Reiseberichte Spotorno | Flugreise Spotorno | Städtereise
Spotorno

Bewertungen Spotorno

Spotorno aktuelle Gesamtwertung 7,5 von 10, basierend auf 13 Hotelbewertungen.
Sie suchen nicht nur günstige Urlaubsangebote und Ferienwohnungen nach Spotorno sondern auch weitere Informationen über Spotorno als Reiseziel? Dann sind Sie auf Zoover genau richtig! Unser Hotelbewertungsportal liefert Ihnen Reiseberichte, Hotelbewertungen, Fotos und vieles mehr zu Spotorno. Auf Zoover finden Sie auch Informationen über Sightseeing für Ihren Urlaub nach Spotorno. Mit Hilfe dieser Berichte bekommen Sie eine guten Überblick über Städtereisen, oft wird in den Reiseberichten auch von den Flugreisen berichtet. Für Spotorno verfügt Zoover beispielsweise über Inhalte zu 1 Appartement, 2 Campingplätze und 13 Hotels. Hinzukommen 14 Urlaubsbilder für Spotorno. Genauso so schnell und einfach informieren Sie sich auch über weitere Reiseziele in der Ferienregion Ligurien. Selbstverständlich verfügt Zoover auch über Reiseinformationen zu Italien und der ganzen Welt. Neben den Tipps über Reiseberichte, Flugreisen und Städtereisen finden Sie auf unserem Hotelbewertungsportal auch eine 14-Tage-Wettervorhersage. In unserer Reisecommunity auf myZoover finden Sie weitere Informationen über Flugreisen und Städtereisen. Selbstverständlich freuen wir uns und andere Urlauber auf Ihre Reiseberichte. Das Team von Zoover wünscht Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freut sich auch Ihre Reiseberichte zu weiteren Städtereisen und Flugreisen. Zoover - Wir waren schon da!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für das Reiseziel Spotorno abgegeben. Sie können aber gerne selbst eine Bewertung für das Reiseziel Spotorno abgeben.

Haben Sie dieses Reiseziel bereits besucht?

13 Bewertungen für Spotorno

Paar, Aug. 2010
"Leuke plek, heel gezellig"
Romy Meijer
05.09.2010 gezellig stadje, makkelijk andere plaatsen te bereiken met de trein

Gruppenreise, Mai 2010
"Fantastische badplaats!!!"
mark
02.06.2010 Wij zij net terug uit het bella italie, ik moet zeggen wij verbleven in het plaatsje Magnone in de gemeente Vezzi Portio provincie ligurie. Dit was zon 7 kilometer van Spotorno. Toen wij aankwamen heb ik gelijk gekeken of wij dicht bij een badplaats zaten en dat was Spotorno. Het strand is geweldig alleen wel scherpe stenen in het water opletten dus. Bijna alle stranden worden gepacht en hebben een badmeester met een eettent een ligbedden met parasol. Wij zijn met 4 personen geweest en waren voor een hele dag bedjes en parasol ongeveer 30,- euro kwijt. Het eten op het strand is lekker vrij veel keuze uit diverse pannini's in het drinken is ook vrij veel keuze in. Als ik iets mag aanraden ( Birra Moretti ) 1 liter bier voor 4,-. De stranden sluiten doorgaans om 19:00. Verder parkeren goed kijken ze hebben gratis plekken en betaald parkeren 1,20 per 60 min. De politie staat overal te controleren. Lokale openingstijden zijn voor winkels 7:30 t/m 12:30 en 15:30 t/m 19:30.

Paar, Aug. 2009
"Hotel Royal, Spotorno, bella esperienza"
Paolo Lassandro
20.08.2009 In una parola: orrendo. Costoso, personale scorbutico ed incapace, cibo scarso e spesso cattivo, tempi di

servizio di 40 minuti per ogni cosa (anche solo un caffè). Ascensore arcaico da 5 persone con targhetta che

dice non più di 4. Se si sale in 5 si pianta al piano terra e lascia un gradino assassino. Ma fare la

mautenzione invece? Camere vetuste con condizionatore senza comandi (si deve chiamare la reception che

manda un omino, per ogni modifica alla temperatura). Sciami di cameriere che fanno casino al mattino presto

e nel primo pomeriggio urlando tra loro e con gli aspirapolvere, impossibile dormire. Frigobar non più

rifornito (se prendi una coca poi non ne trovi mai più un'altra). Parcheggio inaccessibile, si deve

lasciare la macchina a chilometri e spesso pagare (tanto). Obbligo dei pantaloni lunghi la sera (tutti

vestiti come a Canzonissima del '70), 17 diconsi 17 persone per servire a cene/pranzi da pensione 'sora

