekend om zijn marmer en hoge kwaliteit witte en rode wijn. Het eiland heeft prachtige zandstranden, bergen en mooie witte dorpjes. Naoussa is een leuk plaatsje om te verblijven het heeft smalle straatjes en leuke restaurantjes rondom het vissershaventje het is hier goed toeven. Met kinderen is het aan te raden naar een strand dicht bij Naoussa te gaan het loopt zeer langzaam af wat diepte betreft en is vaak lekker op temperatuur.