10.01.2011
In de zomer 2010 hebben wij hier een weekje vakantie gevierd met ons gezin en vrienden van ons met 4 kinderen tussen de 1 en 7 jaar.
Niet alleen de kinderen maar ook wij hebben ons heel goed vermaakt! Zo goed dat we dit jaar 2 weken gaan!
Het is een kleinschalig park met 2 zwembaden, een miniclub, grote speeltuin en een super goed restaurant.
Ideaal voor ons is dat de alles binnen een steenworp afstand ligt. Als de kleine van 1 jaar een middagdutje deed, konden wij toch nog met onze oudste zoon naar het zwembad omdat we zo op ons huisje uitkeken. Dit geldt ook voor het restaurant. Met uitzicht op onze voordeur, konden wij rustig eten terwijl de kindjes heerlijk lagen te slapen. Kinderen vonden de miniclub erg leuk en de speeltuin met trampolines, schommels, glijbanen en luchtkastelen.
Wij hebben nu al zin in juli 2011! (En wij boeken nooit iets voor de 2e keer, dus dat zegt genoeg!)
29.08.2010
Dit is echt een super fantastisch leuke plek! Voor (kleine) kinderen is dit parkje heel fijn en het restaurant op het park is echt ongelooflijk goed en goedkoop. Van pizza tot streekgerechten, het is het echte Italie gevoel.
Het parkje is kleinschalig en zeer goed onderhouden. De ligbedden aan het zwembad zijn luxe en comfortabele bedden. Het is er niet druk en daardoor voor mensen zonder kinder ook fijn. De miniclub is echt een aanrader, onze kinderen (8 en 5) hebben het er nog over... De huisjes (4-6 pers.) zijn groot en schoon. De handdoeken die je krijgt zijn groot en van goede kwaliteit.
De ligging is zeer centraal de plaatsen Lucca, Pissa, Firenze, Sienna zijn binnen een straal van 60 klm. De verse bakker en de supermarkt is ongeveer 1,5 klm verderop.
Wij gaan volgend jaar weer. Wel een tip! Boek rechtstreeks, dat is stukken goedkoper.
Wil je een schoon, gezellig en kleinschalig parkje met wel alle facilliteiten, dan ben je hier aan het goede adres!