Hotel Wodnik Jaworzno | Hotelbewertungen & Preisvergleich Hotel Wodnik | Preise
Hotel Wodnik Jaworzno

Bewertungen Hotel Wodnik

ul. Bukowska 10, 43 602 , Jaworzno
Hotel Wodnik aktuelle Gesamtwertung 7,4 von 10, basierend auf 11 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Hotel Wodnik und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Jaworzno. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 29 Urlaubsbilder zu Hotel Wodnik, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Jaworzno. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Hotel Wodnik mit unserem Angebot zur Ferienregion Schlesien. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Polen Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Wodnik / Jaworzno abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft bereits besucht?

11 Bewertungen für Wodnik

5,8
Freunde, Apr. 2012
"Goed en net hotel"
Mariska
05.05.2012 Zijn hier via veiling geweest.Hotel is eenvoudig en gedateerd maar wel zeer netjes. Bij aankomst was de bar al gesloten, maar receptioniste heeft veel moeite voor ons gedaan,zodat we toch nog wat konden kopen. Hadden prachtig weer en dan is de ligging bij een groot recreatie meer erg mooi. Verder is er in de nabije omgeving van het hotel niets te beleven. Wanneer je schone handdoeken wil moet je wel even het bordje aan de deur hangen voor je 's ochtends de deur uit gaat. Ontbijt is eenvoudig maar wel goed. Diner vonden wij echt erg lekker en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. Bediening ook heel behulpzaam. Wij hadden van te voren het pakket van chauffeur/excursie voor 4 dagen geboekt via het hotel; uitstekende keuze geweest. Stond ons mooi op te wachten op het vliegveld en heeft ons naar Auschwitz, de zoutmijnen en Krakau gebracht. Perfect geregeld. Kortom, prijs/kwaliteit is gewoon goed en dit hotel is voor een stedentripje dan ook erg geschikt.

Freunde, Apr. 2012
"Mooi familie hotel"
kirsten
27.04.2012 wij zijn gisteren terug gekomen van ons verblijf in polen.wij verbleven ook in hotel wodnik,en hebben het naar ons zin gehad.oke,bedden kraken,en het is gehorig(met oordopdjes slaap je goed),maar dat heb ik ook in hotels gehad die 5 sterren hadden..het personeel is vriendelijk en behulpzaam.wel jammer dat de ijskast niet werd bijgevuld,zodat je soms niet eens cola kon krijgen,maar ach,we hebben gelachen en dat is het belangrijkste.het is een goed hotel als je veel wil zien van polen,waarbij Auschwitz zeer zeker niet mag worden vergeten!

Paar, März 2012
"We vonden het TOP!"
Alex en Sandra van ...
18.03.2012 Een grote wens moest in vervulling komen: de verschrikkingen van Auschwitz I en Auschwitz II Birkenau met eigen ogen zien. Dat hebben wij dan ook gezien. Je wordt er stil van... heel stil! Om dat te bewerkstelligen hebben we gezocht naar een hotel, vlieginfo en huurauto in een voor ons zo onbekende. De vragen omtrent het vliegen, auto huren en het bezoeken van het Auschwitz-museum werden vooraf door Herman keurig in mails beantwoord. De kamer was gewoonweg goed! Het ontbijt keurig en lekker! Willen jullie vanavond blijven dineren? Ook dat was goed! De kaart was ook in het NL verkrijgbaar. Vriendelijk personeel, die enorm hun best doen om het daar naar je zin te maken! Alles gaat met een grote glimlach en begrip! Internetgebruik is gratis en doet het goed.
Min-punten (want dit alles klinkt wel erg positief)?
Ja.... de reacties van mensen hierboven! Een krakend bedje had ik ook in Curacao voor € 1000,- per twee weken.
We hebben een paar fijne dagen gehad in Hotel Wodnik!

Paar, 2011
"Sfeer al verpest voor vertrek"
W J van Dalen
17.12.2011 Ik was nogal geschrokken van ervaringen op Internet en heb Hr Herman geschreven. Hij schreef terug:

"Waar bent u van geschrokken?
Wij hebben een normaal familiehotel.
Het voormalig concentratiekamp Auschwitz is 50 km van ons vandaan. WIJ hebben nog nooit een client gemarteld.

Wij behandelen ook veilingclienten als volwaardige gasten, ondanks dat zij over het algemeen een fractie betalen van de reguliere prijs.
De meeste gasten beleven bij ons een plezierige tijd.
Met diverse gasten hebben wij nog steeds kontakt. Er zijn er ook die voor een tweede keer komen.
Er zijn natuurlijk altijd zeurpieten bij (meestal van boven de grote rivieren) die zonodig weg van huis moeten om dan te zeuren dat het niet zo is als bij hun thuis.

