Pitti Palace Florenz | Adresse & Bewertungen | Sightseeing Florenz

50125
Florenz
+39 055 238 86 16

Pitti Palace Florenz

Sie interessieren sich für Pitti Palace und Sport & Natur in Florenz? Dann sind Sie auf Zoover genau richtig! Neben den Bewertungen und Reiseberichten anderer Besucher von Sport & Natur hält Zoover auch noch viele weitere nützliche Informationen für Sie bereit, wie z. B. die jeweilige Adresse der Sehenswürdigkeit. Bilder sagen mehr als tausend Worte. Nutzen Sie daher neben unseren Bewertungen auch 59 Urlaubsbilder von Pitti Palace. Sehen Sie mehr von Pitti Palace in unseren 3 Urlaubsvideos über Pitti Palace. Suchen Sie noch eine Übernachtungsmöglichkeit in der Nähe von Pitti Palace, dann wechseln Sie bitte zu unserer Übersicht für Hotels und Unterkünfte in Florenz. Sie möchten mehr vom Feriengebiet rund um Pitti Palace erkunden? Dann schauen Sie doch einmal auf unserer Übersicht für die Urlaubsregion Toskana vorbei. Für Ihren Urlaub kommt auch das ganze Land in Frage? Dann sind Sie auf unserer Italien Seite richtig aufgehoben.

3 Bewertungen für Pitti Palace

Gruppenreise, Okt. 2011
Tuinen van Boboli zijn prachtig.
Hieke
25.01.2012 De tuinen die bij dit Palazzo horen zijn heerlijk om in te wandelen. Mooi uitzicht over Florence!

Freunde, Juni 2008
Madeleine
07.09.2009 Een dag naar Florence en tegen de middag regen. Om te schuilen zijn we het Palazzo Pitti ingegaan. Ondanks dat het in de middag weer droog werd en ik niet echt een museumbezoeker ben, toch daar de hele middag gebleven, zoveel was er te zien en de moeite waard. Er zijn verschillende musea in het paleis ondergebracht. Appartimenti Monumentali, een aantal woonverblijven van de familie Medici. Verder is er een zilvermuseum, kostuum en porceleinmuseum. Natuurlijk ook genoeg zalen met schilderijen en tijdelijk tentoonstellingen. Buiten zijn de prachtige Boboli-tuinen met de Neptunus fontein en de Grotta Granda. Als je alles op je gemak wilt zien kan je daar wel een hele dag vertoeven.

Paar, Mai 2008
De Medici uitspatting
anenroy
16.07.2010 Mooi groot paleis van de Familie de Medici. Barok, barok en nog eens barok is wat de klok slaat hier...geweldig ! Prachtige collectie meubels, schilderijen, schitterende pietre dure stukken. De Boboli tuinen zijn een oase. Vooral de rozentuin bovenin is magisch, de uitzichten hier zijn verbluffend. Trek een hele dag uit voor dit spektakel voor het oog !

Gruppenreise (1)