Camping t Seleantsje*** Molkwerum | Hotelbewertungen & Preisvergleich Camping t Seleantsje*** | Preise

Bewertungen Camping t Seleantsje***

30 Mai 2012

Camping t Seleantsje*** Molkwerum

Bewertungen Camping t Seleantsje***

´t Seleantsje 2, 8722 HE, Molkwerum
Camping t Seleantsje aktuelle Gesamtwertung 7,0 von 10, basierend auf 12 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Camping t Seleantsje*** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Molkwerum. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 9 Urlaubsbilder zu Camping t Seleantsje***, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Molkwerum. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Camping t Seleantsje*** mit unserem Angebot zur Ferienregion Friesland. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Niederlande Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für t Seleantsje*** / Molkwerum abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

12 Bewertungen für t Seleantsje***

Paar, 2011
"NEVER NOOIT MEER!"
lucahendrik-
05.05.2011 het is een camping waar je zomaar even door heen bent & de dingen die daar te doen zijn, zijn niet voor mensen van een leeftijd van 10 t/m 20 jaar. veel dronken mensen op die camping en het is een hele kinderachtige camping en ik zelf zou er nooit meer willen komen, ik heb medelijden met de mensen die daar staan vooral als ze iemand tegen komen met blond haar!

Familie mit Jugendlichen, 2011
"Fijne camping, fantastische omgeving!"
mieke snelders
17.03.2011 We zijn jaren op 't Seleantsje op vakantie geweest en niet zonder reden. Hele fijne mensen, geweldige omgeving en een gezellige, toch rustige camping. Voor elk wat wils.
Eén straatje over en je zit aan het eigen strandje van de camping aan het IJsselmeer!!
Ook naturisten kunnen er heerlijk genieten van een eigen plekje aan het geweldige IJsselmeer.
Kano's/fietsen/bootjes te huur om de prachtig/waterrijke/bosrijke omgeving te verkennen. Zowel voor oudere als jongere kinderen is er altijd iets te doen, vissen/golfen/poolen/internet!! enz. Mijn dochters vonden het fantastisch net als ik.
Een echte aanrader dus.
Mieke Snelders/Noord-Brabant

Familie mit Kindern, 2011
"Een echte gezinscamping"
kampherbeek
01.03.2011 een heerlijke camping met heel veel mogelijkheden.
het ijsselmeer is op slechts 50 meter en er is een mooi zandstrand.
verder kan je er een motorbootje of een kano huren en Friesland via het water ontdekken.
ook is er een actief recreatieprogramma zodat de kinderen( maar ook voor de ouderen) zich geen moment hoeven te vervelen.
al met al een heerlijke camping waar we zeker weer naar toe gaan van de zomer.

Familie mit Kindern, 2010
"Lekker aan het IJsselmeer"
Jens van der Kooi
01.06.2010 prachtig gelegen aan het IJsselmeer, strandje meteen over de zeedijk.
volop gelegenheid om te zwemmen, surfen, vissen, fietsen, kanoën en wandelen.
nieuwe kantine met plate-service, goede sanitaire voorzieningen.

extra pluspunt voor ons: één van de weinige campings in de buurt waar honden zijn toegestaan.

Paar, 2010
"Top camping"
de boer
01.06.2010 prachtige camping aan het ijsselmeer genoeg te doen voor jong en oud

Familie mit Jugendlichen, 2009
"Dit is een Toppertje"
Gert
02.06.2010 Een mooie familie camping met een zeer gedreven Recreatie Team die een tal van evenementen verzord.
Je kan je vakantie op dit programma plannen wat het staat in een zeer overzichtlijk boekje. (dit is aan te vragen)

Familie mit Kindern, Mai 2008
"Mooi plekje aan het IJsselmeer"
Mau
20.05.2010 Prima camping, met tegenwoordig een mooie kantine. Ligging mooi een een kanaal waar gevaren kan worden en natuurlijk een hengel kan worden uitgeworpen. Veel leuke plaatsen in de buurt zoals Hindeloopen en Stavoren. Een camping aan het IJsselmeer.

Kampen
01.04.2008 Vorig jaar hebben wij twee keer een stacarvan gehuurd,wij werden door ieder vriendelijk benaderd. De omgeving is prachtig. Het is ons zo goed bevallen dat we nu onze eigen stacaravan hebben op deze geweldige camping.Wij willen de Fam. van de Vlugt nogmaals bedanken voor al hun hulp dat wij op deze mooie plek kunnen komen te staan.
Verder nog onze complimenten voor de mooie nieuwe kantine!!

Frans, Greta Jesse en Jarno Kampen

Hennie
27.09.2007 De chalet was goed alles bij de hand, alleen jammer dat je het echte vakantie gevoel mistte omdat er teveel vaste bewoners waren.
De vaste gasten waren teveel op hun zelf en zagen ons als indringers.
Maar de omgeving en plek was mooi.
En de kantine en snackbar was te weinig open.

hanneke
19.01.2006 Hallo

Ik kom al jaren op deze camping en we zijn zeer tevreden over hoe alles gaat en het regent er wel eens maar dan kun je leuk de omgeving gaan verkennen er is van alles te zien. Van uit de camping kun je ook leuke motor ritten gaan maken je ligt vrij centraal over al bij. Voor de kinderen is er van alles te doen en de kosten zijn vrij voor hun. Ze gaan met de kinderen spelletjes doen of leuke dingen maken of ze gaan een dagje met de bus mee en dat is elk jaar weer een verrassing waar ze heen gaan. Mijn zoontje vindt het helemaal geweldig daar hij kan er van alles doen en iedereen kent hem bijna daar als hij een keertje de weg kwijt is. Het sanitair en de douche zijn erg schoon en je bent dicht bij het ijselmeer je steekt de weg over en je bent er.