Ons personeel en wij doen altijd ons best om het de mensen naar de zin te maken.
Ons hotel is geen Hilton, maar is proper,gezellig en van alle basisgemakken voorzien. (Vervolg bij TIP)

Paar, Okt. 2011
"Goedkoop hotel, kan er wel mee door"
Dianne
04.11.2011 We kwamen hier via veiling. 3 nachten voor 2 personen voor 65 euro. Geen geld dus. Het hotel ziet er goed uit. Ook de hotelkamer is netjes en redelijk bij de tijd. Het was schoon. Het uitzicht is prachtig. Er werd ons verteld dat het restaurant die avond gesloten was ivm een bruiloft. We kregen een lijstje met 5 alternatieven met adres. Netjes. 's middags arriveerde het bruidspaar al en begon ook de muziek al. Wij gingen op pad op de buurt te bekijken en ergens uit eten te gaan. super lekker gegeten ergens beide voor- hoofd en nagerecht, 3 halve liters bier en 3 cola en we waren nog geen 120 zloty, nog geen 30 euro kwijt!! En het smaakte super goed! Toen we terug kwamen speelde de muziek nog steeds en dit ging door tot een uurtje of drie 's nachts. Ik was zo moe dat ik er door heen geslapen heb, maar je kon het heel erg goed horen. Gehorig hotel dus. Maar ja.. voor zo weinig geld kun je geen 4 sterren hotel verwachten.

Freunde, 2011
"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding"
b.weiland
12.10.2011 Het hotel is enigszins sober, maar voor Poolse begrippen vermoedelijk erg luxe. Het personeel doet uitzonderlijk goed haar best om tot dienst te zijn. De kamer was niet groot, maar wel schoon en met een ruim balkon. Ideaal om naar Auschwitz te gaan of het het natuurschoon in de omgeving tot je te nemen.
Het hotel ligt aan een groot meer, met name in het voorjaar/zomer lijkt me dit schitterend.
Voordeel voor Nederlandse gasten: de eigenaar is Nederlands en het personeel spreekt (een beetje) Nederlands, Engels of Duits.
Ongeschikt voor jonge gasten die van stappen houden, maar bijzonder geschikt voor mensen die de Poolse cultuur/natuur tot zich willen nemen.

Paar, Aug. 2011
"Leuk hotel rustig gelegen veel wandelmogelijkheden"
Henk van Nis
02.10.2011 Geen grote kamers, maar wel balkon internet badkamer tv en schoon

Paar, Aug. 2011
"Normaal hotel voor een redelijke prijs"
geert
21.08.2011 Redelijk hotel met propere kamers en een redelijke prijs.
Eten goed en goedkoop.Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Receprioniste spreekt prima duits.

Paar, Aug. 2011
"Voor de prijs prima vertoeven"
Monique
01.09.2011 Wij hebben in hotel Wodnik gelogeerd om naar Auschwitz te gaan. Het hotel is geen 5 sterrenhotel, maar de prijs is ook in overeenstemming.Leuk gelegen bij een meer en het personeel was zeer vriendelijk. De kamers gewoon met douche toilet tv (ook nederlands)en balkon eenvoudig maar netjes.alles wat je nodig hebt.
Reataurant goed en goedkoop.Voor de prijs prima vetoeven.

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Eens maar nooit meer"
Familie B
04.08.2011 Wij zijn hier 5 dagen geweest, meer dan voldoende.

Kregen met onze 2 kinderen (11 en 12 jaar) een driepersoonskamer (familiekamer 11). Dit betekende dat een van de kinderen bij ons in bed lag, op een matras waarin de vering duidelijk te voelen was, een bed van 1.40 breed.
De kleedjes die op de grond lagen, voor het in-/uitstappen van bed hebben wij direct weggelegd, zo zwart! Idem met het vloerkleedje in de douche, zaten gewoon gele vlekken in!

Geen enkele dag schone handdoeken gekregen/opgeruimd. We kregen er vier in het begin, daar moesten wij het kennelijk mee doen deze dagen. Hebben zelf uit een kast op de gang handdoeken gepakt. Zijn nooit iets komen schoonmaken, de vieze handdoeken bleven in de douchebak liggen, terwijl hierover een schrijven aan de douchewand hing, dan pas zouden ze vervangen worden, dus niet.

Helaas teveel geschreven lees volgende beoordeling over restaurant (kregen namelijk geen ontbijt, was niemand!
En lawaai 'avonds, 's nachts en vroeg in de ochtend!