12.06.2010
We zijn net terug v 10 dagen Punta Prima Prestige met een baby van zes maanden. Prestige deel is een stuk duurder dan het andere deel, maar het is het waard. We waren nog nooit naar een dergelijk club hotel geweest en waren erg benieuwd of we het zouden trekken, maar het was prima. Het gewone deel is een groot, druk clubhotel met muziek en animatie etc. Het Prestige deel is kleinschalig en rustig met een eigen zwembad en restaurant. Je kunt wel gebruik maken van de faciliteiten op het club deel als je wilt. De appartementen zijn ruim, met twee badkamers, een slaapkamer, een woonkamer met een klein keukentje (handig met een baby) en een terras (wij zaten op de begane grond). Ideaal was de combinatie van het hebben van een appartementje maar de schoonmaakservice van een hotelkamer (ook gebruikte keukenspullen worden afgewassen).
Punta Prima zelf is klein en relaxed; er is niet veel te doen. Aanrader is om wel een auto te huren en wat van het zeer mooie eiland Menorca te gaan bekijken.
16.08.2009
Wij verbleven 10 d in Insotel Punta Pima niet prestige, is wel hetzelfde hotel, alleen was dit in 2 delen vedeeld. Wij verbleven met een kindje van 1 jaar en vonden het daar prima! De accomodatie voor kids is echt super! Verschillende zwembaden voor alle leeftijden. Speciaal kinderbuffet 's avonds en goede kinderstoelen ook voor kleintjes. Het eten was overigens super! Nog nergens op hotel zo lekker gegeten! Personeel heel vriendelijk. Avondannimatie voor kids zeer goed, voor volwassenen ok. Goede all-inn!
Jammer dat je 's avonds verplicht was om binnen te zitten als je iets wou zien en buiten het hotel was bitter weinig. Wel een spar waar je alle babyvoeding (nestlé)kon kopen en zelfs evian water.
Wat ook jammer was; we hadden een dag regen en wilden toen naar het binnenzwembad, dit was ongelooflijk duur! Die dag hebben we dan maar op ons kamer doorgebracht!
1 ding waar we echt niet over te spreken zijn is de kamer; vuil, oud, stinken door schimmel, bedden volledig doorlegen!