Hotel The Pool & Palm villa**** Siem Reap (Angkor) | Hotelbewertungen & Preisvergleich Hotel The Pool & Palm villa**** | Preise

Bewertungen Hotel The Pool & Palm villa****

9,9

Hotel The Pool & Palm villa**** Siem Reap (Angkor)

Bewertungen Hotel The Pool & Palm villa****

137 Thmey Village, Siem Reap (Angkor)
Hotel The Pool & Palm villa aktuelle Gesamtwertung 9,9 von 10, basierend auf 8 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Hotel The Pool & Palm villa**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Siem Reap (Angkor). Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 14 Urlaubsbilder zu Hotel The Pool & Palm villa****, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. 1 Urlaubsvideo berichten über die Erfahrungen, die unsere Community Mitglieder bisher mit Hotel The Pool & Palm villa**** gemacht haben. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Siem Reap (Angkor). Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Hotel The Pool & Palm villa**** mit unserem Angebot zur Ferienregion Kambodscha. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Kambodscha Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für The Pool & Palm villa**** / Siem Reap (Angkor) abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft bereits besucht?

8 Bewertungen für The Pool & Palm villa****

Geschäftsreise, Nov. 2011
"Heerlijk"
Jos
01.12.2011 Het hotel ligt heerlijk tussen de bomen in een erg grote tuin. Er zijn twee villa's die er van buiten beide goed verzorgd uitzien. Mijn kamer was in de traditionele villa. Erg mooi en stijlvol.
Mijn uitzicht was het zwembad. Behoorlijk groot en mooi gelegen in de tuin.

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Als je ziet hoeveel luxe en ruimte je krijgt was het hotel vrij goedkoop. Het eten in het restaurant was heerlijk.
Het zwembad en het grasveld zijn erg geschikt voor kinderen.

Familie mit Kindern, Okt. 2011
"Fantastische kamers en veel ruimte"
Chris Desmet
21.10.2011 Het hotel ligt in een prachtige grote ommuurde tuin. We voelden ons er heel veilig. Onze kamer had uitzicht op het zwembad. Hier hebben we heel wat uren doorgebracht. Ik las dat het zwembad door de Phnom Phen Post is uitgeroepen tot de top 7 zwembaden van Siem Reap. Bij het zwembad is ook een restaurant. De mangoshake en de chickenbruchetta waren heerlijk.
Het hotel ligt in een woonwijk. De tuin is zo groot dat je niets van het verkeer aan de weg merkt.
Het personeel was erg aardig en behulpzaam. De kamers werden elke dag schoongemaakt. Zelf hadden we voor de kinderen wat speelgoed meegenomen, maar het hotel had ook wat spelletjes in de kamer en bij het zwembad neergezet. Heel attent.
Voor de prijs die we betaalden kregen we een erg mooi kamer. Totaalbeeld: heerlijk toeven.

Paar, Juli 2011
"Echt een aanrader, betaalbare luxe!"
CarolienL
15.08.2011 We hebben een supermooie tijd gehad in dit kleinschalige, gezellige resort. We werden direct hartelijk welkon geheten door de eigenaar, zijn partner en zijn personeel. En kregen een gratis upgrade naar een geweldig grote villa, heel fijn! Erg mooi en zeer ruim aangelegd, schoon en een heerlijk zwembad. Ook het eten was perfect! Siem Reap zelf is een erg leuk stadje, heel gastvrij en relaxt. Met de gratis tuktuk heen ben je er zo. Ook de tempels van Angkor zijn prima bereikbaar en meer dan de moeite waard. Een toptijd gehad em een absolute aanrader :-)

Freunde, Juli 2011
"Veel waar voor je geld"
Philip
15.08.2011 We kregen een hele mooie kamer met een aparte badkamer en een grote woonkamer voor een hele schappelijke prijs. In Nederland krijg je daar niet eens een B&B voor terwijl dit echt een mooie villa is. Verder was er in de kamer een TV, een minibar en lagen in de badkamer een haardroger. De kamer en het bedlinnen was schoon en de kamer werd elke dag netjes opgeruimd en schoongemaakt.

Het zwembad is heel mooi en je kunt er lekker luieren en baantjes trekken. Er is een open restaurant waar je met zicht op het zwembad lekker kunt eten.

Familie mit Jugendlichen, Juni 2011
"Luxe en ruimte"
Johan en Maaike
07.07.2011 Wat opvalt is de luxe en de ruimte. Er is een hele grote tuin met twee mooie villa's. De ene villa ziet er erg nieuw uit. Wij kozen voor de wat oudere villa met veel meer karakter. De kamers zijn ruim en schoon.
De receptionist was heel vriendelijk en heeft ons goed geholpen bij het regelen van een trip naar de tempels.
Het zwembad is fantastisch en ziet er ook erg nieuw uit.

Familie mit Kindern, Mai 2011
"WOW!"
Robert
19.05.2011 Dit hotel biedt veel. Een mooie erg grote tuin, fraaie villa's en een fantastisch zwembad. De kinderen wij hebben erg genoten van het zwembad. Er was zelfs een waterval.

De bediening was erg servicegericht en vriendelijk. We hebben bij de receptie een tour geboekt naar de tempels. Het was indrukwekkend ongelovelijk wat er allemaal nog staat.

Paar, Apr. 2011
"Mooi zwembad en ruime kamers"
Frank en Thea
06.05.2011 De Pool en Palm villa heeft onze vakantie erg aangenaam gemaakt. We kregen een hartelijke ontvangst met een koel drankje. De kamer was behoorlijk ruim en schoon. Het uitzicht op de tuin erg mooi.
Er is een groot zwembad met een waterval. We hebben hier elke dag van ons verblijf gebruik van gemaakt. Lekker ontspannen en afkoelen na een dag met veel wandelen en tempelbezoek.

Familie mit Kindern, März 2011
"Tropische tuin met groot zwembad"
Carlo en Anneke
26.03.2011 We kwamen aan in een grote tropische tuin met een paar schitterende villa's. Onze kamer en die van de kinderen waren ruim en schoon. Er was zelfs Nederlandstalige TV (BVN) wat best wel relaxed is om een beetje bij te blijven. De kinderen vermaakten zich prima in het zwembad en samen hadden we veel plezier met zijn allen bij de waterval waar je onder kan zitten.
Het personeel was heel vriendelijk.
Met een boek op een ligstoel bij het zwembad en vers geperst mangosap naast me was voor mij het beste moment van de hele vakantie. Ik zou zo terug willen gaan!