Pension Willa Juna**** Zakopane | Hotelbewertungen & Preisvergleich Pension Willa Juna**** | Preise

Bewertungen Pension Willa Juna****

Pension Willa Juna**** Zakopane

Bewertungen Pension Willa Juna****

ul. Słodyczki 200 c, 34-521, Zakopane
Pension Willa Juna aktuelle Gesamtwertung 6,6 von 10, basierend auf 18 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Pension Willa Juna**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Zakopane. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 13 Urlaubsbilder zu Pension Willa Juna****, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Zakopane. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Pension Willa Juna**** mit unserem Angebot zur Ferienregion Kleinpolen. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Polen Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Willa Juna**** / Zakopane abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft bereits besucht?

18 Bewertungen für Willa Juna****

Paar, 2012
"Nie polecam!"
Norbert
06.01.2012 Przyjechalismy na sylwestra,zapewniano nas przez telefon o niezapomnianych atrakcjach któe czekaj na nas na miejscu.Pierwsze wrazenie super ,do czasu wejscia do pokoju ,pokój okazał sie malutki ,brak miejsca do rozpakowania sie.Noc sylwestrowa >jedzenie byle jakie które schowano juz przed druga w nocu , została gratisowa kawa i cukier...ognisko które miało byc nie zapłoneło z powodu opadów sniegu ha ha ,petardy zakupione zostały przez nas i znajomych i na tym koniec. Gdy bysmy nie poznali sobie super znajomych była by wielka lipa. Rano na sniadaniu ,jedzenie z nocy i chleb w postaci sucharów. ..Solarium syf ,sauna tak sobie ogólnie brak porzadku i organizacji.SZKODA ZE POZORY TAK MYLA.

Familie mit Kindern, Sept. 2011
"CUDOWNE MIEJSCE"
Jerzy
24.10.2011 Do penjonatu Juna przyjechaliśmy wieczorem,mimo to,ku naszemu miłemu zaskoczeniu dostaliśmy,cieplutki obiad.Obsługa bardzo miła.Jedzenie bardzo dobre,jak u mojej babci.Miejsce ŚLICZNE,super na wypady w góry.Teren duży,bezpieczny.Mogliśmy naszą cureczkę zostawić bawiącą się na dworze.I kłamie ten kto mówi,że nie było ciasta.Ciasto podawano po obiedzie,a ciasteczka,kawa i herbata były na okrągło.Za tą cenę to naprawdę bardzo dobrze.Obiady były bardzo smaczne i porcje naprawdę duże.Sniadania bardzo urozmaicone,i dodatkowo na ciepło; jajecznica super i parówki.Będziemy tam zimą DO ZOBACZENIA

Freunde, Sept. 2011
"Nigdy więcej!!!"
pawel
05.09.2011 Pierwsze wrazenie bardzo dobre. I na tym sie dobre wrazenia skonczyly- obsluga- porazka. Po pierszwe to jacys ludzie z Łodzi, wiec o atmosferze "góralskiej chaty" i goscinnosci górali mozna bylo zapomniec. Kompletnie zdezorientowana, pomimo tego, ze pelnia role gospodarza willi. Pokoje pomimo rezerwacji otrzymalismy inne. O jedzenie pomimo pozniejszej pory przyjazdu musielismy sie prosic. Cale ciasto i słodycze przez 24h na dobe to wielka sciema!!! Jesli sie nie zdazylo wziac kawalka ciasta po obiedzie to o slodyczach mozna bylo zapomniec. Po pierwszym dniu proszono nas o przeprowadzke gdyz ktos inny mial rezerwacje na nasz pokoj( nie wspomne, ze wlasciciel dokonal rezerwacji trzech par na ten sam okres na jeden pokoj!!! Kompletny brak organizacji!. Wlasciciel nie pojawil sie w ciagu 4 dni, pomimo iz mial pojawic sie po 2 dniach. O potwierdzenie pobytu prosilem sie przez 4 dni- i tak nie otrzymalem. Sauna nie dziala, z solarium nie mozna bylo korzystac bo nie bylo zetonow,...

Gruppenreise, Sept. 2011
"Nigdy więcej, nie polecam"
Edyta
10.09.2011 Pensjonat oprócz dobrej reklamy nie posiada nic więcej!
PO przybyciu pierwsze wrażenie jest super, następnego dnia czar pryska.Obsługa to jakieś buce z Łodzi, traktują człowieka jak złodzieja i nie stwarzają nawet miłej atmosfery. Basen z podgrzewaną wodą i zabiegi wodne to ściema nawet po interwencji nie zostały uruchomione.Pozdrowienia dla pana Zbyszka konserwatora jedynej miłej osoby w tym pensjonacie!

Familie mit Jugendlichen, Aug. 2011
"Polecam każdemu"
Marian Kubica
16.08.2011 Miła atmosfera i dobre jedzenie.Jesli ktos szuka luksusów to niech jedzie do 5 gwiazdkowego hotelu a nie tutaj.Tam znajdzie fabryke luksusu a tutaj oaze spokoju i naprawde wspaniała baze na wszelkiego rodzaju wypady w Tatry.Odradzam to miejsce wszelkiego rodzaju PANIUSIOM i panom z duza kasa bo może pająka jakiegos zobaczą i muche ha ha.Pozdrawiam mocno obecnego kucharza pana Zbyszka i obsługe całą jak równiez własciciela.Będąc w Zakopanem napewno tam wrócimy.

