Startseite > Europa > Spanien > Mallorca > Porto Cristo > Sport & Natur Jumaica Tropical Park

Hotelbewertungen Jumaica Tropical Park

29 °C

2 September 2010

Adresse
Leider liegt uns die Adresse für Jumaica Tropical Park noch nicht vor.

Noch kein Top-Foto vorhanden.

Wertung
5,4

Sie interessieren sich für Jumaica Tropical Park und Sport & Natur in Porto Cristo? Dann sind Sie auf Zoover genau richtig! Neben den Bewertungen und Reiseberichten anderer Besucher von Sport & Natur hält Zoover auch noch viele weitere nützliche Informationen für Sie bereit.
  • Bewertungen (0)
  • Fotos (4)
  • Videos (0)
  • Tipps (0)
  • Frage & Antwort (0)
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Jumaica Tropical Park / Porto Cristo abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Sehenswürdigkeit bereits besucht?

Schriftgröße: A   A   A

3 Bewertungen für Jumaica Tropical Park

DE (0)
EN (0)
NL (3)

Voor de natuur liefhebber
M Z M Z
01.06.2009 Vandaag heen geweest ondanks de hier gelezen recensies. Ook wij hebben 1 1/2 dode cavia gezien buiten het hok, De dieren zijn wat toe aan extra verzorging zo lijkt het, evenals het park wel wat meer onderhouden kan worden, misschien de crisis? we waren de enige bezoekers. Verder wel palmen, aparte bomen, planten en bloemen. het ligt er natuurlijk aan wanneer je komt wat er dan net wel of net niet meer bloeit...

N van Delft N van Delft
17.05.2009 De dieren in deze Spaanse dierentuin zijn er minder goed af, dan die in de Nederlandse dierentuinen. Ook wij zagen er 9 mei '09 een dode cavia liggen. De folders bij de toeristen informatie laten leuke foto's van de dieren zien, maar eenmaal in het tropical park valt dat tegen.
De planten zijn wel een bezoekje waard, maar het geheel kan beter.
Entreeprijs is wat te hoog, we betaalden 7 euro per persoon.

Familie mit Kindern
s.e.visser s.e.visser
15.12.2008 in porto christo een plaatsje vlakbij porto colom, dierenpark ontstaan 1973 fam.land gekocht. bananenplantage/dierentuintje
dieren zijn er slecht af,en bijvoorbeeld de cavia's (liggen ook overleden exemplaren tussen)allen krap behuisd etc.
wel een tripje waard maar kan echt beter.
slecht toegankelijk met buggy /rolstoelen.wel erg mooie bloemen planten,met kleine watervalletjes etc.
entreeprijs zeer redelijk, enkele euro's, langs de bananenkassen lopen, dat is leerzaam, neem t mee op je tripje langs diverse stadjes dorpjes als je wilt.
je kunt er nog iets eenvoudigs te drinken nuttigen,bij vertrek kregen de kinderen een mini banaantje mee naar huis.

de folders kunt u ter plaatse wel in de folderrekken vinden van hotel ed, eea wordt wel ietsje mooier voorgespiegeld mijn mening.
van 9-6 open in de zomer, in de andere seizoenen aangepaste openingstijden.

Wertung

Videos hinzufügen
Sehenswürdigkeit hinzufügen
Send-a-Friend
Bewertungen drucken

Gütesiegel für Hoteliers Bauen Sie unsere Bewertungen in Ihre Homepage ein. Kostenlos!

Welches europäische Land hat die schönsten Inseln?