Appartement Portomar** Porto Colom | Hotelbewertungen & Preisvergleich Appartement Portomar** | Preise
ab -

Bewertungen Appartement Portomar**

Asunción, 07670, Porto Colom
Appartement Portomar aktuelle Gesamtwertung 6,9 von 10, basierend auf 17 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Appartement Portomar** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Porto Colom. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. 1 Urlaubsvideo berichten über die Erfahrungen, die unsere Community Mitglieder bisher mit Appartement Portomar** gemacht haben. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Porto Colom. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Appartement Portomar** mit unserem Angebot zur Ferienregion Mallorca. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Spanien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Portomar** / Porto Colom abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

17 Bewertungen für Portomar**

3,7
6,4
Paar, Aug. 2011
"Mai più!"
Andrea Meschieri
14.08.2011 Grave disorganizzazione nell'assegnazione delle camere.
Lo smalto della vasca rovinato e macchiato, la serratura della portafinestra del balcone non si chiudeva. L'angolo cottura non è minimamente attrezzato; dovete procurarvi stoviglie e pentole.
Molti piatti per la cena erano sporchi e ancora bagnati dal lavaggio.
Qualità della cucina pessima: pasta molto scotta, ingredienti non sempre freschi
e riconoscibili, i succhi di frutta della colazione poco più che acqua aromatizzata.
Il pane si taglia personalmente dalle baguette già toccate a mani nude dagli altri clienti.
Le bevande non sono comprese ai pasti, quindi sono da acquistare al bar del ristorante: mezzo litro di acqua naturale costa 2.50 euro, viene presa dal frigo in bottiglie già stappate e ha un chiaro sapore di rubinetto (la stessa marca d'acqua comprata altrove era decisamente più buona).
A colazione, le inservienti puliscono il pavimento della sala da pranzo mentre i clienti mangiano.

wendy
24.05.2006 Echt een geweldige acco. Je weet als je naar Porto colom gaat dat het een klein toeristenplaatsje is. Dus verwacht dan ook niet veel drukte en gezinnen met kinderen is dan mijn mening. Wij hebben er echt twee super weken gehad. Het appartement zelf was super ruim wel geen airco maar met de ramen open slapen was dat prima te doen. Ja die disco ik heb er geen last van gehad dat was alleen maar in het weekend en de jeugd moet ook wat te doen hebben. Maar het blijft toch altijd een persoonlijke mening maar deze acco en plaats is zeker een aanrader. Ik ga er zeker nog eens terug.

familie van Doorn
24.07.2005 Wij zijn net 2 weken hier geweest. Het was wel 6 jaar geleden dat we een vliegvakantie hadden geboekt. Het is een gemoedelijk complex met een prima ligging. Voor onze jongens (5 en 8 jaar) was het jammer dat er maar één
ander nederlands kind was, 1,5 week later wel meer nederlanders. Op 4-hoog gelogeerd wat aangenamer is dan lager.
Vriendelijk personeel en goed eten (deden we daar soms). Een nog ruimer complex lijkt ons helemaal ideaal. Porto colom is mooi om te zien maar biedt de toerist niet zoveel. 2 leuke stranden met goed strandrestaurant.
het valt me wel tegen dat er weinig kinderen naar miniclub gaan (als je sommige ouders ziet is dit niet zo verwonderlijk!)en er wel iets meer volwassenen animatie mag zijn. Lekker ontspannen zijn we nu weer terug.

Appartement Portomar** - Jetzt günstig buchen bei:

Linda
12.07.2005 SUPER appartement! Inderdaad de meubels zijn wat gedateerd, maar wel goed onderhouden. Bedden zijn echt goed! Uitzicht onbetaalbaar! Sommige appt. hebben wel een tv volgens mij als je naar de receptie gaat krijg je er zo een. Enige minpunt is inderdaad op zaterdagavond het "buurtfeest" van de locals in de naastgelegen appt complex! Tot half 3 "muziek" kan je het niet eens noemen ik ben 24 maar werd er helemaal gestoord van vooral als je er om 04.00 uur uit moet omdat je vroeg op de luchthaven moet zijn! En bijna iedere dag in de discotheek (vanaf 00.00)aan de andere kant van de baai. Je hebt in het app. geen airco(ventilators te huur voor 17 euro per week) als je dan met de ramen op wil slapen kan je het slapen wel vergeten! Wie foto's wil of meer info laat het me weten!! Ik ben net terug wij zijn er van 19-6 t/m 03-07-2005 geweest.