Gina'. Clientela vecchiotta che lo frequent

Paar, Juli 2009
"Rustig plaatsje, Vooral bezocht door Italianen"
Jordie
07.07.2009 Standen zijn vooral i.c.m. beach club. Hierdoor zijn er in principe langs de bloemenriviera in de dorpen geen openbare stranden te vinden. Uitsluitend stranden behorend tot een club, waar je dus niet zomaar met je handdoekje kan gaan liggen. Bedjes bij beachclubs zijn in sommige plaatsen te duur. (Finale Ligure e.o.) Openbare stranden zijn alleen te vinden tussen dorpen. We waren hier eind juni 2009 en parkeren was nu al bijna onmogelijk! In het weekend al helemaal niet, door de week ging het nog enigszins. Dit lijkt ons in augustus echter ook not done! Dit geldt overigens veel heel de kustlijn vanaf Alassio tot Genua. Spotorno zelf is meer een bejaardenoord. Kinderen zijn er ook veel, maar wij vroegen ons af of er voor hen wel wat leuks te beleven is. Finale L. leeft meer, maar ook naastliggend dorp Noli leeft meer. Laigueglia bij Alassio vinden wij leuker. Meer oude cultuur en leukere restaurants.

Paar, Juni 2009
"Leuk stadje, aanrader."
ineke
29.06.2009 Heel leuk stadje, waar het vooral s'avonds gezellig druk is. Er zijn terrasjes en restaurantjes. Veel Italianen die zorgen voor sfeer. Originele binnenstad met kleine straatjes. Boulevard langs het strand is niet bijzonder, maar voor een wandelingetje leuk. Er is een klein openbaar strand, dat op zich prima is, maar in het weekend erg vol.

"Elk jaar opnieuw!!!"
wim
22.10.2008 Reeds meer dan 10 jaar gaan we elk jaar naar Spotorno, heerlijk even ontsnappen in het echte Italië. Geen belgen, geen hollanders, geen engelsen, kortom enkel italianen en een verdwaalde fransman of zwitser. De stranden zijn magnifiek, het binnenland rustiek. Verder is er voldoende in de omgeving: finale ligure, cinque terro, genua, portofino, monaco, nice, allemaal vlakbij en zeker de moeite waard.
Tip: 15 augustus wordt gevierd met allemaal kaarsjes op de zee.
Tip 2: Finale Ligure is MTB-heaven!!!!

Familie, Okt. 2007
H.van Uden
17.01.2008 Ik vond dit een geweldige vakantie, lekker weer en in deze tijd erg rustig.

Gruppenreise, Okt. 2007
anna
08.10.2007 Een leuk, oud plaatsje met een paar gezellige, kleine, autovrije winkelstraatjes en 1 keer per week een (grote) markt. En alles is er heerlijk en gemoedelijk Italiaans.

Nicole
04.07.2007 Leuk plaatsje, niet al te groot maar wel redelijk veel terassen en restaurantjes. Erg gezellige sfeer.

Paar, Juli 2007
Margo
08.08.2007 Spotorno is een erg charmant plaatsje. Wij waren hier in juli (1 nacht) en vonden het een echte italiaanse familie badplaats. Leuk slenteren in de straatjes en lekker eten. Het heeft niet het massale wat de andere kant van Savona meer heeft. Overigens is Spotorno de beste plek om te overnachten als je de volgende dag de vroege boot moet halen naar Corsica. Route langs de kust naar Porto Vado (haven Corsica ferries) 5-10 min. Vanuit de andere plaatsen zoals Celle Ligure en Varazze is het langer en bovendien is er veel meer verkeersdrukte.