Ferienhaus Willa Baciarka Koscielisko | Hotelbewertungen & Preisvergleich Ferienhaus Willa Baciarka | Preise

Bewertungen Ferienhaus Willa Baciarka

Ferienhaus Willa Baciarka Koscielisko

Bewertungen Ferienhaus Willa Baciarka

Pitoniówka, 34-511, Koscielisko
Ferienhaus Willa Baciarka aktuelle Gesamtwertung 8,9 von 10, basierend auf 6 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Ferienhaus Willa Baciarka und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Koscielisko. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 10 Urlaubsbilder zu Ferienhaus Willa Baciarka, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Koscielisko. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Ferienhaus Willa Baciarka mit unserem Angebot zur Ferienregion Kleinpolen. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Polen Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Willa Baciarka / Koscielisko abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

6 Bewertungen für Willa Baciarka

Paar, Juli 2011
"Gorąco polecamy"
Krystian
15.08.2011 Spędziliśmy z żoną 12 dni w willi Baciarka. Miejsce godne polecenia!!! Pokoje czyste dobrze wyposażone. Wspaniali, uczynni i mili gospodarze. Bardzo dobre miejsce na wypady w góry (dobra likalizacja), spokojne i ciche. Z pokoju wspaniałe widoki na Tatry Zachodnie. Obiekt szczególnie godny polecenia dla osób z małymi dziećmi (choć nie tylko :) ) - liczne atrakcje dla dzieci (basen, zjeżdżalnia, trampolina itp)

Paar, Jan. 2011
"Pensjonat na szóstę plus"
Kaska
12.01.2011 Polecam pobyt w Kościelisku w Baciarce. Cisza, spokój, piękne widoki na Tatry, mili i uprzejmi właściciele, którzy bardzo się starają aby wszystkim dogodzić. Jedzenie pycha.

Kaśka z mężem

Paar, Aug. 2010
"Godne polecenia. ale...."
A.
09.08.2010 Miejsce godne polecenia, choć z małymi zastrzeżeniami. Pokoje nowe, czyste, dobrze wyposażone (czajnik, lodówka, tv, na piętrze aneks kuchenny). Poza tym fantastyczny widok na góry! Położonie dogodne, blisko do Doliny Kościeliskiej i Chochołowskiej, jak rownież do centrum Zakopanego. W sąsiedztwie willi znajduje się tartak, więc możliwy jest hałas (nas nie było całymi dniami w wilii, także nie wiem jak z jego natężeniem). Polecam to miejsce w szczególności rodzinom z dziećmi, dla których atrakcji jest mnóstwo (plac zabaw, dmuchany basen, bilard, play station itp.). Dla osób ze zwierzętami (które są akceptowane) nie ma niestety miejsca na spacery w okolicy, jak również nie ma możliwości wypuszczenia ich swobodnie lub choćby spaceru na trawniku przy domu (właścicielka uprzejmie poprosiła, aby nie chodzić z psem po trawie wokół domu). Właściciele, a właściwie właściciel, bo z właścicielką mieliśmy jednorazowy kontakt, mało kontaktowy i raczej mało gościnny. 8/10

Paar, Apr. 2010
"Nasza baza w Kościelisku !"
Malgosia i Maciek
05.06.2010 Willa Baciarka to wspaniałe miejsce na wypoczynek z rodziną lub we dwoje. Byliśmy z mężem już dwa razy i na pewno wrócimy. Cicho, cudny widok na Giewont, czyste i wygodnie urządzone pokoje, pyszne domowe śniadanka, blisko zarówno do Zakopanego jak i na wypady w góry. Do tego przemili właściciele oraz serdeczna atmosfera. Dla amatorów wieczornych posiedzeń sala z barem, kominkiem, bilardem, na zewnątrz grill. Dla dzieci ping pong i piłkarzyki placyk zabaw w ogrodzie. Po prostu świetna miejscówka!!!!

Familie mit Kindern, 2010
"Godne polecenia miejsce - ale po usunięciu minusów"
Tomasz
20.01.2010 Pokoje ładne, czysto i świeżo (ale brak ręczników w pokojach...). Wyżywienie słabe ("cieniutkie" śniadanka i przypalone kotleciki na obiado-kolację). Aczkolwiek mili Gospodarze. Lokalizacja ustronna - wygodny dojazd autem do Zakopanego i do innych miejsc (np. dolinki Kościeliskiej i Chochołowskiej). Jednak za te ceny mogli by się Państwo pokusić o coś ciepłego na śniadanka (bez dopominania się przez Gości). Skoro Klient płaci cokolwiek więcej - to i powinien się spodziewać większego komfortu. Miejsce godne polecenia - pod warunkiem jeżeli Gospodarze poradzą sobie z pewnymi minusami i się "podciągną" .

Paar, Juli 2009
""SUPER MIJSCE " _ POLECAM"
Agnieszka
02.06.2010 polecam bardzo gorąco willę baciarka wszystko zgadza się z opisem bardzo profesjonalna obsługa przemili gospodarze zawsze uczynni i przewidujący twoje potrzeby :) czysto i pachnąco, jak zresztą opisane jest na ich stronie piekne, jasne pokoje z widokiem na gory, super plac zabaw dla maluchów i bardzo miła rodzinna atmosfera bardzo miło spędziłam ten czas i polecam każdemu!!