Hotel Madrigal**** Paguera | Hotelbewertungen & Preisvergleich Hotel Madrigal**** | Preise
Hotel Madrigal**** Paguera

Bewertungen Hotel Madrigal****

Calle Almendros 7, E-07160, Paguera
Hotel Madrigal aktuelle Gesamtwertung 9,5 von 10, basierend auf 3 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Hotel Madrigal**** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Paguera. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 12 Urlaubsbilder zu Hotel Madrigal****, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. 1 Urlaubsvideo berichten über die Erfahrungen, die unsere Community Mitglieder bisher mit Hotel Madrigal**** gemacht haben. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Paguera. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Hotel Madrigal**** mit unserem Angebot zur Ferienregion Mallorca. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Spanien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Madrigal**** / Paguera abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft bereits besucht?

3 Bewertungen für Madrigal****

Familie mit Jugendlichen, Juli 2011
"Zeer mooi familie hotel"
fam wagemakers
21.07.2011 Wij zijn juist terug van een weekje Madrigal ,Het zijn daar zeer vriendelijke mensen .Het hotel ligt ideaal in een doodlopende weg ,heel kort bij het zandstand van Peguera 150 meter en de prachtige winkelboulevard 100 meter.
Het eten is er lekker en met veel variatie zelfs toen we om 5 uur terug naar huis moesten werd er nog een ontbijt voor ons voorzien op hun eigen initatief.
Het zwembad en de ligstoelen zijn nog nieuw en wat ik ook belangrijk vind is dat je er altijd plaats hebt en je hoeft niet te vechten voor een stoel.kamers zijn er opgefrist en ook de buitengevel .Animatie was zeer vriendelijk

Familie mit Kindern, Juli 2009
"Gezellig (duitstalig) hotel, alles op loopafstand"
Robert
25.07.2009 Begin juli 2009 hebben we hier verbleven. Bleken in het hotel -van 350 hotelgasten- de enige 3 Nederlanders te zijn (onze dochter van 9 jaar kon zich prima redden met de andere kinderen), heerlijk... echt vakantie !!
Strand, bushalte, centrum alles op loopafstand van hoogstens 5 minuten.
Geen overlast van andere hotels of verkeer, Madrigal ligt aan een doodlopende weg.

Het eten was best te doen. In de salades was nagenoeg overal vis in verwerkt, helaas werd dit niet aangegeven met een bordje oid.
De eetzaal is ingedeeld met tafels voor 2 personen en enkele tafels voor 3. Kwestie dus van tafels bij elkaar schuiven als je met z'n 4-en was. Heel af en toe even moeten wachten op ruimte in de zaal maar dat mocht geen naam hebben.
De annimatie stelt weinig voor (bingo, flamengo-avond, avond met CD-muziek). Overdag kon je sjoelen (jaja), tennis, waterpolo en allerlei bordspelletjes doen.

Het hotel is inmiddels helemaal rood van kleur en niet wit zoals op de foto's te zien is.

Familie, Aug. 2006
Helma Muñoz Balvi
09.12.2006 We zijn in augustus 2006 in dit hotel geweest. De informatie die we vooraf hadden ingewonnen was niet onverdeeld positief. Gelukkig viel het ons ter plekke heel erg mee. Het app was prima en werd keurig schoongehouden. Ook de hotelkamer was netjes. Het eten was voldoende gevarieerd. (na 10 dagen heb je het met het eten in de meeste hotels wel gehad) Vriendelijk personeel, prachtige ligging, mooie gezellige plaats...uitstekende vakantie. Wel erg Duits en in mindere mate Engels georiënteerd. Animatie mag geen naam hebben en is uitsluitend in het Duits.
Je moet gewoon zelf voor vermaak zorgen maar dat is op Mallorca niet moeilijk.