24.09.2010
Wat een geweldige gastvrijheid!!! Wij kwamen van Lima met een nachtbus en om 0600AM stonden we op het bus station in Hauraz. We hebben de hostel gebeld en binnen 10 minutes werden wij opgehaald van het bus station. Deze service is ons niet in rekening gebracht maar we hadden er voor willen betalen. We konden meteen inchecken toen we bij de hostel waren en kregen onze kamer. Wij sliepen in het bijgedeelte van de hostel waar ze alleen maar privekamers hebben. De kamer kostte 50 soles en het ontbijt zat er bij inbegrepen. Zelfs op de eerste dag kregen we ontbijt. In het bijgebouw (zij noemen het Annex geloof ik) hebben ze douches met geiser, zoals wij dat in NL ook hebben. Eerder hadden we in Lima van die elektrische shock douches. Dit was een verademing. Om een lang verhaal kort te maken, alle faciliteiten zijn aanwezig zoals internet, boekenruil (ze hebben zelfs nederlandse boeken!) en een was service. Na vier dagen zijn we door de manager naar het bus station gebracht en van een fooi w