Hotel Kresten Royal Villa's & Spa***** Kalithea | Hotelbewertungen & Preisvergleich Hotel Kresten Royal Villa's & Spa***** | Preise
Hotel Kresten Royal Villa

Bewertungen Hotel Kresten Royal Villa's & Spa*****

6th klm Kallithea Avenue, GR 85100, Kalithea
Hotel Kresten Royal Villa's & Spa aktuelle Gesamtwertung 8,2 von 10, basierend auf 16 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Hotel Kresten Royal Villa's & Spa***** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Kalithea. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 100 Urlaubsbilder zu Hotel Kresten Royal Villa's & Spa*****, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Kalithea. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Hotel Kresten Royal Villa's & Spa***** mit unserem Angebot zur Ferienregion Rhodos. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Griechenland Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Kresten Royal Villa's & Spa***** / Kalithea abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

16 Bewertungen für Kresten Royal Villa's & Spa*****

Paar, 2012
"Hotel magnifique"
naam naam
23.05.2012 chambre très propre de 37 m2 avec vue sur la mer, restauration avec multiple choix et personnel attentif.

Familie mit Kindern, Apr. 2012
"Geweldige locatie."
Jasmijn
02.05.2012 Geweldig resort, we hebben genoten van het uitzicht op zee, de mooie sfeer 's avonds en het heerlijke eten.

Familie mit Jugendlichen, Apr. 2012
"We hebben genoten !!!"
ann van effelterre
09.04.2012 Net terug van een weekje Rhodos in Hotel Kresten Royal Villa & Spa. En we hebben het echt naar onze zin gehad. Het was nog maar pas open voor het seizoen en er was nog niet zoveel mensen. Vriendelijke bediening. Ruime mooie kamers met een grote badkamer met jaccuzi. Alle dagen verse handdoeken en beddegoed. We hadden all-in (konden niet anders boeken bij touroperator). Het eten was gevarieerd en heel overvloedig. Altijd ook Griekse specialiteiten op het menu. Rustig in het restaurant. Animatie 's avonds stopte steevast om 23 uur. Dit is geen hotel voor fuifnummers. Wel voor mensen van middelbare leeftijd die van rust houden. Uitgebreide keuze aan cocktails in all-in. Je doet er wel beter aan een auto te huren om het eiland te verkennen want Rhodos is zeer mooi. Autoverhuur in het hotel. Een echte aanrader en wij hebben genoten. Zeker 5 sterren waard !!!!

Hotel Kresten Royal Villa's & Spa***** - Jetzt günstig buchen bei:

Paar, 2011
"Voor deze prijs, jawel, tevreden!"
Johnny en Marleen
23.10.2011 Mooie propere ruime kamer, badkamer en terras. Goede ligging vlak aan zee met leuke strandjes tussen de rotsen, mooie propere zwembaden, wel niets voor mensen slecht ter been. Eten ok, heb geen twee maal hetzelfde gegeten. Leuke themaresto's. Geen winkeltjes in de buurt, maar Rhodos stad op 15 minuten (taxi 10 €). Weinig animatie, maar dan ook veel rust, kinderen kunnen in de Pallas hun hartje ophalen. Zeer vriendelijk personeel. All-in aanbevolen, anders duur. Heb wel al betere 5 sterren gehad maar niet voor deze prijs.

Paar, Sept. 2011
"Zich eens koning te rijk voelen!"
Guy
17.09.2011 Wij hebben géén enkele opmerking betreft dit hotel.Onze eerste indruk bij aankomst was whaauw geen woorden en ogen te kort om al dat moois te aanschouwen.Gedurende twaalf dagen voelden we ons als koningen in een sprookjes verhaal.Het hotel staat in een omgeving met eindeloos zicht op de Middelandse zee , héél rustig en place to be voor duikers en snorkelaars.We kozen voor een standaard kamer welke voor ons meer dan luxueus was , héél ruim , badkamer in marmer met jacuzzi , kamer met LCD tv , geruisloze airco , frigo , save (gratis) , water warmer om koffie of thee te maken.Toen we schuifraam openden zagen we tot onze verbazing dat we een mini zwembad hadden.De gerechten in het restaurant zijn smaakvol en voldoende afwisseling , ook thema restaurants.Welnesscenter ruim aanbod!
Personeel/staff vrij jong ambitieus en héél vriendelijk.Bus Rhodos h/t= 4.40eu , taxi = 18eu!

