10.10.2011
app.Beach heeft een erg mooie ligging aan een mooi-kindvriendelijk strand(loopt erg geleidelijk af)De appartementen zijn wat verouderd,jammer, anders een top locatie,geen airco,maar wel schoon!De appartementen liggen allemaal in een mooie goed onderhouden tuin.Zwembad is recht toe recht aan ,appart kindergedeelte,glijbanen(3kleintjes),groot bubbelbad. Eten is goed veel varriatie,eten met een ontzettend mooi uitzicht over zee!Handoekenwissel 1 keer in de 2 dagen,gelijk met verschonen van bed.Aardig balkon,en een bad in badkamer.We hadden wel last van mieren,maar effe busje in de supermarkt halen,sprayen en geen last meer
In de omgeving is er niet veel te doen,hier moet je het echt van de accomodatie zelf hebben of een auto huren om het eiland te verkennen,met de locale bus gaat ook erg goed en is niet duur.Het personeel is erg vriendelijk,wij waren er in het na seizoen dus was erg rustig,maar personeel deed erg z'n best,vooral voor kinderen erg vriendelijk en veel geduld!
11.10.2011
Ben hier met man & 2 kids (1 & 4) van 4-9 tm 14-9 geweest. Veel italianen, een paar engelse, duitsers & nederlanders. Appartementen wat gedateerd, geen airco, basis prima. Mieren idd aanwezig. Fijn zwembad met bar waar je van 10 tot 18 drinken & snacks kon halen. Eten prima, heerlijk uitzicht op zee, personeel vriendelijk. Prachtig strand & zee. Son parc is heel rustig, lekker autootje huren of met de Bus, die stopt voor de deur. Leuk animatieteam, praten wel bijna alleen italiaans. Wij hebben hier een heerlijke tijd gehad, zeker voor die prijs, 3e x menorca & ik denk dat het niet de laatste is........
18.08.2011
Dit was alweer ons 5e bezoek aan het prachtige Menorca.
De Beachclub is ons prima bevallen. Vorig jaar zaten we in Royal Son Bou en dat was een stuk luxer, maar ook zo'n 800 euro duurder.
De Beachclub is qua prijs/kwaliteit uitstekend. Zeeeer mooi strand met helder water en langzaam aflopend. Het eten was eenvoudig maar gevarieerd en van goede kwaliteit. De appartementen ruim maar enigszins gedateerd. Verder was er nl talige animatie van de touroperator kidsclub.
De omgeving is prachtig ( geen drukte en nauwelijks bebouwing ).
Voor uitstapjes neem je de bus die op tijd rijdt en voor het hotel stopt.
De all inn is ok, maar verwacht geen topwijnen bij het eten.
Verder veel Italianen en Nederlanders, nauwelijks Duitsers en Engelsen.
Kortom een heerlijke vakantie voor een schappelijke prijs.