03.09.2010
Het (kleinschalige) hotel is splinternieuw met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime luxe kamers met grote balkons. Voor de kinderen: speelzaaltje, speeltuin, tafeltennis en animatie team. Verder een ruim zwembad en een groot prive strand voor het hotel. Zowel het strand als zwembad hebben meer dan voldoende ligbedjes dus er is altijd plaats. Het zandstrand is lekker breed en de zee aangenaam warm en loopt zeer vlak af en daarom ideaal voor (kleine) kinderen. De gasten zijn een mix van nationaliteiten. Op 700 meter ten noorden en 1,3km ten zuiden liggen 2 erg toeristische dorpjes. De directe omgeving is niet heel interessant maar je maakt makkelijk uitstapjes naar San Marino, Rimini of Ravenna. Daarnaast is er op een minuut of 20 rijden een mega shopping center. Voor mensen op zoek naar luxe en strandvertier voor de kinderen is dit een topper.
07.11.2007
wij hadden deze kamer voor maar 35 euro per persoon per nacht. 4 sterren. Heerlijke grote kamers met een geweldig bed( heerlijk geslapen), een terras, een keukentje, koelkast, en een prachtige badkamer. Buiten een mooi zwembad en bubbelbad en een prive strandje. De mensen die in het hotel werken zijn heel erg aardig en de service is uitstekend! ( gratis internet gekregen terwijl er normaal voor betaald moet worden)
De volgende ochtend: het ontbijt: zeer uitgebreid, verse broodjes, taartjes, fruit, alles wat je maar kon bedenken was aanwezig. De ligging: als je met de auto bent is het ideaal: want het ligt vlakbij Rimini. Bovendien ligt het hotel aan zee wat het geheel ook al speciaal maakt.
De kamers zijn nieuw en zien er modern uit. Onder het bed vond ik een kaartje met de tekst: ' maak je geen zorgen, hier hebben we ook gecheckt en schoongemaakt.
Al met al een hotel dat zeker een aanrader is!