Ferienhaus Villa Nada Lovran | Hotelbewertungen & Preisvergleich Ferienhaus Villa Nada | Preise

Bewertungen Ferienhaus Villa Nada

31 Mai 2012

Ferienhaus Villa Nada Lovran

Bewertungen Ferienhaus Villa Nada

Lokva, 51415, Lovran
Ferienhaus Villa Nada aktuelle Gesamtwertung 8,8 von 10, basierend auf 9 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Ferienhaus Villa Nada und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Lovran. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 32 Urlaubsbilder zu Ferienhaus Villa Nada, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Lovran. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Ferienhaus Villa Nada mit unserem Angebot zur Ferienregion Kvarner Bucht. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Kroatien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Villa Nada / Lovran abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft bereits besucht?

9 Bewertungen für Villa Nada

Familie mit Jugendlichen, Aug. 2011
"Ładny pensjonat"
Jolanata
23.08.2011 Villa Nada jest super przygotowanym pensjonatem. Bardzo sympatyczna i fachowa Pani w recepcji. Warunki w pokojach -świetne no może kuchnia trochę mała ale ... Duża powierzchnia pomieszczeń, łazienki, przedpokoju. Okolica ładna, do morza 10 min, zejście "skrótem", trochę wysoko ale dzieci dały radę (3,10 12 lat).Polecana plaża przez Panią w recepcji jest OK - Medveja,Icici,Makarska droga. Użekły mnie chodniki(promenady) spacerowe nad brzegiem morza(miejscami w cieniu!) prowadzące do okolicznych miasteczek Iki, Icici,Opatiji.Polecam!!!

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Prachtige ligging met schitterend uitzicht !!"
Fam. Driessen
27.07.2011 Villa Nada is een prachtig gelegen villa met appartementen en kamers.
Wij hadden een zeer ruim appartement op de benedenverdieping met ruim terras. Airco, vaatwasser, badkamer met wasmachine en fohn.
Bij het zwembad heeft men een prachtig uitzicht over de Kvarner baai en Reijka.
Zeer vriendelijke ontvangst door Helena, de eigenaresse, die zelf met haar man en 2 kinderen ook in het gebouw woont. Tegen gereduceerd tarief kan men als gast van Villa Nada eten in het restaurant Ruzmarin dat ze runnen in Opatija.
Villa Nada ligt ca. 500 meter boven Lovran, per auto te bereiken via een steeds smaller wordende weg. Het voetpad naar Lovran loopt via een vrij steil, deels onverhard paadje.
In Lovran kun je lekker en goedkoop eten in een van de vele restaurantjes, lekkere pizza bij Delfino.
Verder heerlijk zwemmen in de zee op het strandje vlak buiten Lovran richting Moscenica Draga. Tip: bezoek Pula (romeinse arena), Plitvice Meren, grotten van Skocjan (Slovenie) of het eiland Cres en Losinj.

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Zeker een aanrader"
Tom Debbie en de ki...
27.08.2011 Villa Nada is zeker een zeer goede keuze als je op zoek bent naar prijs/kwaliteits verhouding.

Het ligt wat achterin op een heuvel en de eerste keer was het een beetje zoeken voor ons. Beschikken over een eigen wagen vonden wij toch echt een must.

Het appartement was voor ons 2 volw. en 3 kinderen groot genoeg en volledig uitgerust.
1 minpuntje aan de slaapkamers was dat er zeer veel lichtinval was s'morgens.

Voor de rest een zeer aangename gastvrouw die je graag helpt en advies geeft.

Wij hadden gekozen voor een appartement met ontbijt ( 5€ pp ). hiervan konden we elke morgen genieten vanop het terras met een zeer mooi uitzicht.
Het ontbijt is goed en degelijk maar eerder beperkt. na 8 dagen snack je toch wel naar iets meer variatie.

Kort samengevat zeker een aanrader de kans is groot dat we er nog eens terug naartoe gaan

Ferienhaus Villa Nada - Jetzt günstig buchen bei:

Paar, Sept. 2010
"Příjemné"
David
09.09.2010 Velmi čisto a útulně. Moc příjemná paní majitelka. Pozitivem je bazén. Snídaně dobrá. Chybí jen internet a je to daleko od moře, cca 500 m klikatou cestou. Večer nevhodné pěšky.

