Reiseberichte San Francesco | Flugreise San Francesco | Städtereise
Noch kein Top-Foto vorhanden. Jetzt Fotos hochladen!

Bewertungen San Francesco

San Francesco aktuelle Gesamtwertung 7,5 von 10, basierend auf 3 Hotelbewertungen.
Sie suchen nicht nur günstige Urlaubsangebote und Ferienwohnungen nach San Francesco sondern auch weitere Informationen über San Francesco als Reiseziel? Dann sind Sie auf Zoover genau richtig! Unser Hotelbewertungsportal liefert Ihnen Reiseberichte, Hotelbewertungen, Fotos und vieles mehr zu San Francesco. Auf Zoover finden Sie auch Informationen über Sightseeing für Ihren Urlaub nach San Francesco. Mit Hilfe dieser Berichte bekommen Sie eine guten Überblick über Städtereisen, oft wird in den Reiseberichten auch von den Flugreisen berichtet. Für San Francesco verfügt Zoover beispielsweise über Inhalte zu 1 Hotel. Genauso so schnell und einfach informieren Sie sich auch über weitere Reiseziele in der Ferienregion Kalabrien. Selbstverständlich verfügt Zoover auch über Reiseinformationen zu Italien und der ganzen Welt. Neben den Tipps über Reiseberichte, Flugreisen und Städtereisen finden Sie auf unserem Hotelbewertungsportal auch eine 14-Tage-Wettervorhersage. In unserer Reisecommunity auf myZoover finden Sie weitere Informationen über Flugreisen und Städtereisen. Selbstverständlich freuen wir uns und andere Urlauber auf Ihre Reiseberichte. Das Team von Zoover wünscht Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freut sich auch Ihre Reiseberichte zu weiteren Städtereisen und Flugreisen. Zoover - Wir waren schon da!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für das Reiseziel San Francesco abgegeben. Sie können aber gerne selbst eine Bewertung für das Reiseziel San Francesco abgeben.

Haben Sie dieses Reiseziel bereits besucht?

3 Bewertungen für San Francesco

6,4
4,8
Familie mit Kindern, Juli 2011
"Fantastiche bestemming"
DJ Berry
09.08.2011 Reis organisatie is zeker voor gezinnen met kinderen een prima bestemming zeer gastvrije mensen die uiterst behulpzaam zijn, jeroen en willy hebben ons een top vakantie bezorgd (aleen al bij aankomst krijg je al een drankje haha) echte gastvrijheid! wij verbleven in het type exelent (chalet met veranda) en dat kan ik echt iedereen aanbevelen! De chalets zijn zo ongelovelijk schoon en van alle gemakken voorzien, en het mooiste van alles is dat je binnen 10 stappen op het strand staat! een prachte lokatie op deze grote camping, en als je maar iets wil weten of vragen staat het touroperator team meteen voor je klaar met alle hulp of informatie! de kleine meid van mij kreeg net als alle kids een gratis fiets, om mee te fietsen. het was een top vakantie we hebben echt genoten en komen zeker terug.
Jeroen Willy en het touroperator team ontzettend bedankt voor alles.
groetjes vanuit holland
(DJ)berry goanita en reza

Familie mit Kindern, Aug. 2010
"Afknapper met jongere kinderen"
Nico Schroevers
27.08.2010 Een goed onderhouden, goed uitgeruste en schone camping, maar erg groot waarbij op t camping gedeelte iedere m2 is benut waardoor je weinig ruimte hebt. Zelf in een net gerenoveerd huisje gezeten, wat prima was met genoeg ruimte rond het huisje. Het personeel heb ik in het algemeen niet als dienstverlenend en als onvriendelijk ervaren. Het eten op de camping was goed en met deze supermarkt hoef je eigenlijk het park niet af. De zwembaden vielen erg tegen voor onze kinderen (8 en 10 jaar). Voor het "leukste" zwembad op het park moest je extra betalen en dat was het zeker niet waard. Laat je niet verleiden door de aanwezigheid van fitness, want zo mogen ze het eigenlijk niet noemen. Als je ervan houdt om op en tegen medevakantiegangers te liggen moet je naar het veel te kleine strand gaan. Reserveer in ieder geval een extra vakantiebudget voor leuke dingen, want je moet voor veel zaken bijbetalen. Animatie voor kinderen tot 12 jaar was slecht en er heerst een kille sfeer op de camping

Familie mit Jugendlichen, Juli 2009
"Prima plek vlak aan zee"
E.Veurink
20.07.2009 Prima bestemming voor gezin met kinderen (ook voor pubers).
Wij zijn begin juli (2009) geweest en het weer was fantastisch.
's Avonds wel veel last van muggen.
Veel schaduwplekken, prima geregeld.
Onze caravan van vancansesoleil viel wel tegen (veroudert en niet compleet).
op deze camping staan echter veel mooie caravans en er is wat dat betreft keuze genoeg.