astrid
27.06.2005 Wij zijn net 2 weken terug, we vonden het fantastisch!!
Het uitzicht is inderdaad super, het eten goed en de bediening zeer vriendelijk.
Ook wij hadden wat moeite met het poolse meisje maar na wat gepraat heen en weer probeerde ze toch haar best te doen.

daphne
02.06.2005 Wij zijn in de meivakantie geweest in deze gedateerde appartementen. Duidelijk een jaren '70 product. Appartementen waren redelijk schoon maar erg slechte bedden met stoffige dekens. Keukengerei was absoluut onvoldoende. Het uitzicht over de rotsachtige baai maakte veel goed. Ook het cala marsalstrand was prima vooral omdat wij met 2 kleine kinderen waren. Helaas weinig leuke tapasrestaurantjes. Voor de spaanse keuken moet je hier niet zijn. Heerlijk weer gehad maar omdat de nachten vrij koud waren waren de dunne dekentjes onvcldoende. In het weekend worden her en der rave-partys gehouden. Erg prettig als dat naast je appart. plaatsvindt (not). Al met al een redelijke vakantiebestemming.

Paar, Juni 2005
Ad smeekens
06.06.2006 Ben hier al 20 keer geweest, intussen is het van eigenaar veranderd, vroeger was Jose Perez eigenaar maar nu is het van de inturco- groep.
Zeker een aanrader!

Kirsten
08.02.2005 Wij zijn in juni afgelopen jaar op vakantie geweest hier. Het was onze eerste vakantie in het buitenland en het was gelijk helemaal geweldig. We hebben hier iedere dag gegeten en het was echt heerlijk. Ons uitzicht was echt fantastisch, we keken zo uit over de blauwe baai. Het enige minpunt wat wij hadden was dat het strand wel 10 minuten lopen was, en met heet weer is dit best lang. Verder was het dorpje zelf een beetje stil en dood. Maar met een taxi, wat heel goedkoop was, ben je zo in cala d'or waar het heel gezellig was met hele leuke cafés. Wij hebben hier erg genoten. Leuk animatieprogramma voor kinderen, ook voor ons. Verder heel vriendelijk personeel.

Romy
19.12.2004 Afgelopen juni ben ik met 3 vriendinnen naar dit hotel geweest. We zaten in het bijgebouw en zodra we onze kamer binnenstapten werden we helemaal stil van het uitzicht. We hadden vanaf ons balkon prachtig uitzicht op de baai en de zee. Verder was het hotel netjes, het personeel was vriendelijk en behulpzaam en was er s'avonds een leuk animatieprogramma voor de kinderen (kinderdisco). Het nachtleven in Porto Colom is niet echt bruisend (wij waren 17 jaar) en er is niet echt een grote stad in de buurt, maar voor een relax vakantie is het er heerlijk!

buyert
22.11.2004 ik kan alleen maar zeggen wauw tegen porto mar. ben verliefd op het uitzicht vanuit het zwembad en het complex. zit laatste jaren alleen maar in a complex. dit complex zijn afgelopen jaren vernieuwd en opgeknapt studio en 1 kamerapp. samengevoegd naar 2 kamer app. tv mis ik niet staan 2 tv's in het hotel. 1 vlak bij receptie en de andere bij de animatie.
en over animatie gesproken: het 2de jaar een spaanse meid was het grote klasse, 3de jaar belgische meid katrien klasse. 4de jaar een duitse man patrick werd het minder. voor de kleintjes had hij weinig moeite mee voor de volwassenen heel veel. 5de jaar dit jaar hadden we patricia een poolse meid. liever lui dan moe en mooi wezen. Overige
personeel een 10. In 2005 gaan we er weer heen.
het is een rustige plaats alleen weekenden heel druk dan gaat plaatselijke bevolking stappen. eten perfect kan ook plate mee nemen.