Bewertungen Villa Rumah Buka****

26 Mai 2013

Rumah Buka****
Bewertungen Villa Rumah Buka****
Jalan Tulip P3, 81151, Lovina
Villa Rumah Buka aktuelle Gesamtwertung 9,7 von 10, basierend auf 21 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Villa Rumah Buka**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Lovina. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 16 Urlaubsbilder zu Villa Rumah Buka****, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Lovina. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Villa Rumah Buka**** mit unserem Angebot zur Ferienregion Bali. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Indonesien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Rumah Buka**** / Lovina abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft bereits besucht?

21 Bewertungen für Rumah Buka****

9,8
9,9
Familie mit Jugendlichen, Dez. 2012
"Super!!"
Rombouts
26.12.2012 In het echt nog veel mooier dan op de site! Veel (ook buiten) ruimte, rust en heel mooi uitzicht. Een supervriendelijke staf. Vrijwel iedere avond genoten van de kookkunsten van Wayan en Komang. Ook enkele keer uit eten bij restaurant Starlight, een aanrader, evenals snorkelen met Nono en bezoek aan waterval en tempel met chauffeur Ketut, die veel wist te vertellen hierover.
's Nachts hield Komang de wacht. Met bootjes 's morgens vroeg bij de villa opgehaald om dolfijnen te bekijken. Prachtig, evenals de zonsopgang. We willen zeker nog een keer terug!!

Familie mit Jugendlichen, Dez. 2012
"Geweldig huis en service, perfecte prijs/kwaliteit"
Ingrid en Kees Stro...
12.01.2013 Wij zijn een gezin met 3 kinderen tussen 11-15 jaar. We hebben ontzettend genoten. Het huis is geweldig, service is perfect. We zijn enorm goed verzorgd door de aanwezige mensen en hebben enorm genoten van onze 2-weekse vakantie. Inrichting van het huis is stijlvol, de bedden zijn van goede kwaliteit en de ligging van het huis aan het strand met zwembad is super. Absoluut aan te bevelen en we zullen zeker terugkeren.

Paar, Nov. 2012
"Geweldig!!!!!"
Dirk en Herma
09.12.2012 Wij hebben al veel gezien en gedaan, maar dit overtreft alles. Het huis is met zoveel zorg en smaak ingericht. Alles klopt eraan. De betekenis van de naam van het huis klopt helemaal, Open huis....
Maar wat het heel bijzonder maakt is de toewijding van de staff! Zij zijn 'onzichtbaar' aanwezig. Wayan die heerlijke maaltijden maakt waarbij 'verzoeknummers' welkom zijn (super saté), maar ook haar goede warme zorgen als je je niet lekker voelt. Binter die de tuin onderhoudt met zoveel zorg en liefde voor alles wat groeit en bloeit. Komang die elke avond voor ons speelde op zijn 'xylofoon' en over ons waakte en altijd even kwam bedanken voor een overgebleven maaltje. En dan natuurlijk Ketut, die ons vol enthousiasme alle mooie plekken liet zien en geduldig duizenden vragen beantwoorde over de Balinese gewoontes. Kortom, een plek om naar terug te keren!

Familie mit Jugendlichen, Sept. 2012
"Een waar paradijs"
Hans en Alie
14.10.2012 De beschrijvingen van Rumah Buka op internet geven je al een goed beeld. De goede en betrouwbare voorinformatie van de eigenaren geven je het gevoel dat dit wel goed zit. Toch ben je bij aankomst gewoon overweldigd door de ruimte , de smaakvolle inrichting en de werkelijk paradijselijke plekjes in de tuin en vlak aan het strand. In de avonduren met de verlichting aan is het net een sprookje. De staff is verder een grote toegevoegde waarde. Heerlijk koken van Wayan en Komang en met Ketut kom je overal. Ze hebben ook antwoord op alle vragen die je hebt over leuke plekjes, winkels, markten of bijvoorbeeld de apotheek. De bewaking zorgt 's-avonds naast een gevoel van veiligheid ook voor een (achtergrond)muzikale begeleiding. Onze tijd was in Rumah Buka eigenlijk te kort, maar we zouden direct weer terug willen komen. Werkelijk fantastisch en een absolute aanrader.!!

