Startseite > Europa > Spanien > Teneriffa > Puerto de la Cruz > Sehenswürdigkeit Loro Parque

Hotelbewertungen Loro Parque

Avenida Loro Parques s/n
38400
Puerto de la Cruz
(0)922373841

Noch kein Top-Foto vorhanden.

Wertung

Sie interessieren sich für Loro Parque und Sehenswürdigkeit in Puerto de la Cruz? Dann sind Sie auf Zoover genau richtig! Neben den Bewertungen und Reiseberichten anderer Besucher von Sehenswürdigkeit hält Zoover auch noch viele weitere nützliche Informationen für Sie bereit.
  • Bewertungen (0)
  • Karte
  • Fotos (1)
  • Videos (0)
  • Tipps (0)
  • Frage & Antwort (0)
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Loro Parque / Puerto de la Cruz abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Sehenswürdigkeit bereits besucht?

Schriftgröße: A   A   A

16 Bewertungen für Loro Parque

DE (0)
EN (0)
NL (16)

laurens laurens
10.11.2009 mooie aangelegd park. wordt goed voor de dieren gezorgd. orka show is geweldig, maar ook de dolfijnen, zeeleeuwen en papegaaien. aanrader om dit park te bezoeken als u hier bent

alleinreisend
Hamerlinck Hamerlinck
13.08.2009 Een prachtig fauna en flora park.Het is 4de keer dat ik het bezoek sinds 1992 en er is altijd iets nieuws te beleven. Sommige shows zijn niet meer wat ze vroeger waren, andere zijn daar weer beter.Ja, er valt er veel te zien en te beleven.Tot ziens !

harèl harèl
10.07.2009 We zijn vorig jaar geweest.
De orka en zeeleeuwen show zijn leuk pappegaaien en dolfijnen show vond ik tegenvallen.
Loropark de naam zegt het al veel vogels maar helaas niet alles kunnen zien door de veel aanwezige begroeing.
We zijn geweest en 1 keer vonden wij leuker daar gaan we ook zeker naar terug dit jaar daar zijn de dieren veel gelukkiger en de shows zijn echt leuk zeker voor kinderen is de pappegaaienshow een aanrader.

linda linda
18.10.2008 Leuk park, prima om een dag door te brengen. Orca show hadden wij meer van verwacht. En de papagaaien show vonden we een beetje tegen vallen, maar de kids vonden het geweldig. Mooi park, goed schoongehouden en ruim opgezet, zonder dat je kilometers moest lopen om bij een attractie te komen. Het is de moeite waard om er een bezoek te brengen!

elles elles
29.08.2008 loro parque is een mooi park!!

mooie shows, netjes, duidelijke aanwijzingen.
Het eten vonden we daar iets minder maar goed dat mocht de pret niet drukken.
De pinguins waren ook erg leuk om te zien,is apart om zo over een loopband alles te zien.Maar goed...niemand die er voor staat of zit.
Echt een aanrader voor de vakantie op tenefife!!!

heidi gysemberg heidi gysemberg
06.08.2008 Zeker een aanrader! toffe shows, mooi verzorgd. vooral de pinguins zijn heel leuk. Zeker zijn geld waard

Laura Laura
17.07.2008 In juli 2008 met man en kind van bijna 8 een dagje naar het Loro Parque geweest. We vonden het alle 3 een heel leuk uitje. De shows zijn goed en kun je makkelijk op 1 dag allemaal zien. Het pinguïn verblijf is schitterend. Een leuke afwisseling om heen te gaan naast alle andere mooie dingen die er op Tenerife zijn.

Tineke Brink Tineke Brink
08.01.2008 Ik ben 2 keer in het Loro Parque geweest.
De eerste keer was het zeker indrukwekkend. Vooral de shows met de zeehonden en dolfijnen waren fantastisch. Ook het verblijf van de
pinguins vond ik prachtig.

alleinreisend
Jaak Spooren Jaak Spooren
15.12.2007 vogels zijn slecht te zien door het houtgewas er omheen. De shows zijn reuze mooi. Maar ik ben een vogelliefhebber en zie ze graag, vliegen naar Tenerife en je ziet de vogels amper

Freunde
Eefje Eefje
19.09.2007 Mooie omgeving. De orkashow en dolfijnenshow was prachtig om te zien. De shows sluiten ook op elkaar aan. Verder vond ik het qua dieren tegenvallen, of je moet al veel van papegaaien houden. Maar zeker de moeite en het geld waard!!!

Wertung

Videos hinzufügen
Sehenswürdigkeit hinzufügen
Send-a-Friend
Bewertungen drucken

Gütesiegel für Hoteliers Bauen Sie unsere Bewertungen in Ihre Homepage ein. Kostenlos!

Welches europäische Land hat die schönsten Inseln?