Villa La Fuentita Gran Tarajal / Tuineje | Hotelbewertungen & Preisvergleich Villa La Fuentita | Preise
Noch kein Top-Foto vorhanden. Jetzt Fotos hochladen!

Bewertungen Villa La Fuentita

Llanos Daz Bastin s/n, 35629, Gran Tarajal / Tuineje
Villa La Fuentita aktuelle Gesamtwertung 10,0 von 10, basierend auf 2 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Villa La Fuentita und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Gran Tarajal / Tuineje. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 16 Urlaubsbilder zu Villa La Fuentita, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Gran Tarajal / Tuineje. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Villa La Fuentita mit unserem Angebot zur Ferienregion Fuerteventura. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Spanien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für La Fuentita / Gran Tarajal / Tuineje abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft bereits besucht?

2 Bewertungen für La Fuentita

Freunde, Nov. 2010
"Voor rustzoekers PERFECT!"
jennie meijer
20.12.2010 Alles is perfect,de 9 villas liggen verspreid tussen woonhuizen. wel apart om te zien, alsof ze 'neergedropt' zijn. Loopt wel een weg langs, maar daar heb je absoluut geen last van!Zijn nog nieuw en super schoon en comfortabel.we zijn met twee echtparen in 6 pers.villa geweest,genoeg privecay. (2 badkamers),hele grote keuken, met alle gemakken, zelfs wasmachine. Heerlijk(niet verwarmd)zwembad, goed onderhouden!.Syliva de beheerster,doet er alles aan om je naar de zin te maken,komt je zelfs ophalen (voorrijden) va. vliegveld. (wel van tevoren vluchtnr mailen). info@lafuentita.com. Noodzakelijk is een huurauto va vliegveld, plaatsje ligt nl.3km verder voor boodschappen.Ben je een 'benidorm'liefhebber, dan geen aanrader. Kortom een heerlijke vakantie gehad. Voor mensen die van rust, vrijheid en niet extreem toeristisch houden een aanrader.

Freunde, Nov. 2010
"Speciaal voor rustzoekers één woord: FANTASTICH!"
jennie meijer
15.12.2010 Er zijn in totaal 9, grote, superschone, villas verspreid over een groot stuk grond, tussen ook gewoon woonhuizen. Het is dus geen park of zo. Elke villa heeft heeft veel privacy, zowel buiten, maar ook met twee echtparen, binnen. Elke villa is hetzelfde ingericht, met veel zorg en liefde en oog voor detail en écht super schoon!!! Een eigen zwembad, met netjes een dekzeil, waardoor het schoon blijft. Elke twee dagen wordt het zwembad onderhouden. Het water is niet verwarmd, maar is heerlijk om te zwemmen! Omdat de villas zo rustig liggen is het wel noodzakelijk een auto v.a. vliegveld te huren (cicar is de beste). Sylvia, haalt je v.a. vliegveld en rijd je voor. (wel van te voren vluchtgegevens mailen).Sylvia doet alles om het je naar de zin te maken. 3 km verderop ligt Gran Tarajal. Hier kun je je boodschappen doen en heerlijk eten, voor weinig geld (tussen 15 en 20 euro p.p. voor- en hoofdgerecht, wijn)vlees en veel verse vis! Aanrader is restaurant Da Nonna! Rustzoekers advies:GAAN!