06.05.2012
Tijdens een trip zonder onze kinderen zoeken wij vooral rust en romantiek. Het zien van een foto van de rijkelijk gedekte ontbijttafel van Tapaluz had ons overtuigd. Zo stapten wij vorige zomer door de poort. We vonden wat we zochten: een stijlvolle, romantische omgeving. Hoog op de berg, weids uitzicht, vele gezellige plekjes in de mooie tuin. De kamers zijn niet groot, maar de bedden van uitstekende kwaliteit. Servies, linnen en decoratie geven blijk van oog voor detail. Comfort met net dat tikkeltje meer. En Erik Satie op de achtergrond..
De gastheren verwennen hun bezoekers met het juiste evenwicht tussen aandacht en discretie. De top-keuken is een absoluut pluspunt van deze B&B.
Centraal gelegen, luchthaven (40min.), Cordoba (2u), Granada (2u), Sevilla (2u30). In september bezoeken wij Tapaluz voor de 3de keer en dat is al beetje thuiskomen. Wij verklappen het jullie niet graag, maar dit is een top adres…
16.04.2012
Het is wat moeilijk om het te vinden, zeker 's avonds, maar als je er bent, zit je in het paradijs. Dit geldt niet alleen voor het adembenemend uitzicht, maar ook voor de ontvangst, de begeleiding, de service, de kamers, het eten en de drank. De gastheren zijn top, werken met zoveel toewijding en enthousiasme en dat werkt aanstekelijk.
Wil je rust, lekker eten, kans op mooie uitstappen en een zeer persoonlijke benadering, dan zit je hier gebeiteld.
Een zeer warme aanrader.
21.05.2012
Mijn man en ik vetrokken in april een verlengd weekend naar Tapaluz: een koppel op zoek naar rust, inspirerende verzichten, stilte, natuur en lekker eten..
maar 4 dagen later vertrokken we weer naar Belgie met zoveel emoties: met passie, inzicht, energie, enthousiasme.... We werden ongelooflijk verwend door onze hosts Jean en Luc die passie uitstralen in alles wat ze doen...de warme ontvangst, het onvergetelijke ontbijt, het 6* diner, de over (h)eerlijke fruitslaatjes recht van de markt en de tuin, de gezellige inrichting van hun huis, hun zijn....want ze zijn 2 prachtige mensen..
Je denkt maar aan 1 dingen: wat gaan we hen en deze prachtige locatie missen! 1 oplossing voor: snel opnieuw een verlengd weekend boeken!