Hotel Sant Alphio Garden**** Giardini-Naxos | Hotelbewertungen & Preisvergleich Hotel Sant Alphio Garden**** | Preise

Bewertungen Hotel Sant Alphio Garden****

VIA RECANATI, 98030, Giardini-Naxos
Hotel Sant Alphio Garden aktuelle Gesamtwertung 8,0 von 10, basierend auf 8 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Hotel Sant Alphio Garden**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Giardini-Naxos. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. 1 Urlaubsvideo berichten über die Erfahrungen, die unsere Community Mitglieder bisher mit Hotel Sant Alphio Garden**** gemacht haben. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Giardini-Naxos. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Hotel Sant Alphio Garden**** mit unserem Angebot zur Ferienregion Sizilien. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Italien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Sant Alphio Garden**** / Giardini-Naxos abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

8 Bewertungen für Sant Alphio Garden****

5,1
Paar, Juni 2011
"Mooi, rustig hotel met heerlijk eten"
I
02.09.2011 We hadden de suite in dit hotel en die was heel ruim. We hadden een minikoelkastje, wat wel handig is. Badkamer is schoon en goed. Het bed was alleen niet fijn, als we lagen voelden we de spiralen in onze rug. Het uitzicht was fantastisch. Vanaf ons balkon keken we uit over het zwembad, de zee en de Etna. Het strand ligt vijf minuten lopen van het hotel, waar je tegen betaling een ligbedje van het hotel kunt huren. Badhanddoeken kun je voor 2€ per persoon meenemen en weer afgeven bij de receptie. Ideaal! Het eten was de eerste avond niet lekker, maar de dagen daarna heerlijk. Het is een van de beste hotelkeukens die we hebben mogen ervaren. Het personeel is vriendelijk en spreekt goed Engels of Duits. De kamers zijn wel enorm gehorig. We mochten iedere ochtend meegenieten van het gerochel en gehoest van onze buurman op de badkamer.

Ontbijt had wat uitgebreider gemogen qua brood. Er lag alleen taaie ciabatta en wat crackers.

Voor kinderen is dit hotel absoluut niet geschikt.

Paar, Aug. 2010
"Aardig hotel"
M.
02.09.2010 Receptie: matig vriendelijk.
Kamer/badkamer: netjes.
Strand: hotelstrand, betalen voor ligbedden, parasol en handdoeken.
Parkeren: op het terrein en langs de straat.
Zwembad: best leuk, hele dag barbediening.
Tuin: prachtig!!
Ontbijt: kan er net mee door.
Diner: na drie keer gegeten te hebben, alles is doorgekookt of prefab-toeristenvoer.
Dessert: altijd taart en gebak, geen fruit.

er is veel geinvesteerd in het decor en de kleding van het personeel.

Paar, Juli 2010
"Mooi hotel in mooie omgeving"
Suzanne
12.07.2010 In juli 2010 zijn we één week in dit hotel verbleven. Het was vlak voor het echte hoogseizoen, dus genoeg plek op het strand, bij het zwembad en in restaurants.
Het hotel is vrij luxe met zeer net personeel en een goed en redelijk divers ontbijt, alleen onze kamer was wel erg gehorig. Niet elk personeelslid spreekt even goed engels, maar ze zijn altijd bereid je te helpen. Het hotel ligt vlakbij een eigen strand en het centrum is niet ver lopen. Veel leuke restaurantjes en barretjes en Taormina is ook zeker een plaats om naar toe te gaan vanwege de spectaculaire ligging (ook makkelijk te doen per bus).
Aanrader is wel om een auto te huren om de verdere omgeving goed te kunnen verkennen.

Paar, Juni 2010
"Absolute aanrader"
wilko
12.07.2010 Hele leuke vakantie gehad. Zeer vriendelijk personeel en het eten in het hotel is uitstekend, de eigenaar was zeer betrokken en vriendelijk. Kamers zijn prima en het koelkastje en de tv zijn ideaal, elke dag nieuwe handdoeken en een schone kamer.

Via het hotel een autohuur geregeld en hier zeer tevreden over. Het zwembad is heerlijk en er waren voldoende ligbedden, de poolbar maakt het extra gezellig. Het strand (kiezel) is 2 minuten lopen. Het zandstrand in giardini is een stuk verder (15min).

Het hotel ligt in de wijk recanatti en hier zijn voldoende restaurantjes en supermarktjes. Bar Restaurant Sikelia is een absolute aanrader.
Toarmina (15 minuten metde bus) viel ons tegen en we waren dan ook blij in Giardini Naxos te zitten. Met de auto de binnenlanden ingeweest en ook 1 dag op de eolische eilanden (Vulcano) prima te bereizen. Excursies zijn over het algemeen duur (Etna en Eolische eilanden) en dit kun je prima zelf doen.

Paar, Juli 2009
"Zeer goed"
derieuw aniana
22.08.2010 we zijn er 11 dagen geweest en het was een mooie vakantie het hotel was top het stadje was de moeite alleen de stad was vuil omdat de mensen van de vuilnis staakten dat was een domper maar anders alles naar wens

Paar, Aug. 2008
"Slechte bedden!"
Alexander
31.08.2008 Via het reisbureau hadden we voor 100 eur pp extra een luxe kamer geboekt. Bij aankomst bleek echter dat we een standaard kamer kregen die veel te klein was. Ook de bedden waren zeer slecht en na 1 nacht stonden de afdrukken van de stalen veren in onze rug. We hebben hier over geklaagd maar er was nog 1 andere matras beschikbaar die niet veel beter was. Helaas begrepen ze niet veel en de enige oplossing die ze hadden was een extra deken op het matras.

Het eten daarentegen was uitstekend. Elke avond had je de keuze uit meerdere voorgerechten en hoofdgerechten en dit allemaal a la carte, dus geen rijen Duitsers voor de buffetten.

Verder een net zwembad en een klein stukje prive-strand. De huiskat is ook een schatje. Hij ligt wel veel in zijn mand te pitten maar is altijd te porren voor een aai over z'n kopje! Rond etenstijd zit hij netjes te wachten tegenover de liften op het personeel dat hem te eten geeft.

Alain Faes
02.04.2005 ik was drie jaar geleden anderhalve week in Sant-Alphio (juli) en was er heel tevreden op één detail na: er worden in het hotel bijna elke avond trouwfeesten georganiseerd voor begoede Italianen van het vasteland. Een mooi schouwspel, maar die fuivende mensen durven wel eens wat nachtlawaai op de parking en in de - overigens heel mooie - tuin van het hotel veroorzaken.Ondanks dit feit zou ik nog wel terugwillen voor het mooie uitzicht van de kamers (Etna!!), het lekkere eten en de nabijheid van een bushalte met verbindingen naar Taormina en Syracusa.

Esther
12.01.2005 Net hotel met heerlijk zwembad en beautycentrum. Strand op loopafstand. Niet zo heel veel keus aan restaurantjes en bars in de buurt, maar wel voldoende (Sea Sound is een aanrader, dineren aan zee!) Bushalte voor bussen naar Taormina binnen loopafstand.