Appartement La Sorgente** Capannoli | Hotelbewertungen & Preisvergleich Appartement La Sorgente** | Preise
Appartement La Sorgente** Capannoli

Bewertungen Appartement La Sorgente**

Via Volterrana Loc. Podere San Tomma, 56033, Capannoli
Appartement La Sorgente aktuelle Gesamtwertung 8,4 von 10, basierend auf 6 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Appartement La Sorgente** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Capannoli. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 15 Urlaubsbilder zu Appartement La Sorgente**, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Capannoli. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Appartement La Sorgente** mit unserem Angebot zur Ferienregion Toskana. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Italien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für La Sorgente** / Capannoli abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft bereits besucht?

6 Bewertungen für La Sorgente**

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Huisje is erg basic!"
NathalieA
25.07.2011 Ondanks pluspunten van kleinschalig parkje, fijne zwembaden, sportveld en restaurant, waren wij niet zo tevreden over het huisje dat wij (gezin met 2 kids van 10 en 8 jr) hadden gehuurd voor 2 weken in juli 2011. De keukenuitrusting is slecht (maar 4 vorken etc.) geen ovenschaal en heel weinig pannen. Het huisje kan slecht worden geventileerd en alleen maar d.m.v. openstaande deuren, dus alleen als je er bent. Slapen moet met een openstaande deur, wat niet heel prettig is. Koelkast sluit niet goed, waardoor achterwand een ijsklomp wordt en niet meer goed koelt. Probleem aangekaart, werd niks meegedaan, uiteindelijk zelf ontdooid en dit werkte wel, maar na week was dit probleem er weer. Daarnaast bleek de waterdruk regelmatig compleet verdwenen en was er vaak geen warm water. Het gebrek aan een vaatwasser wordt daarmee dan nog groter omdat je dan eerst water moet koken wat dan ook nog eens tergend langzaam uit de kraan sijpelt. Ondanks prima vakantie komen wij niet terug in La Sorgente!

Familie mit Kindern, Juli 2010
"Super leuk en kindvriendelijk parkje"
Miranda
10.01.2011 In de zomer 2010 hebben wij hier een weekje vakantie gevierd met ons gezin en vrienden van ons met 4 kinderen tussen de 1 en 7 jaar.
Niet alleen de kinderen maar ook wij hebben ons heel goed vermaakt! Zo goed dat we dit jaar 2 weken gaan!
Het is een kleinschalig park met 2 zwembaden, een miniclub, grote speeltuin en een super goed restaurant.
Ideaal voor ons is dat de alles binnen een steenworp afstand ligt. Als de kleine van 1 jaar een middagdutje deed, konden wij toch nog met onze oudste zoon naar het zwembad omdat we zo op ons huisje uitkeken. Dit geldt ook voor het restaurant. Met uitzicht op onze voordeur, konden wij rustig eten terwijl de kindjes heerlijk lagen te slapen. Kinderen vonden de miniclub erg leuk en de speeltuin met trampolines, schommels, glijbanen en luchtkastelen.

Wij hebben nu al zin in juli 2011! (En wij boeken nooit iets voor de 2e keer, dus dat zegt genoeg!)

Familie mit Kindern, Juli 2010
"Werkelijk Fantastisch!!! Volgend jaar weer"
nm
29.08.2010 Dit is echt een super fantastisch leuke plek! Voor (kleine) kinderen is dit parkje heel fijn en het restaurant op het park is echt ongelooflijk goed en goedkoop. Van pizza tot streekgerechten, het is het echte Italie gevoel.

Het parkje is kleinschalig en zeer goed onderhouden. De ligbedden aan het zwembad zijn luxe en comfortabele bedden. Het is er niet druk en daardoor voor mensen zonder kinder ook fijn. De miniclub is echt een aanrader, onze kinderen (8 en 5) hebben het er nog over... De huisjes (4-6 pers.) zijn groot en schoon. De handdoeken die je krijgt zijn groot en van goede kwaliteit.

De ligging is zeer centraal de plaatsen Lucca, Pissa, Firenze, Sienna zijn binnen een straal van 60 klm. De verse bakker en de supermarkt is ongeveer 1,5 klm verderop.

Wij gaan volgend jaar weer. Wel een tip! Boek rechtstreeks, dat is stukken goedkoper.

Wil je een schoon, gezellig en kleinschalig parkje met wel alle facilliteiten, dan ben je hier aan het goede adres!

Familie mit Kindern, Mai 2010
"Heerlijk toeven"
Tiggel
15.06.2010 We zijn hier in de meivakantie geweest en het is een prachtig, goed onderhouden parkje. Niet groot, maar keurig verzorgd. mooie omgeving en uitzicht. Het huisje ziet er ook super en schoon uit, keuken is voorzien van oven en grote koelkast. Mensen (receptie) zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Leuk zwembad met springplank voor de groteren als een kinderbadje voor de kleintjes. Parasols en ligstoelen zijn aanwezig. sportveld aanwezig (voetbal/tennisveld)
Eten op het park is goed, op korte afstand een supermarkt en voldoende restaurantjes in de buurt. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Prachtige plek, ook voor gezinnen"
yvon
12.09.2009 Wij hebben met 2 kids van 6 en 10 in de meivakantie in Sorgente een heerlijke vakantie gehad. De kinderen waren veel op de tennisbaan/boetbalveld, het restaurant was authentiek met lekker eten. Het park-je- is centraal gelegen, goede uitvalsbasis voor Toscane. Dorp voor boodschappen is 5 min rijden. Het zwembad was niet verwarmd, dat was voor de kinderen geen probleem, maar voor ons wel. Aardige mensen. Zou er graag weer naar terg willen

Freunde, Juli 2009
"Goed complex"
Genemuiden
11.08.2009 Wij (4 volwassenen) zijn net terug van onze vakantie op dit parkje. We hebben het erg naar onze zin gehad. Het is een goed onderhouden park. Met een heerlijk zwembad.
Het is geen bestemming om eens lekker naar het plaatsje te lopen om een terrasje te pakken. Het is een behoorlijk stuk lopen. Maar voor uitstapjes naar Florence, Pisa en Lucca is het ideaal. Dit is allemaal binnen een niet al te grote afstand.
Het restaurant op het park is tevens top. Er is een vriendelijke bediening.
De mensen bij de receptie zijn teves zeer behulpzaam en vriendelijk.

Dit is echt een aanrader! Vooral voor een gezin met kinderen.