Familie mit Kindern, Aug. 2009
"Che meraviglia!"
elisabetta
22.08.2009 casa vacanze villa nada a lovran è tutto quello che cercavamo: camera e bagno nuovi, piscina ad uso degli ospiti, colazione super, località tranquilla, lontano dal traffico el centro.... beh, ci ritorneremo!

Familie mit Jugendlichen, Juli 2009
"Patrick, Gust en Mia - 12 tot 17 juli 2009"
Patrick Molemans
20.07.2009 Villa Nada biedt ruimte aan enkele appartementen en verschillende kamers. Helaas waren de appartementen bezet, dus verbleven we in 2 kamers.
Het zijn mooie kamers, de meesten voorzien van airco, minibar en satteliet-tv.
's Morgens werd er ontbeten op het terras : verschillende soorten brood, kaas, vlees, smeerkaas, chocopasta, confituur, cornflakes, muesli, youghurt, fruit, gekookt ei ... en dit met een kopje koffie, thee of fruitsap.
Villa Nada is hoog gelegen en biedt een mooi uitzicht op de Adriatische zee. Nadeel is wel dat de tocht naar de stad te voet bijna niet te doen is. De weg naar Villa Nada is op het laatste wel zeer smal wat de eerste dag wel wat eng is, maar na een paar dagen went het wel. Na een warme dag, kan je afkoelen in het zwembad.

Familie mit Jugendlichen, Juni 2007
"Een aanrader"
sabrine
07.01.2009 We zijn hier in juni 2007 geweest en we hadden geen appartement maar twee kamers met balkon. Deze waren super. Het zag allemaal nieuw uit, leuk ingericht, genoeg ruimte en erg schoon. 's ochtends hadden we ontbijt in een gezellige ontbijtruimte met terras zodat je ook lekker buiten kon ontbijten. Het ontbijt was goed verzorgd en erg lekker. Villa nada ligt hoog waardoor je een mooi uitzicht hebt, maar het nadeel van de ligging is dat het een stukje lopen is omlaag naar lovran, via een weg die ik niet graag in het donker zou willen lopen. wij zijn dan ook iedere keer als we 's avonds weggingen met de auto naar onder gegaan. Voor de rest helemaal niets op villa nada aan te merken, dit is echt een aanrader!

Fam. Kalshoven
20.08.2006 Prachtig roze appartement/hotelcomplex. Lieve eigenares, Helena. Fijn zwembad met prachtig uitzicht op zee. Het is wel een hele afdaling naar zee, maar de moeite waard, ongeveer 10 min.lopen. Wij hadden een grondappartement met balkon en een terras. Het parkeerterrein is wat aan de kleine kant. Tip: haal verse vis in Ika in een viswinkeltje anex visrestaurantje voor de bbq, die je mag gebruiken wanneer je maar wilt. Daal voor vers brood (heel goedkoop en lekker) zo'n 500 m af en doe als de Kroaten: neem een lekker bakje koffie op het terras om daarna weer omhoog te wandelen en lekker te gaan ontbijten. Vergeet niet de prachtige wandeling te maken naar Opatije; bij nacht echt sprookjesachtig. Kroatie heeft ons hart gestolen.

Familie, Juli 2005
fam. A. van der Vli...
17.06.2006 Villa Nada bestaat uit een aantal appartementen. In juli 2005 zijn wij hier geweest. Bereikbaar via een steil en smal weggetje. Doordat het echter vrij hoog gelegen is, kan je genieten van een prachtig uitzicht. Vriendelijke ontvangst door een jong echtpaar. Alles ziet er keurig verzorgd uit.
Verwacht niet te veel van het zwembad (wel erg klein) en bij volledige bezetting van alle appartementen is het parkeerterreintje wat krap bemeten. Maar dit zijn dan ook de enige, wat mindere punten. Voor het overige genoten van een heerlijke vakantie.