Hotel Khao Sok Nature Resort Khao Sok (National Park) | Hotelbewertungen & Preisvergleich Hotel Khao Sok Nature Resort | Preise

Bewertungen Hotel Khao Sok Nature Resort

2 Juni 2012

Hotel Khao Sok Nature Resort Khao Sok (National Park)

Bewertungen Hotel Khao Sok Nature Resort

83 Moo.6 T.Klong Sok A.Phanom, 84250, Khao Sok (National Park)
Hotel Khao Sok Nature Resort aktuelle Gesamtwertung 7,6 von 10, basierend auf 9 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Hotel Khao Sok Nature Resort und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Khao Sok (National Park). Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 27 Urlaubsbilder zu Hotel Khao Sok Nature Resort, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Khao Sok (National Park). Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Hotel Khao Sok Nature Resort mit unserem Angebot zur Ferienregion Thailand. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Thailand Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Khao Sok Nature Resort / Khao Sok (National Park) abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

9 Bewertungen für Khao Sok Nature Resort

Paar, Nov. 2011
"Unieke ervaring!"
Lara13
09.04.2012 Wat een unieke ervaring is slapen in de boomhut in Khao Sok Nature Resort! Wij hebben 2 nachten in de boomhut geslapen en 1 nacht zijn we met de overnight lake tour meegegaan. Dit hadden we van tevoren allemaal al gereserveerd en de kosten vielen ons erg mee. Ter plekke was alles goed georganiseerd, we werden netjes opgehaald bij het vliegveld, alles was super.

De boomhut is een belevenis op zich, zeker als je een beetje hoogtevrees hebt. De kamer zelf erg warm, de ventilator die er hing, hielp amper. De ijskoude douche went niet, ook al is het erg warm! Slecht geslapen dus. Wij hadden een vleermuis in onze badkamer, elke keer weer schrikken bij het opendoen van de deur! De overnight lake tour was geweldig, al moet je wel tegen een stootje kunnen. Geen schoon sanitair en slapen op een matras op een bamboevloertje waar je doorheen kunt kijken de diepte in... Maar het wakker worden midden in de jungle: geweldig!

Paar, Aug. 2011
"Niet geweldig"
joy
03.09.2011 Bij aankomst was er een overstroming doordat het de hele dag had geregend en er een rivier naast Nature resort ligt. We moesten dus een paar uur wachten voordat we naar onze boomhut 'Tarzan&Jane' konden. We bleven dus bij het restaurant, aangezien je niet makkelijk naar de grote straat kon lopen.
De boomhut is standaard, de badkamer is mooi maar heeft een ijskoude waterval douche. Wij hadden een overnight lake tour geboekt bij nature resort, maar waren in de veronderstelling dat Mr. Tee de rondleiding zou doen, maar wij werden opgehaald door een busje van Jungle Huts met 10 anderen, best een grote groep.
Tijdens de tour regende het de hele dag, waardoor we niet veel konden doen. Hebben 2 x een trekking gedaan en 1 grot bezocht. De rest van de tijd mochten we ons vermaken bij de rafthouses, maar door de regen ging je niet snel zwemmen of kanoën. Wij raden de tour dus af in het regenseizoen. Ook waren wij de enige die in nature resort op dat moment verbleven.

Familie mit Kindern, Juli 2011
"Mooie boomhutten aan de rand van de jungle."
tepijo
15.08.2011 De eerste nacht slecht geslapen door de zware regenval en daardoor vallende kokosnoten, takken, een boom en andere oerwoud geluiden. Even wennen.
We hadden een dubbele boomhut voor 2 keer 3 personen met uitzicht op een mooie tuin, een rotswand en dicht bij de rivier.
Het is een mooi aangelegd resort met vriendelijke en behulpzame mensen. De keuken is top.
De aangeboden excursies/tours zijn goed georganiseerd en de moeite waard.
Voor onze kinderen was het tuben met af en toe een slang boven je hoofd en het touwslingeren boven de rivier een hoogtepunt.