Freunde, Juli 2011
"Polecam!"
Marta
17.01.2012 Właśnie trafiłam na tą stronę.Jestem zdumiona ostatnimi opiniami na temat Juny!Nie wiem czy zmienił się właściciel,ale latem byłam tam gościem i byłam bardzo zadowolona tak z warunków jak i obsługi.Bardzo smaczne posiłki przygotowywane po domowemu,jeśli po obiedzie ktoś nie załapał się na ciasta–nie dziwię się bo z racji ich „pyszności”miały prawo szybko znikać:) Fakt faktem dobrze by było zadbać o to by oferowane atrakcje były wszystkie zawsze do dyspozycji gości.Ale sam obiekt jest rewelacyjnie położony i w końcu w góry jedzie by łazić i „fitnesować się”na powietrzu a nie w pokoju!!!Poza tym miejsce jest fajnie przystosowane dla dzieciaków,na co nawet ja–jeszcze„nie–dzieciata”zwróciłam uwagę! Obsługa bardzo miła, choć jak ktoś słusznie zauważył przydałaby się tam dodatkowa para rąk przy pensjonacie tej miary.Jak dla mnie,Państwo z Łodzi,których stąd pozdrawiam serdecznie, a którzy gospodarzyli stanęli na wysokości zadania!I chętnie ponownie wybiorę się w to miejsce!

Geschäftsreise, 2011
"Willa Juna? Nie polecam!!!"
Adam
02.07.2011 Przebywając w tym pensjonacie zauważyłem iż nie zgadza się parę szczegółów i wynikają niejasności z którymi nie wiadomo gdzie się zwrócic mianowicie, połowa atrakcji wymienionych w ofertach nie znajduje odzwierciedlenia w rzeczywistości np;rowery są to prawda ale z usterkami, fitness?? Ciasno brak jakiejkolwiek aparatury nadającej się do użytku no chyba ze stół do pingponga jest przyrządem do fitness a cwiczeniem szukanie piłeczki. Obsługa i jedzenie dobre ale uważam ze 2 pracowników na taki obiekt to nieporozumienie. Pan konserwator pełni także role sprzątaczki i kelnerki. Recepcja? Jest tam coś takiego choc osobiście nie miałem przyjemności tam przebywac(zamknięte).
A teraz niejasności;
Faktura/kwitek/cokolwiek- zapomnijcie nie ma takiej mozliwości nawet nie wiadomo do kogo się z tym zwrócic co prawda pokazuje się czasem pewien siwy pan widmo podający się za właściciela ale nie idzie z nim nic załatwic. Wykręca się od rozmowy i ucieka do swojego domku

Familie mit Kindern, 2011
"Super wspomnienia"
Anna
07.06.2011 Byliśmy całą rodziną w Willi Juna wiosną tego roku. Muszę przyznać, że jest to jeden z tych pensjonatów, do których z ochotą będę wracać. Obsługa przemiła, a jedzenie "jak u mamy" ;)
polecam serdecznie i pozdrawiam pracowników!

Familie mit Kindern, Feb. 2011
"Fajne miejsce."
Justyna
10.02.2011 Bardzo polecam to miejsce. Piekne widoki, naprawde bardzo czysto i przytulnie. można kożystać ze wszystkiego co jest w opisie.I proszę sie nie sugerować opiniami innych bo to bzdury a jesli tak uwazają to niech wybiorą hotel pięcio gwiazdkowy. Jedzenie bardzo dobre, a Pani Marysia która tam pracuje serwowała nam wszystko co dusza zapragnie. Wszystko było na czas a wieczorem grzaniec i ogień w kominku. Sauna, solarium wszystko działa!!! Byliśmy z dziecmi 6 i 7 lat. ( dzieciaki zachwycone) najbardziej im sie podobała sala do ćwiczen. Mam nadzieje że bedę miała okazje wrócić tam za rok.

Freunde, 2011
"NIGDY WIĘCEJ!!! UWAGA NA TYCH ANTY-GÓRALI!!!"
Michał
27.01.2012 jedna wielka porażka, pokaz wielkiego skąpstwa (mozliwosc zostawienie wiekszej ilosci dla siebie)!!! rezerwacja pokoi- kolejna porazka- "niby-gospodarz" chcial mnie przekupic butelka wina musujacego za zmiane pokoju (przebywalem w tym pokoju od 2 dni:)). Te opcja "all inclusive" to niezly zart:) Kto widzial te ciasto, ciasteczka itd.?:)
Ostatnie, szczere podsumowanie- najgorsze miejsce, w ktorym kiedykolwiek nocowalem.....
ODRADZAM!!! a włascicielowi radze zastanowic sie nad zmiana personelu, ktory skutecznie zniecheca turystow do kolejnych wizyt w tym pensjonacie...