30.09.2010
Ik ben met mijn ouders en vriendin dit jaar in de zomer vakantie op vakantie geweest.
Alles was geweldig!
De animatie was echt té gek! We hebben heel de dag bij de animatie gezeten en onze ouders hadden dus complete rust.
Het leuke is dat we nu via facebook nog steeds contact hebben ;-)
De ligging is geweldig, midden in een groot golfveld dus je voelt je helemaal tot rust komen.
Bij de experia is bijna niks te beleven voor jongeren in het zwembad.
Wij liepen elke dag (5 minuten) naar het hoofd zwembad om daar aan alle activiteiten mee te doen.
Ik raad aan om half pension te nemen, want na 7 dagen waren wij het eten zat.
Wij hadden uiteindelijk nog een half weekje bij geboekt.
Alle mensen zijn super vriendelijk daar!
Wij gaan volgend jaar terug, echt een aanradertje! :-)
21.09.2009
Locatie appartement ongeveer 4 km van Peschiera del Garda af
Er is een gratis shuttle verbinding van het appartement naar het centrum - en op verzoek stopt de bus ook op het treinstation van Peschiera del Garda
Let wel, deze gratis bus rijdt ieder uur van 09.00-12.00, daarna weer om 15.00 tot 18.00 uur,en van 20.00 uur tot 23.00 uur
Je kan op zich gebruik maken van de faciliteiten van Hotel Parc Paradiso, dat is op +/- 500 meter loopafstand, je loopt er in 5 minuutjes naartoe; wij hebben daar op een avond in de pizzeria gegeten, de pizza's waren erg goed! de pizzeria zelf zag er niet spectaculair uit ofzo, op zich oogt hotel Parc Paradiso wel luxe
De appartementen van Residence Experia zelf zijn netjes, wel iets minder luxe dan op de plaatjes van de website wordt aangegeven, gewoon ok, badkamer ok, netjes en schoon, geen speciale luxe dus
Mooie uitzichten op de golfbaan, voor rustzoekers prima, heb je liever drukte dan zou ik je een andere accommodatie aanrader