Familie mit Jugendlichen, Aug. 2012
"Ultiem genieten"
Ellen, Robert, Tess...
03.09.2012 Wij sluiten ons volledig aan bij onze voorgangers. Rumah buka is de perfecte vakantiewoning om rustig bij te komen, heerlijk te genieten en goed startpunt voor veschillende activiteiten. Ook wij hebben gesnorkeld, zijn naar de natural spring geweest en hebben de wandeling met Putu gedaan. Na de overdadige en heerlijke lunch van Ria hoef je voorlopig niet meer te eten, echt heerlijk. Ook de verschillende markten in Seririt, Singaraja en mindere mate Lovina zijn een aanrader. Ook de staff is top, discreet en flexibel waar nodig. Rumah Buka overtreft je verwachtingen.

Familie mit Jugendlichen, Juli 2012
"Topvilla"
de groote patrick
21.07.2012 2 tot 14 juli 2012 : familie De Groote-Clijsters (Belgie)

Villa Rumah Buka is een absolute aanrader : TOP !
Erg ruim, zeer smaakvol ingerichte villa , alles zeer hygienisch , prachtig zwembad met onbelemmerd zicht op Balizee voor onvergetelijke zonsondergangen , unieke buitenbeleving ( ruime eet - en loungeruimte, twee prachtige buiten-badkamers, relax bale bagong , met direct zicht op zwembad en Balizee en ' s avonds sfeervol verlicht)
Ook de staff is top : Wayan en Komang koken uitstekend , Binter verzorgt de tuin als een juweel en Komang houdt 's nachts discreet een oog in't zeil .
Wij verkenden de prachtige natuur , dorpen en tempels in Noord -en West Bali met de bedreven chauffeur Ketut : een stuk paradijs op aarde.
Gastvrijheid, rust en vriendelijkheid kenmerken Rumah Buka en staff!

Familie mit Kindern, Juli 2012
"Echt een paradijs op aarde"
Buisman
06.08.2012 We kwamen er laat in de avond aan dus de echte pracht werd ons pas de volgende morgen duidelijk!
Perfect ingericht zeer ruim van opzet waarbij je het gevoel hebt dat je buiten leeft met alle comfort om je heen. leuke uitstap mogelijkheden met veel rust in en om de villa. een echte aanrader! ook voor families met jonge kinderen!

Gruppenreise, Apr. 2012
"Een geweldige mooie tijd in Lovina"
Benjamin Queysen
10.06.2012 Na een lange reis, kwamen we eindelijk aan bij Rumah Buka. Ons eerste indruk was, dat het in het echt mooier is dan op de foto’s. We voelde ons meteen op ons gemak, en hebben ons laten verwennen door de villa het zwembad en de mooie tuin. Vervolgens wil ik een compliment geven aan de staff van het huis Komang, Wajang, Komang en Binter. Waarbij Wajang ons dagelijks verraste met haar kookkunsten, omdat het eten altijd lekker was. We voelde ons zeer verwend, en genoten elke avond van de zonsondergang wat elke avond toch weer anders was.
Rumah Buka betekend open huis, maar voor betekend het welkom thuis.

Familie mit Jugendlichen, März 2012
"TOPwoning, TOPverblijf, TOPmensen"
jef raeymaekers - M...
02.05.2012 Hallo Bali,
SUPER 14-daagse vakantie in Rumah Buka.
Een hartelijk bedankje in de eerste plaats aan Ton en Maddy voor hun huis en ter plekke aan Wayan, Komang, Binter,de nachtmensen en Ketut de chauffeur.
Waarom zou je op hotel gaan? Boek gewoon een vlucht en ga op zoek naar een vakantiewoning. Rumah Buka overtreft gewoon een hotel: je hebt een eigen ritme, privacy, afspreken wat je wil eten, weggaan of 'thuis'blijven, uitstappen: tips van Ton en Maddy: bvn. snorkelen met Nono (een must), wandelen door de rijstvelden met Putu en bij Ria een lekkere lunch, fietsen naar Ubud, een tochtje naar de watervallen met Ketut, Balinese dans in Lovina met kinderen of in Ubud, of een lekkere massage in Rumah Buka.
Wandelingen in de buurt van de woning zijn niet zo'n goed idee, dan neem je beter het 'blauwe busje'.
Een ECHTE AANRADER!
Charlotte, Jef en Mieke
verblijf 30/03/2012 - 13/04/2012

Familie mit Kindern, Okt. 2011
"Een tophuis op toplocatie met toppersoneel!!!!!!!!"
Tonny Nieuwenhuizen
11.11.2011 Een fantastisch huis, sfeervol ingericht, schitterende ligging direkt aan zee. Heel vriendelijk personeel en Wayan is een prima kokkin!!!!!!!!