14.08.2009
Het is een fantastisch comlpex, appartementen zijn prima met voldoende ruimte.
Fijne grote badkamer en fijne bedden. Mooi zwembad met een terras waar je iets kunt drinken. Eigenaren zijn gereserveerd maar zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wij hadden een klein hondje bij ons, ging prima, maar er was rondom het complex weinig gelegenheid voor het uitlaten van de hond. Afstand naar Gargnano is te voet zeer goed te doen, mooi plaatsje. Vanaf het park ben je zo in de bergen waar je heerlijke tochten kunt maken.
22.07.2009
Prachtig nog vrij nieuw uitstekend onderhouden kleinschalig complex. De ligging is perfect. Doordat het tegen een helling is aangebouwd is het uitzicht grandioos. Wij zijn in Malcesine getrouwd en hebben er 6 appartementen gehuurd. Alle gasten waren ook erg enthousiast! 2 Stellen hebben alweer geboekt voor september. De afstand naar het kleine gezellige centrum van Gargnano is zo'n 10 minuten lopen. Terug is het wel een beetje klimmen. De woningen zijn goed ingericht. Alles is aanwezig. Het zwembad is groot, schoon en niet erg druk. Voldoende bedden en parasols. De terrassen en balkons zijn ook erg ruim. Door de overkapping kun je altijd buiten zitten en genieten van het uitzicht. De ligging aan de doorgaande weg is ook niet erg. Doordat het complex hoger ligt dan de weg is er geen geluidsoverlast. De eigenaren zijn ietswat stug maar ook erg behulpzaam en toch wel aardig. Min puntjes: 1 van de 2 parkeergarages is erg krap. De appartementen zijn gehorig. Wij komen zeker terug.