Hotel Fiesta Milord I&II*** San Antonio | Hotelbewertungen & Preisvergleich Hotel Fiesta Milord I&II*** | Preise
Hotel Fiesta Milord I&II*** San Antonio

Bewertungen Hotel Fiesta Milord I&II***

C/ La Rioja 9, E-07820, San Antonio
Hotel Fiesta Milord I&II aktuelle Gesamtwertung 8,4 von 10, basierend auf 10 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Hotel Fiesta Milord I&II*** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in San Antonio. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 10 Urlaubsbilder zu Hotel Fiesta Milord I&II***, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. 1 Urlaubsvideo berichten über die Erfahrungen, die unsere Community Mitglieder bisher mit Hotel Fiesta Milord I&II*** gemacht haben. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu San Antonio. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Hotel Fiesta Milord I&II*** mit unserem Angebot zur Ferienregion Ibiza (Eivissa). Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Spanien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Fiesta Milord I&II*** / San Antonio abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

10 Bewertungen für Fiesta Milord I&II***

alleinreisend, Sept. 2011
"Genieten"
Hilda
03.10.2011 Net terug uit Ibiza en heerlijk genoten in Fiesta Milord!
Eten is goed en veel keus. Kamers zijn netjes en schoon en het animatie-team verdiend een dikke 9!!
Mister fantastico steek maar in je zak!
Ik kan dit iedereen aanraden, klein minpuntje: hutje mutje op elkaar bij het zwembad is niet zo mijn ding...

Paar, Aug. 2011
"Geweldig leuk hotel"
thea
13.09.2011 wij zijn net terug van dit hotel,hebben ons prima vermaakt daar!weinig nederlanders,maar daar ga je juist voor naar het buitenland.
de service was goed,de kamers schoon en netjes
het eten±voor ieder wat wils!!
de animatie was voor zowel jong en oud erg leuk
al met al een echte aanrader.

Familie mit Jugendlichen, Aug. 2011
"Een super hotel"
Eysermans Westplat
25.08.2011 kamers altijd proper ,verschillende keuze in de eetzaal ,vriendelijke service en een super animatie team . Zeker zijn geld dubbel en dik waard.

Paar, Juni 2011
"Is zijn 3 sterren dik waard."
Toon en Petra
04.07.2011 Het eten is smaakvol op temperatuur en keuze genoeg.De bedden hebben een goed matras.
het centrum met boulevard ligt op 20 minuten lopen. Winkels op 150 meter. Vriendelijk personeel en een animatie team wat een dikke voldoende scoort.

Freunde, Sept. 2010
"Rustig gelegen hotel nabij gezelligheid"
Anneke
18.09.2010 Wij gaan ieder jaar een lang weekend naar Ibiza en hadden dit jaar voor htl Fiesta Milord gekozen. Goede prijs kwaliteitverhouding. Hotel is volledig gerenoveerd nette badkamer en nette kamer. Geen luxe maar alles is wel schoon. Personeel vriendelijk. wij hadden alleen ontbijt en dat was prima. Veel keus en geen wachtrijen. Met het bootje ben je zo in San Antoni (2,50 per enkele reis) en ook een taxi is goed te doen. Autohuur is op Ibiza wel aan te raden. Blue Marlin en strandjes in de buurt zijn een aanrader.

Familie mit Jugendlichen, Aug. 2010
"Hotel met prima prijs/kwaliteit verhouding"
Hedy Wessels
13.09.2010 We hebben 2 weken obv all incl. formule met 5 volwassenen en 1 baby gezeten. Een prima hotel, ver van alle drukte, die kun je indien gewenst opzoeken. De boot naar San Antoni stad vertrekt elk half uur, per rit 2,50 pp, laatste boot vertrekt 24.00 uur. Eten was prima, maar na een week kreeg je weer hetzelfde eten voorgeschoteld, ondanks de drukte geen lange wachttijden en altijd verse aanvoer. Geen gezellig restaurant, maar effectief en schoon. Personeel over het algemeen aardig, maar de mensen aan de receptie waren stug en niet flexibel. Een auto huren is aan te raden op dit eiland, dan kun je leuke stranden opzoeken, want het strand bij het hotel is vies en stelt niets voor. De gids doet anders voor. Mooi strand is Cala Vincente, daar kost een strandbed 4,50 euro per dag en zijn er gratis douches. Volgende keer nemen we logies/ontbijt dan kun je zelf bepalen waar en wat je eet. Áanrader op Ibiza stad restaurant La Brasa. Huur vooraf in NL de auto, dat scheelt geld.

Freunde, Juli 2010
"Leuk hotel, eten erg goed!!"
CW2
21.07.2010 Het personeel bij de receptie is erg vriendelijk en behulpzaam, in het restaurant wat minder maar het eten; wij hadden halfpension en zowel ontbijt als dinner was echt heerlijk. Enige nadeel is dat je bij t avondeten zelf je drinken moet gaan halen waarbij je dus vaak in een rij staat. Locatie v/h hotel was goed, als je uit wil gaan naar bijv. Space of Amnesia raad ik om de taxi te nemen naar t busstation van San Antoni ong. 5 tot 10 min en vanaf daar met de partybus naar 1 van de clubs te gaan. Taxi kost rond 20 tot 30 euro en partybus betaal je rond 3 euro p.p. In hoofdstraat vlakbij t hotel zit een gezellige bar 'Peppers", verder zijn erg nog genoeg restaurants, winkels en bars. Ook zit er op nog geen 200 m vanaf t hotel een restaurant aan t strand waar je heerlijk kunt lunchen, voor niet al te veel geld. Voor de kinderen was er elke dag/ entertainment en animatie..daar hebben wij alleen niet veel van meegekregen. Ideaal voor rust, strand, dichtbij winkel, bars etc.

"Een hotel zoals een hotel moet zijn"
Hub & Jacq
08.06.2010 We hadden een hotelgast gesproken 8 a 9 jaar geleden toen we tijdens een wandeling daar langs het strand voorbijwandelden. wij waren niet zo gelukkig in hotel Hawaii maar deze persoon verzekerde ons dat in Milord alles OK was.Toen we begin mei een last-minute zagen van Milord hebben we niet geaarzeld en direct geboekt.En effectief het was perfect in alle opzichten.Het is wel een hotel met 95% UK mensen en nederlands en duits hoor je slechts af en toe.De all-in formule spreekt mij niet aan,maar leuker is de boot nemen en naar het centrum gaan om daar op een terasje iets te drinken. Het hotel is van de Fiestagroep en wordt ons inziens perfect gerunt, zeker voor herhaling vatbaar

Familie mit Jugendlichen, Juni 2010
"Jednou stačilo!"
Michaela
03.06.2011 Hotel je pěkný, čistý, personál pracuje na jedničku, nemám nic co bych mu vytýkala:-) Horší je to s okolím, u hotelu je malá pláž, nedá se tam dobře bez obutí koupat, všude kameny a občas sklo. Od hotelu výhled na jeřáby u rozestavěných sousedních hotelů, bohužel stavby z důvodu ekonomické krize stojí.

alleinreisend
"Zeer goed hotel"
vdh willy
05.06.2009 Prima hotel, verzorgd, ruim & fris, uitgebreide buffetten, goede kamers & service. zeer veel kwaliteit voor de betaalde prijs. Ligt enkel wat ver naar het centrum, maar bootverbinding direct voor het hotel.