Familie mit Jugendlichen, Juli 2011
"Prachtige tuin, prima hutten, maar erg afgelegen"
cocolee
12.08.2011 De ingang van het park is minimaal 30 minuten lopen. Bij de ingang van het park zijn wat meer guesthouses en restaurantjes. Als je kiest voor Nature Resort, ben je aangewezen op het restaurant voor al het eten en drinken.
Tijdens ons verblijf was alles vol en duurde het heel lang voor je iets kon bestellen of uit de keuken kreeg. Dit hebben wij als minpunt ervaren.
Mr. Tee bleef hollen: busy busy.

Tuben was erg leuk en de lake tour met overnachting is zeer de moeite waard. Helaas hadden wij geen ochtendsafari i.v.m. de harde regen. hebben geen wildlife gespot, dat was jammer. Maar wel heerlijk zwemmen en super rustig daar!

Familie mit Kindern, Juli 2010
"Wij willen weer terug!!!"
jose sluijs
04.08.2010 mooie boomhutten: goed gebouwd, netjes, en de badkamer vonden wij super!: een douche in de vorm van een waterval! de apen komen 2x per dag in de mooi aangelegde tuin fruit eten uit de bomen. De kinderen speelden meteen met Foe, de zoon van de eigenaar, en liepen naar een grot, waar een touw aanhing, waardoor ze al slingerend het water in sprongen. het tubing (op banden de rivier afzakken) vonden ze ook geweldig.
Wij zijn met de eigenaar "Mr. tie" naar het meer geweest, en hebben daar in een bamboehutje op het water geslapen: bijzondere ervaring. Ik had erg last van mijn darmen, en de eigenaresse kwam meteen met pilletjes aan, die heel goed hielpen.
kortom: we voelden ons zeer welkom bij deze familie.

Freunde, Apr. 2010
"Spannend"
Hanneke
11.08.2010 Best spannend om in zo'n boomhutje te slapen! Al helemaal als je na een vermoeiende en lange excursie-dag erachter komt dat er apen in je kamer zijn geweest..! Alle spullen overhoop en zakjes opengescheurd.. De volgende ochtend zagen we ze op het balkon zitten. Leuk, zolang ze niet binnen komen, want ze zijn best agressief!
Er worden veel uitstapjes aangeboden, maar je kan ook zelf het park ontdekken.
Het personeel had vriendelijker gemogen..

"Durf je het wel aan?!"
arjan en leoni
20.12.2009 Best spannend om hier in een boomhut te hebben geslapen.. Het is er snachts echt letterlijk helemaal donker, brand niet eens een lampje buiten van het park. Best eng om hier snachts te slapen. Maarre voor de rest erg leuk natuurlijk, vooral wat je er in de omgeving kunt doen. Zoals op een olifant een ritje maken of een wandeltocht door de jungle. Ook een aanrader is het enorme stuwmeer in de omgeving (wel een uur of wat rijden), prachtig om hierover te varen, kan je ook een grot in/stukje jungle zien op lunchen op een vlottenkamp op het water. Daar kan je overigens ook blijven slapen, leek ons wel leuk. Zijn dus kleine drijvende hutjes op het water die met een drijvende steiger aan elkaar verbonden zijn. Je moet deze regio wel zien als je in het zuiden van thailand bent, een aanrader.

"Super hoog in de boom"
Arlette en Matein
24.09.2009 Na veel reizen is het heerlijk om in een rustige omgeving te komen. Ongeveer een km terug lopen (als je van Suratthani komt)vanaf de bushalte. Daar staat een bord langs de weg en die weg volg je nog 2 km. Misschien een eindje lopen maar het is het zeker waard. Super eten,mooie boomhutkamers tussen veel groen en apen. Een echte aanrader. Vriendelijke mensen en geen vliegen, muggen. Het eten is echt zalig. Ongeveer 20 min lopen naar het nationaal park en als je dat niet wilt brengen ze je naar het park of bushalte en ze halen je ook weer op.

Familie mit Kindern, Aug. 2008
"Slapen hoog in een boomhut"
happy family
02.12.2009 Slapen in een echte boonhut.
Absoluut geen luxe, maar je zit wel midden in de jungle.
Ondanks dat je midden in de jungle zit, zijn de kamers wel schoon.
Het eten in het restaurant is lekker en de eigenaar is heel vriendelijk.
Je kunt zwemmen in de rivier, met grote band. Erg leuk.
De kinderen vonden het geweldig slapen in een boomhut.