16.06.2010
Twiggy en Philip hebben vanaf het onthaal tot en met ons vertrek hun uiterste best gedaan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zowel ik als mijn kamaraad zullen de leuke, gezellige avonden niet vergeten. Voor iedereen die een vakantie met een persoonlijke toets zoekt een absolute aanrader. Verder zijn de kamers simpel maar mooi verzorgd met alles voorhanden wat nodig is. Het ontbijt, regelmatig met zelf gebakken brood, is werkelijk uitstekend. Ook is er, voor een schappelijke prijs, de mogelijkheid om 's avonds met het ganse gezin mee te eten. Zeer lekker trouwens. Een auto is wel noodzakelijk voor wie iets wil bezoeken in de omgeving.
16.07.2008
Wij zijn hier al een paar keer voor telkens 2 weken geweest en kan je zeggen dat dit een echte aanrader is. Casa Catherina is zeer goed gelegen om van hieruit alles van Andalucia te ontdekken. Van filip en Twiggy krijg je zeer nuttige tips om plaatsen te ontdekken die het echte Andalucia laten zien. De kamers van Casa Catherine zijn zeer goed verzorgd. Op het terras kan je genieten van een uitgebreid ontbijt met landelijk uitzicht. Ook s`avonds heb je de keuze om mee aan tafel aan te schuiven bij Casa Catherine. Kort gezegd "Een echte aanrader", Filip en Twiggy en hun kindjes zien ons zeker nog terug.