Hotel Sporthotel Derby Fiesch | Hotelbewertungen & Preisvergleich Hotel Sporthotel Derby | Preise
Hotel Sporthotel Derby Fiesch

Bewertungen Hotel Sporthotel Derby

Furkastrasse, 3984, Fiesch
Hotel Sporthotel Derby aktuelle Gesamtwertung 8,4 von 10, basierend auf 12 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Hotel Sporthotel Derby und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Fiesch. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 1 Urlaubsbild zu Hotel Sporthotel Derby, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Fiesch. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Hotel Sporthotel Derby mit unserem Angebot zur Ferienregion Wallis (Kanton). Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Schweiz Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Sporthotel Derby / Fiesch abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

12 Bewertungen für Sporthotel Derby

Paar, Sept. 2010
"Leuk gezellig hotel..."
Nicole en Sven
21.09.2010 Begin september een fijn verblijf gehad in dit gezellig hotel. Hotelkamer is netjes en schoon inrichting wel gedateerd (jaren '70) maar prima in orde. Verder een gezellige, moderne bar, goed verzorgd ontbijt en gezellige en behulpzame gastvrouw.

Familie mit Kindern, Aug. 2010
"Prima hotel met bijzonder aardige eigenaresse"
Schakel
13.08.2010 Hoewel de inrichting van de kamers wat gedateerd is betreft het een prima hotel. We hebben het hier goed naar onze zin gehad. De Nederlands sprekende eigenaresse is heel erg behulpzaam en heeft goede tips over de omgeving. Ontbijt is prima verzorgd. Verder is gratis WiFi aanwezig evenals voldoende gratis parkeergelegenheid.

Fiesch is een leuk klein plaatsje waar vanuit je leuke wandelroutes hebt. Een aanrader is de wandelpas waarmee je een aantal dagen (naar keuze) onbeperkt gebruik kunt maken van alle liften en de trein en bus. Deze dagen hoeven niet eens aaneengesloten te zijn.

Familie mit Kindern, Juli 2010
"Gezellig en schoon"
Hanneke
04.09.2010 Gemoedelijk hotel, ruime kamer (familiekamer = 3 persoons) met balkon. Meubilair gedateerd maar comfortabel. Badkamer erg klein. Kamer en badkamer waren zeer schoon!
Het ontbijtbuffet was zeer goed en de service van de gastvrouw ook zeer goed.
Er zijn zowel in het hotel als in het dorp niet veel speciale voorzieningen voor kinderen, maar wij hebben dat niet gemist. Genoeg leuks te ondernemen in de omgeving.

Freunde, Jan. 2010
"Om direkt weer naar toe te gaan"
D.M, Peelen-Wopkes
29.01.2010 In hotel Derby in Fiesch ben je echt met vakantie.
De gastvrouw is zeer vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.
Dit hotel kan ik iedereen aanbevelen.

Paar, Aug. 2009
"Een aanrader"
Peter & Annemieke
Pistennähe
14.08.2009 Een aanrader; nadat wij al met de Krokus hier waren geweest, zijn wij deze zomer teruggekomen. Enerzijds omdat we dit gebied in de zomer nog eens wilde gaan ontdekken en anderzijds omdat het hotel met alles er op en er aan ons zo goed bevallen was. Weer is het ons prima bevallen; ligging perfect, gratis parking, gratis Wi-Fi internet, prima ontbijt, buitengewoon behulpzame en vriendelijke Nederlandse eigenaresse die geen moeite teveel is, kamer schoon ( wij hadden nu de "suite " ) en eea aangevuld met perfect weer.

Prijs/kwaliteit is prima maar eerlijkheidshalve dienen we ook te melden dat dit natuurlijk geen 5 sterren hotel is, basis logies/ontbijt en derhalve ergens in Fiesch het avond eten nuttigen, hetgeen geen probleem is want er zijn genoeg restaurants in de buurt, op wandelafstand. Hotel is de perfecte uitvals basis voor wandelingen, mountainbiken, raften enz want er zijn volop acitviteiten in de buurt.

Al met al; een echte aanrader voor winter en zomer ..

Paar, Juli 2009
"Heerlijk Hotel"
Panda
31.07.2009 Een heerlijk gemoedelijk hotel met zeer gastvrije Nederlandse eigenares. Keurige kamers, wel wat gedateerd, maar heel schoon, een heel goed bed ( en dat zegt wat als ik het zeg, want ik heb snel rugklachten ) en prachtig uitzicht op het balkon. Je hoort de beek naast het hotel heel goed, maar niet storend. Je valt er makkelijk van in slaap ;o)) Ontbijt is prima, ligging is heel goed t.o.v. restaurants, kabines, trein en bus. gezellig dorpje met alles bij de hand. Wifi internet is aanwezig. Hou je van een rustig gelegen vakantieadres dan is dit zeker een aanrader !

Freunde, Juni 2009
"Fantastisch!"
Dook
22.07.2009 Hotel Derby ligt fantastisch. Gastvrouw zeer gastvrij en vriendelijk. Ik ga er zo weer heen (januari???).

alleinreisend, März 2009
"Heerlijk! Genoten, voor herhaling vatbaar!"
Aletta
Pistennähe
05.04.2009 Hotel Derby is een gezellig, rustig gelegen, hotel in een knus dorpje met gezellige mensen. In de omgeving genoeg te doen, voor elk wat wils, van wandelen, skien, tot winkelen en terras zitten!
Het ontbijtbuffet is geweldig, kan je uren van genieten...

Paar, Feb. 2009
"Een aanrader .."
Peter & Annemieke
Pistennähe
01.03.2009 Een aanrader. Zowel het hotel op zich als ook het gebied. Hotel is prima, ontbijt is prima, kamers zijn redelijk van uitvoering maar op zich comfortabel genoeg om daar een weekje te vertoeven. Gratis WiFi is prettig. De Nederlandse gastvrouw is meer dan vriendelijk en zorgt voor een thuis gevoel. Twee sterren, drie sterren is niet relevant, gaat tenslotte om het totaal plaatje en wat dat betreft is de combinatie van de prijs/kwaliteit verhouding (zowel hotel alsook het gebied en de restaurants) op zich een echte aanrader alhoewel ik zoiets liever niet zeg omdat dan wellicht het karakter van het gebied wordt aangetast door het massa toerisme.
Fiesh/Eggishorn is een perfect gebied voor de gevorder skier, hotel ligt op 5 min wandelen van de lift waar je in de krokus vakantie gemiddeld zo'n 45 min nodig hebt om het plateau te komen. Afdalingen zijn prima te doen, gebied is zeer geschikt voor de beginnende en gevorderde skier, echte zwarte afdalingen zijn er bijna niet.

Paar, Feb. 2009
"Goede kwaliteit voor goede prijs."
Peter Haasakker
16.02.2009 ter referentie:
Ik verblijf ongeveer 100 nachten per jaar in hotels over de hele wereld. Dit hotel scoort voor mij erg goed.
- De Kamers en zeker de badkamers zijn erg schoon.
- Je hebt een leuk uitzicht.
- Hoofdlift is minder dan 5 min lopen.
- prima eetgelegenheden in de regio.
- Naastgelegen plaatsjes zijn leuk en goed bereikbaar.
En 'last but not least' er heerst een vriendlijke sfeer in het hotel en de persoonlijke toewijding van het Nederlandse echtpaar is goed te merken.

Kortom Lekker hotel om te verblijven in dit met sneeuw bedekte dal.