Paar, 2011
"Maximum 4 sterren+"
Fabienne, serge
04.09.2011 Uiterst modern hotel wat kil overkomt ( minimale aankleding ).
De kamers zijn zeer ruim en voorzien van de laatste technische snufjes zoals, flatscreen computer aansluiting, dual airco en ruime badkamer met ligbad ( jetstream ) en douche.
Onze kamer was voorzien van een privé zwembad ( gratis upgrade ) en dit was een verrassing !
Spijtig genoeg was de minibar bij aankomst niet gevuld, en dit ondanks een vip selection van touroperator!
Het eten in de hoofdrestaurant was kwalitatief in orde maar weinig gevarieerd, in het Italiaans thema restaurant was de keuze beperkt en er was geen wijnkaart , een grote tekortkoming vinden wij.
Mensen met kinderen moeten niet rekenen op een grote aanbod wat betreft animaties, maar kunnen wel gebruik maken van de faciliteiten van het Kresten Palace,en 's avonds zijn er geen shows van hoge kwaliteit !
Duidelijk een hotel dat nog moet groeien. Afwachten dus
Groetjes van Fabienne en serge

Paar, Juli 2011
"Zeker geen 5 sterren waard !!"
Didier
29.07.2011 Net terug van Kresten Royal. Zoals ik vermeld is dit hotel zeker geen 5 sterren waardig. Kamers zijn zeer mooi en zeer proper alsook de inkomhal en het restaurant. Het eten was echter elke dag hetzelfde en qua smaak à la grootkeuken. Personeel is wel vriendelijk. Drankjes zijn superduur !!! ( 4 euro voor een Grieks biertje ). Op een laat uur toegekomen en er was geen eten meer voorzien. ( was wel betaald )
Het hotel is qua sfeer kil en niet gezellig. Wel mooie zwembaden. Geen animatie. Veel vuile en ongemanierde Russen en andere oostblokkers die er een rotzooi van maken aan het zwembad en in het restaurant. Niet voor herhaling vatbaar.

"Fantastisch!"
Susanne
26.07.2011 Splinternieuw hotel op een geweldige locatie waar de service, eten en all in. super zijn!

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Zeer mooi hotel"
John Groeneveld
02.08.2011 Wij hadden eigenlijk geboekt voor Kresten Palace. Bij aankomst bleek het vol te zitten, wij werden naar het nieuwe 5 sterren gedeelte Royal gebracht. Dit bleek een zeer mooi, net nieuw hotel met erg luxe kamers. Wij hadden een jacuzzi in de badkamer. Er zijn zelfs kamers met een privezwembad erbij. Verder zijn er diverse zwembaden. Het eten in het restaurant was wel lekker maar niet erg gevarieerd. Veel pasta en salade. Het personeel in dit restaurant maakt hier wel weer veel goed. Ze zijn erg vriendelijk. Wat wel erg tegenviel waren de prijzen voor de drankjes. Een glas appelsap voor maar liefst € 4.30. Dus we hebben hier elke avond maar water gedronken. Verder is het wel verstandig om een auto te huren. Een bezoek aan het oude centrum van Rhodos mag je zeker niet missen en ook Faliraki Beach is een bezoek waard (zandstrand). Ook de Thermen Kalithea is een bezoek waard. Wij hadden de pech dat de taxi's staakten, dus wij hebben ook veel met de bus gedaan, die zaten wel overvol.

"Heel mooi modern hotel"
fam.De Waele
26.07.2011 zeer goed , modern en rustig hotel goeie service lekker eten veel prachtige (sommige prive zwembaden )enig minpunt zo goed als geen animatie s avonds