13.02.2011
Min hustru og jeg kom fra Kata Beach og havde 5 dage tilbage inden vi skulle flyve hjem igen,vi søgte et sted med fred og ro, vi fandt Baan og syntes at beskrivelsen så godt ud. I indkørselen blev vi modtaget som kongelige gæster,vores kufferter blev taget fra os og vi blev vist ind i receptionen, der ventede der os iskoldt juice, vi fik kolde servietter til at friske os op på. Vi fik anvist vores fantastiske værelse med bad og jacussi, vi har aldrig oplevet så flotte værelse. Vi blev hver morgen, spurgt hvad vi havde lyst til,vi kunne hygge os ved poolen eller blive kørt til stranden, vi valgte poolen, som ligger i en fantastisk have. De næste dage blev vi kørt til stranden og blev igen hentet på klokkeslet, alt var gratis. Vi havde også gratis cykler til rådighed til at udforske området. Morgenmaden var igen en stor oplevelse, masser af friskbagt brød,juice,kaffe,pålæg og frugt i alle afskygninger. De allerbedste anbefalinger til Eric og hans hustru, vi kommer helt sikkert igen.
22.10.2010
Een bb met 5* service ! Luxe is niet duur bij Eric en Malinee.Lekker thais eten gekookt door Malinee,thaise gastvrijheid,prachtige en zeer ruime kamers met jacuzzi,tropische tuin,niet de artificiele sfeer van de hotels.De lokatie deed ons van de lokale sfeer genieten,gratis fietsen en shuttle naar het strand,tot de strandtas toe in de kamer,er is aan alles gedacht.s morgens een uitgebreid ontbijt met huisgemaakte broodsoorten,verse sappen,lokaal fruit,kazen enz niets ontbreekt. s avonds een zoetigheid en dagelijks vers fruit op de kamer. We hadden de gelegenheid om hen te vergezellen naar de lokale markt waar we een vakkundige uitleg kregen van de thaise produkten.Niets is te veel in deze bb,de laatste avond namen ze ons mee naar de afsluiter van het vegetarisch festival,die zijn de kleinigheden die deze plek uniek maken,je voelt je meer familie dan gast.