Appartement Colina Mar** Puerto Rico | Hotelbewertungen & Preisvergleich Appartement Colina Mar** | Preise
Appartement Colina Mar** Puerto Rico

Bewertungen Appartement Colina Mar**

AV. DE LA CORNISA, 35139, Puerto Rico
Appartement Colina Mar aktuelle Gesamtwertung 6,5 von 10, basierend auf 21 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Appartement Colina Mar** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Puerto Rico. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 5 Urlaubsbilder zu Appartement Colina Mar**, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Puerto Rico. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Appartement Colina Mar** mit unserem Angebot zur Ferienregion Gran Canaria. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Spanien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Colina Mar** / Puerto Rico abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

21 Bewertungen für Colina Mar**

6,1
5,6
5,2
Paar, Apr. 2011
"Kommer antagelig ikke tilbake."
MONICA STENER
12.04.2011 Colina Mar, Puerto Rico. Grei beliggenhet, men vil nok velge leilighet nærmere Amadores neste gang, alternativt på "morgensol" siden av Puerto Rico. Relativt lytt. Sjenert av naboer med barn og høylytte dansker. Sengene kunne gjerne vært uten hjul og ikke så harde. All inclusivmaten var OK til frokost, elendig til middag (dog var servicen ok), lunsj forsøkte vi aldri.

Paar, März 2011
"Fin beliggenhet, dårlig service fra ansatte."
MATS FOSSUM
12.04.2011 Utrolig vonde senger, umulig å snakke med roomservice hvis man ikke har kommet seg ut av rommet før de dukker opp. Vi ba en vaskehjelp om å komme tilbake om |5min fordi vi drev å pakket bagger for dagens utflukt, hun kom aldri igjen. Når vi spurte i resepsjonen etter nye håndkler siden roomservice ikke hadde vært å byttet de ble han rasende. Ble nesten angrepet av en ansatt i resturant/buffet avdelingen etter å ha prøvd å forsyne meg med buffet vi nettopp hadde kjøpt, uten t-skjorte. Uten t-skjorte fordi vi lå å solte oss ved bassenget rett inntil buffeten og det er bord langs ene siden av bassenget vi hadde plassert oss ved.

Paar, März 2011
"Aldri igjen"
OLE PETTER JENSEN
26.03.2011 veldig slitt. Veldig masete musikk basseng gikk ikke ann å være der.
Utsjekking kaotisk en i resepsjon det kom reisefølge til og folk dro-

Paar, 2011
"Vet ikke om jeg vil velge det igjen"
INGEBORG N?S
23.03.2011 Ikke mulighet for trådløst internett, ganske slitt.

"Neppe igjen"
TOR-MAGNUS WILSON
22.03.2011 Collina Mar all incl. ikke den beste servicen og ikke rent nok

"Ikke så ille."
TORE JENSEN
24.03.2011 1. Arbeidstempoet til Spaniolene har ikke blitt noe bedre med årene, det går forsatt like trekt.
2. Ikke det beste stedet å ha med små barn, mye trapper og enkle rekkverk å klatre i.
3. NB! Vi måtte bytte reisemål i siste liten på grunn krisa i Egypt, så kansje vi hadde funnet et annet sted som ville ha passet bedre for små barn hvis vi hadde hatt noe bedre tid.

"Godt fornøyd."
STÅLE JENSEN
15.03.2011 Godt fornøyd med oppholdet på Colina Mar. Vi var foreldre med unge på 9mnd og hadde All inclusive. Dette opplegget var vi godt fornøyd med. Deilig å bare kunne forsyne seg av mat og drikke (inklusiv øl og vin mm.) Frokost og lunsj var bra, men middagene ble vel litt enkle og kjedelige. Ikke dagens høydepunkt. Ellers kan det nevnes at ikke alle av betjeningen var like raske til å servere deg når du skulle ha drikke, men ølet var kjempegodt. Hovedbassenget var rent og fint. Flott område rundt med nok solsenger og parasoller. I tillegg en flott utsikt mot stranden i Puerto Rico. Daglig leder (Svensk dame) var veldig hyggelig og synlig hver dag.

Paar, Feb. 2011
"Kan anbefales"
GUNN KAARFALD
23.02.2011 Flott utsikt,men litt mange trappetrinn for folk som vil ned til sentrum og stranda.

alleinreisend, Feb. 2011
"Et veldig fint hotell"
THERESE KAARFALD
02.03.2011 Det er et veldig fint hotell med en fin utsikt. Dette er et sted for folk som er i form og liker å røre seg. Mange trappetrin ned til sentrum som er fint for mange, men passer ikke alle. Det jeg var missfornøyd med var butikken på hotellet. Man følte ikke at man hadde lyst til å handle der. Det virket ikke som de ønsket kunder etter min oppfatning. Butikken åpnet ikke før 8:30 og det er litt sent da man er på ferie. Og at de stengte så tidlig som 20:30 var innimellom dumt. Men det var andre butikker oppe.

Freunde, Feb. 2011
"Mye for pengene"
ELIN SUNDMOEN BAK S
24.02.2011 Leiligheten var stor og luftig, med både kjøleskap, koketopp, vannkoker og kaffetrakter. Baderommet bar preg av at det var en del år siden det ble pusset opp, men det var rent og pent. Sengene var i overkant harde for vår smak.

Områdene rundt bassenget var deilig, men de ansatte burde vært strengere på å overholde bassengreglene. Det er ikke kjekt å bli sprutet full av klorvann fordi barn og foreldre skal ta "vannbomber".

Vi hadde all inclusive, og maten var grei, men man ble lei i løpet av en uke, så vi spiste en del ute. Det burde være mulig å variere buffeten mer på et så stort hotell. Vi manglet også en skikkelig oversikt i baren på hva som var inkludert av drikkevarer i all inclusive.

Men alt i alt hadde vi en fin uke på et rolig og ordentlig hotell øverst i Puerto Rico. :)