Pension 't Reijmerhöfke** Reijmerstok | Hotelbewertungen & Preisvergleich Pension 't Reijmerhöfke** | Preise

Bewertungen Pension 't Reijmerhöfke**

9,8

Pension

Bewertungen Pension 't Reijmerhöfke**

Reijmerstokkerdorpsstr 77, 6274 NH, Reijmerstok
Pension 't Reijmerhöfke aktuelle Gesamtwertung 9,3 von 10, basierend auf 9 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Pension 't Reijmerhöfke** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Reijmerstok. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 5 Urlaubsbilder zu Pension 't Reijmerhöfke**, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. 1 Urlaubsvideo berichten über die Erfahrungen, die unsere Community Mitglieder bisher mit Pension 't Reijmerhöfke** gemacht haben. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Reijmerstok. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Pension 't Reijmerhöfke** mit unserem Angebot zur Ferienregion Limburg. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Niederlande Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für 't Reijmerhöfke** / Reijmerstok abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

9 Bewertungen für 't Reijmerhöfke**

9,8
Paar, Mai 2012
"'t Reijmerhofke: Gastvrij, verzorgd en netjes."
Pieter van der Lind...
01.06.2012 Afgelopen Pinksterweekend verbleven wij een lang weekend in 't Reijmerhofke. Na een prettige ontvangst door de gastvrouw konden we gebruik maken van het riante terras op de binnenplaats. Reijmerstok ligt centraal tussen Maastricht en Aken; erg handig en we hebben deze steden ook bezocht. 's Nachts heerlijk geslapen in de fijne lange (!) bedden en 's ochtends smakelijk ontbeten. De kamer met douche en toilet waar wij sliepen was riant van opzet en erg netjes.

We komen zeker terug!

Paar, Mai 2012
"Een echte aanrader 't Reijmerhofke !"
Jan en Gertie Brand...
09.05.2012 We waren naar het zuiden getogen om te fietsen en wandelen, via internet hadden we "t Reijmerhofke gevonden, in 1 woord geweldig, een sfeervol B&B waar we gastvrij werden ontvangen door Paulette, de kamers zijn mooi ruim en schoon (met heerlijke bedden trouwens). een lekker ontbijt (fijn dat het zo vroeg kom Paulette !!)
's avonds heerlijk gezeten in de relaxruimte met een lekker koel Brand biertje (hadden we wel verdiend na die lange wandeling)

"Netjes en schoon"
snijder
08.05.2012 het verblijf bij jullie was weer fantastisch
prima kamer en een heerlijk ontbijt
het blijft een aanrader

Freunde, Apr. 2012
"We komen hier terug!"
Guus Willems
21.04.2012 Nette kamers, zeer vriendelijke ontvangst.
Ruime mogelijkheid om buiten je eigen kamer te relaxen op gemakkelijke banken; zelf een drankje te pakken en gewoon in een schriftje noteren!
Het kan nog!
Als je in (de buurt van) Reijmerstok wil verblijven moet je hier gewoon naar toe!

Freunde, Apr. 2012
"Netjes en rustiek B&B"
Rik Bakker
17.04.2012 Een zeer net B&B met een zeer vriendelijke opgewekte gastvrouw, wij verbleven hier om de Amstel Gold Race te fietsen. Het ontbijt was goed verzorgd. De kamers waren zeer netjes, en beschikten over zeer goede bedden en en heerlijke douche.

Geschäftsreise, Apr. 2012
"Rust, gezellig,hartelijke ontvangst en service."
conrad broeders
16.04.2012 Op zoek naar een kamer hier uitgekomen,meteen reactie, vriendelijk, kordaat en gastgericht. De locatie is ideaal om zuid limburg geen verkennen, per fiets,auto,motor echt top. We sliepen aan de voorkant, aan de doorgaande weg....ach er is 1 auto voorbij gekomen.
Relaxruimte met zelfbediening, faire prijzen en een schone kamer.
Als we kritisch wordende naar details gaan zoeken; geen stop in de wasbak en geen douchematje.

Bovenal een plaats waar je hartelijk wordt ontvangen, echtgast bent en tot rust kan komen.

Gruppenreise, Apr. 2012
"Ideaal voor fietsers"
p.marissen
15.04.2012 Wij verbleven in 't Reijmerhöfke ivm het fietsen van de Amstelgold Race.
Ligging is ideaal (rustig maar toch centraal) Ontvangst met thee/koffie en vlaai (perfect). Eenvoudige maar zeer schone en doelmatige kamers.
Ontbijt op aanvraag s'morgens om 6 uur (geen enkele moeite).
Voor ons als fietser een ideaal onderkomen, waar we zeker weer terug komen.

alleinreisend, Apr. 2012
"Zeer schoon, mooie ligging en gastvrij!"
A de Jong
10.04.2012 In 2010 heb ik in een tweepersoonskamer met badkamer overnacht, in 2012 in een eenpersoonskamer verbleven met gedeelde toilet en douche op de gang. De kamers zijn eenvoudig ingericht maar de bedden zijn comfortabel en alles is zeer schoon. (Ook het toilet en de douche.) Ontbijt is prima verzorgd, geen luxe broodjes maar dat mag je ook niet verwachten voor deze prijs.

De recreatieruimte is prima geschikt om 's avonds nog even te zitten of tv te kijken, helaas was het weer niet zo goed om ook buiten te genieten van het terras.

De lokatie is ideaal voor wandelaars en fietsers midden in het Limburgse Heuvelland. Tot slot ook een dikke pluim voor de eigenaren, je wordt zeer gastvrij ontvangen en ze staan altijd klaar bij vragen.

Positief is ook dat er eenpersoonskamers zijn zodat je als alleengaande reiziger niet "gediscrimineerd" wordt met allerlei toeslagen.

Paar, 2011
"Unieke locatie, zeer gastvrij en verzorgd!"
Hermien en Colinda ...
02.10.2011 Wat een prachtige locatie, heerlijk om te ontspannen. Als je 's Morgens de gordijnen opent zie je de koeien grazen. (kamer aan de voorkant)
We hadden een kamer met eigen douche en toilet. Kamer was zeer schoon, bedden lagen goed. Ligging is zeer centraal, in 18 minuten sta je midden in het centrum van Maastricht. Valkenburg, Gulpen ook op een steenworp afstand. Zeer mooi om te wandelen en fietsen. Ontbijt was zeer goed verzorgd! Zeer nette gastvrouw. Echt een plekje om te onthouden en naar terug te keren!