Appartement Residence Maeva Benidorm*** Benidorm | Hotelbewertungen & Preisvergleich Appartement Residence Maeva Benidorm*** | Preise
Appartement Residence Maeva Benidorm*** Benidorm

Bewertungen Appartement Residence Maeva Benidorm***

Calle Lerida, 4-6, 03503, Benidorm
Appartement Residence Maeva Benidorm aktuelle Gesamtwertung 8,4 von 10, basierend auf 5 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Appartement Residence Maeva Benidorm*** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Benidorm. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 17 Urlaubsbilder zu Appartement Residence Maeva Benidorm***, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Benidorm. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Appartement Residence Maeva Benidorm*** mit unserem Angebot zur Ferienregion Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Spanien Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Residence Maeva Benidorm*** / Benidorm abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

5 Bewertungen für Residence Maeva Benidorm***

Paar, März 2012
"Comfortabel appartement op rustige locatie"
Jacqueline
18.03.2012 Een prima appartement. Ligt net buiten het uitgaansgebied. Toch ben je binnen 10 minuten lopen aan de boulevard. Wij zaten op de 23ste verdieping waardoor je een fantastisch uitzicht had op de zee en de omgeving. Alle balkons hebben zon en zeezicht en zijn zeer groot. Het keukentje heeft een apart balkon waar de vuilnisemmer, een droogrekje en de boiler staat. Je kunt er prima de was drogen. Bij aankomst zijn er voor ieder 2 grote handdoeken en 1 kleine handdoek. In de keuken zijn geen handdoeken en geen afwasspullen. De deur van het appartement heeft een zeer goed slot. Bij een 1 slaapkamer app. heb je een 2-persoonsbed dat 1.80 m breed is. Het bed is iets aan de harde kant maar wij hebben goed geslapen. De slaapkamer is voorzien van rolluiken.

Paar, Nov. 2011
"Een oase in de drukke Engelse wijk."
willemsart
11.12.2011 Moderne inrichting en werkte perfekt.Nu eens geen kookplaatjes die niet warm werden maar vier pitten in een schitterende keuken met oven,magnetron,afwasmachine en een nieuwe koelkast .Een verademing.
Maar, Benidorm is anders natuurlijk.Wij hadden een zeer balkon, OP DE ZON GERICHT
Je mist hier een ontmoetingsruimte en het kontakt vindt voornamelijk bij de liften plaats.Het personeel is zakelijk vriendelijk en behulpzaam,
En belangrijk!!Het terrein wordt in het weekend bewaakt.Appartementen liggen achteraf in deze wijk maar een wandeling naar het strand is zo gemaakt. Bij het voor de appartementen gelegen hotel Rio Park kun je voor 8 euro het buffet meelopen.
Goede bedden en volop handdoeken.De kluis voor de laptop is te klein.
Wij hebben er geen spijt van gehad.Gaan nog eens terug. Helaas heeft in Benidorm ook de crisis heeft toegeslagen.Veel winkeltjes en restaurants zijn dicht.Te huur of te koop.Maar, de boulevard blijft gezellig

Familie mit Jugendlichen, Juli 2011
"Mooi en net complex"
Bertine
02.08.2011 Wij zijn 9 dagen in dit complex geweest. Het was een geweldig appartement. Het zwembad was goed. Ondanks dat het hoogseizoen was, was het erg rustig aan het zwembad. Geen reserveringen van bedjes dmv handdoeken en de hele dag toezicht van een badmeester. Klein minpuntje is dat het zwembad vrij snel diep werd en dat dit niet aangegeven wordt.

Kamers zijn zeer netjes met een heel ruim balkon. (Met een geweldig uitzicht)Supermarkt tegenover het complex. Bushalte, strand en het oude centrum ligt op ongeveer een 10 minuten lopen.
Wij hebben hier een fijne tijd gehad.

Appartement Residence Maeva Benidorm*** - Jetzt günstig buchen bei:

Freunde, Juni 2011
"Heerlijke vakantie!"
Kim
02.07.2011 Wij (2 stellen ongeveer 26jr oud) zijn in juni 2011 2 weken in Maeva verbleven. Maeva is een mooi nieuw appartement. Wij hadden 2 badkamers, 2 slaapkamers, grote woonkamer, prachtige keueken, en groot balkon. Wij zaten op de 30ste verdieping. In het begin best eng want het is heel hoog. Maar het uitzicht is echt schitterend. We keken over heel Benidorm en de zee. De ligging van Maeva is prima en je loopt zo (ca.10-15min.) naar het strand en de winkels. Onderweg zijn er vele winkels waar je lekker rond kunt neuzen. Benidorm is een leuke plek om een keer op vakantie te gaan. Als je echt gaat om te stappen is Benidorm niet de juiste plek. Je kunt er wel heerlijk terasjes pakken en mensen kijken. Ook zijn er heel veel winkels en veel eetgelegenheden. We hebben een 2 weken super goed weer gehad (ca. 27 graden) Wij wilde dit jaar een relax vakantie en dat hebben we in Benidorm heerlijk kunnen doen!

Familie mit Kindern, Mai 2011
"Mooi appartement"
anna
24.05.2011 Dit appartement is helemaal nieuw en erg leuk ingericht. Wij zaten met ons gezin van 4 personen in een 6 persoons appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 badkamer met bad. Ruime woonkamer met een groot balkon en ook de keuken is volledig ingericht met magnetron en vaatwasser. Van de 30 verdiepingen zaten wij op de 1ste. Toen ik bij receptie aangaf dat ik eigenlijk graag bovenin zou willen zitten kon dit eventueel de volgende dag geregeld worden. Er zit een mooi zwembad bij met gratis ligstoelen. Als nadeel vonden wij dat het midden in de engelse buurt van benidorm stond. Wilde je iets spaans zien of horen moest je echt naar oude benidorm toe wat wel makkelijk af te lopen is. Het appartement staat ongeveer zn 10 minuten lopen naar het strand.
Er is voor de kinderen geen animatie of enig vermaak. Wel is het een buurt die `s avonds en `s nachts erg levendig is, dus als je rust zoekt moet je hier niet zijn.
Wij ( 2 volwass met kids van 9 en 10) vonden het super