24.08.2010
Appartement gehuurd in juli, bij Georgia. Al heel leuk mail contact gehad voorafgaand aan onze vakantie en in het echt is ze nog veel leuker. Een jonge vrouw die enorm haar best doet om het de gasten naar de zin te maken. Aan het einde van de week mochten we aanzitten bij een acht italiaanse familie maaltijd in de tuin, super genoten. Mooi zwembad, een groot appartement, heerlijke tuin, kortom een geweldige week!
13.09.2009
Wij, gezin met 2 tieners hebben in Villa Casabianca1573 een geweldige vakantie gehad. Bijzonder romantisch huis met een schitterende tuin met dito uitzicht. Heerlijk zwembad, ligbedjes, parasol, verschillende rustige terassen, goede wijnboer als buurman en Giorgia als gastvrouw. Niets was teveel, voor alles werd gezorgd. Goede tips van de familie voor het ontdekken van de omgeving zowel cultureel als gastronomisch: mooie stadjes zoals Macerata,Gubbio, Camerino en San Severino Marche. Natuurlijk de Grotten van Frasassi, echt de moeite waard. Strand 45 min. Ongekende gastvrijheid, we hebben zelfs mogen aanzitten bij een familiefeest, een geweldige ervaring! Dank aan Giorgia en haar familie: echt een adres om terug te komen. (1450 km, vliegen Ancona en daar auto huren is ook een optie). Volledig ingerichte sportzaal, fietsen te leen. Huis is te huren voor feest. Kortom een geweldige stek!!