Appartement Huize Ostria Stoupa | Hotelbewertungen & Preisvergleich Appartement Huize Ostria | Preise

Bewertungen Appartement Huize Ostria

29 Mai 2012

Appartement Huize Ostria Stoupa

Bewertungen Appartement Huize Ostria

Stoupa
Appartement Huize Ostria aktuelle Gesamtwertung 9,2 von 10, basierend auf 11 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Appartement Huize Ostria und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Stoupa. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 10 Urlaubsbilder zu Appartement Huize Ostria, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Stoupa. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Appartement Huize Ostria mit unserem Angebot zur Ferienregion Peloponnes. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Griechenland Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Huize Ostria / Stoupa abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

11 Bewertungen für Huize Ostria

Paar, Sept. 2011
"Ruim en compleet appartement."
H en H
06.02.2012 Wij verbleven van 19-9-2011 t/m 3-10-2011 in appartement nr 4 van Huize Ostria. Dit appartement heeft als extra een prachtig uitzicht op de bergen en het dorp Stoupa omdat er aan de zijkant van dit appartement ramen zitten. Het is een mooi, ruim, schoon en compleet appartement met overal muggengaas voor de vele ramen. Zelfs een douchecabine is aanwezig, dit hebben we niet eerder meegemaakt in Griekenland. Alleen de ronde trap naar boven in het app. had wat breder gekund. Zeer aardige eigenaar en opa.
Twee minuten lopen en je bent op het strand of op de boulevard waar je lekker kunt eten en een wijntje drinken. Parkeerplaats voor de auto tegenover het appartement. Peloponnesos is een prachtig mooi gebied om te gaan verkennen en Stoupa is een leuk klein plaatsje.

Paar, Juni 2010
"Een echte aanrader!"
Joop Padmos
13.09.2010 Geheel tegen onze gewoonte in zijn wij dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer naar dit adres gegaan. Bij aankomst kregen wij het gevoel "thuis te komen"! Fietsverhuur en apotheek zijn verplaatst naar de hoofdweg. De appartementen zijn schoon en onveranderd compleet ingericht. De eigenaar en niet te vergeten opa vriendelijk als altijd. Dit jaar kregen we banaantjes uit eigen tuin. Het restaurant Akrogiali is absoluut een topper. Een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten en een vriendelijke bediening.

"Hemels"
René en S@s
03.06.2010 prachtige accomodatie, wat een mooi onderhouden appartement.
aardige eigenaar en lieve "opa".
we hebben genoten en nooit eerder in Griekenland zo'n compleet appartement gezien. alles aanwezig, schoon en heel, wat wil men nog meer?
Stoupa is een lief plaatsje en een goede uitvalsbasis voor trips.
houd er rekening mee dat er ( bijna) geen openbaar vervoer is. en als de bus rijdt kan hij wel 1 1/2u te laat komen. en of je dan dezelfde dag terug kan? huur een auto en bekijk het Taigetos gebergte met haar dorpen, Prachtig........

Paar, Okt. 2009
"In de herhaling"
Arjen en Monique
05.11.2009 Een jaar geleden schreven we het al; voor herhaling vatvaar.
En dat hebben we dus gedaan, en weer ontzettend genoten. Weer andere plekjes ontdekt en onze vaste eettent gevonden; om de hoek op de boulevard. Elke avond heerlijk eten en niemand hoeft de bob te zijn, want je loopt in 5 minuten naar het appartement.
Een aanrader.

"Een topper"
Fam. uit Ommen
26.08.2009 Wij zijn al jaren naar Grieken land geweest, maar een appartement als deze nog niet eerder meegemaakt, alles was gewoon top.

Paar, Mai 2009
"Alles was goed."
J. Vijn
25.05.2009 Wat een heerlijk appartement. De ligging was fantastisch, in een rustig straatje maar 2 min lopen van boulevard en strand. Fiets- en brommerverhuur om de hoek. Supermarkt 5 minuten lopen. Wij zaten in nr 1, geweldig! Binnen lekker koel al hadden we de airco aan kunnen doen. Overal muggengaas voor de vele ramen met prachtig uitzicht over de bergen of de zee. 2 Balkons en op 1 vd 2 was altijd schaduw. Warm water was altijd voorradig en thee- handdoek, vaatkwast, wasmiddel en toiletpapier was er allemaal al. En opa zat steevast op de stoep om je te verwelkomen met een hoop Griekse woorden en veel enthousiasme. Echt een aanrader. Het enige wat ik kan noemen is dat de bedden wat groter en iets zachter mogen. Ik ben 1,72 en ik lag al bijna klem tussen de schotten. Maar verder, top!!

"Voor herhaling vatbaar!"
Arjen en Monique
23.10.2008 Van alle gemakken voorzien; tot afwasmiddel en vaatdoekjes, hand- en theedoeken toe! Zelfs het kaasmes ontbrak niet.
Lekker dicht bij het strand en de supermarkt.
Superservice door de eigenaar.
's Avonds de zonsondergangen vanaf ons balkon met een glaasje wijn en daarna uit eten bij één van de vele goede en goedkope restaurantjes.
Prachtige wandelingen en autotochten gemaakt,zeker voor herhaling vatbaar!

Wij waren hier in de laatste week van het seizoen, en Stoupa werd weer het dorp van de Grieken; erg gezellige sfeer.

Judith
11.07.2008 Prachtig gelegen appartement in een straatje waar verkeer doorheen komt maar waar je geen last van had. Inderdaad je mist niets in het app. Stoupa is een ontzettend leuke plaats met heerlijke eettentjes. Vergeet vooral niet te eten bij de butcher (langs het strand), waar je op een vel vetvrij papier de lekkerste varkensvlees eet! Wil je er nog patat bij hebben dan gaat dat er overheen!!!

J. Padmos
09.07.2008 Inderdaad volledig ingereichte, prachtige appartementen, mooi gelegen in weelderige tuin. Zeer vriendelijke eigenaar en eigenaresse; niet opdringerig, maar wel altijd allert om het je naar de zin te maken. Gezellig niet al te druk strand, leuk dorpje, echter minder geschikt voor jongelui die vertier zoeken.

Paar, Juli 2008
"Beter kan bijna niet !!!"
Piet
02.08.2008 Een te gekke accomodatie. Het ontbreekt werkelijk aan niets. Voor de eigenaar is niets te veel. Wat een warmte dragen deze mensen uit. Wil je iets van de omgeving zien dan is een auto huren van essentiëel belang. Wat een geweldige ervaringen hebben wij op gedaan.
Het was een geweldige tijd !!!!