Hotel Orient Suite*** Alanya | Hotelbewertungen & Preisvergleich Hotel Orient Suite*** | Preise
Hotel Orient Suite*** Alanya

Bewertungen Hotel Orient Suite***

Güller Pinari Mah.Mollaosman Sok. No:13, 90035, Alanya
Hotel Orient Suite aktuelle Gesamtwertung 8,8 von 10, basierend auf 12 Hotelbewertungen.
Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Hier finden Sie aktuelle Hotelbewertungen zu Hotel Orient Suite*** und viele weitere nützliche Tipps und Hinweise für Ihren Aufenthalt in Alanya. Neben dem Lesen von Bewertungen haben Sie auch die Möglichkeit einen Preisvergleich durchzuführen. Nutzen Sie beispielsweise auch unsere 17 Urlaubsbilder zu Hotel Orient Suite***, die Ihnen ein realistisches und ungetrübtes Bild der Unterkunft vermitteln. Weitere attraktive Unterkünfte für Ihren Urlaub finden Sie auf unserer Seite zu Alanya. Oder erfahren Sie mehr über die Reisemöglichkeiten im Umfeld von Hotel Orient Suite*** mit unserem Angebot zur Ferienregion Türkische Riviera. Für eine umfassende Urlaubsvorbereitung können Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste für Türkei Gebrauch machen. Mit dem praktischen Preisvergleich finden Sie bestimmt eine günstige Unterkunft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Viel Spaß dabei!
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Orient Suite*** / Alanya abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.

Haben Sie diese Unterkunft bereits besucht?

12 Bewertungen für Orient Suite***

"Prachtige Accomodatie"
bijomi
16.10.2011 Wij zijn van26-9 tot 10-10-2011 naar Alanya geweest en verbleven in orient suite hotel via ons reibureau geboekt en gecheckt via zoover en het kwam eruit met een 8.7.Daar aangekomen en het heeft onze verwachting ruimschoots gehaald.
Een prachtig hotel super schoon mooie kamers mooi zwembad en vriendelijk persooneel en niet dat overdreve gedoe maar gewoon goed personeel. het hotel heeft 3 sterren maar dat is perfect.
we gaan zeker als we weer eens naar Alanya gaan terug naar Alanya

"Een rijke vakantie"
Frank van Veen & Ta...
06.10.2011 Hotel Oriënt Suite heeft een ideale ligging: 7 minuten van Ooststrand, vlakbij Migros en een stief kwartier van het centrum (met haven en uitgaansleven).

De kamers zijn perfect, met chique badkamer en ruim balkon. Alles wordt dagelijks schoongemaakt en bijgehouden. De receptie is efficiënt en beleefd. Iedereen werkt zich een slag in de rondte je een ontspannen vakantie te geven; de diensturen, die het personeel draait, zijn niet mals. De kamermeisjes zijn een parel, vooral Aynur Hanim. Ze is sympathiek, kunstzinnig en lief.

Goddank bleek Oriënt Suite geen Hollandse veste, maar kwamen veel gasten uit Scandinavië.

Tip omtrent hotelkamer: laat kastje waarin minibar zich bevindt openstaan, dat koelt stukken beter.

Paar, Sept. 2011
"Super hotel dat de reviews waar maakt!"
Jacobien Zichem
14.09.2011 we hebben het ontzettend naar ons zin gehad in Orient Suite mede door het verzorgte hotel, het aardige en enthousiaste personeel, de gunstige ligging t.o.v. strand en stad, het goede a la carte restaurant, de heerlijke matrassen, de leuke Turkse avonden met heerlijke turks buffet, en ga zo maar door! de goede reviews hier zijn echt waar gemaakt, de reviews waren mede bepalend voor onze hotelkeuze. Er waren in de periode dat wij er waren heel weinig Nederlanders, maar voornamelijk Scandinaviers zodat je echt een vakantie gevoel had;-) Het ontbijtbuffet was erg uitgebreid maar wel elke dat het zelfde. Het restaurant was heerlijk, erg betaalbaar en verassend. Wij hadden een kamer inhet A block, deze was ruim en gerenoveerd, uitstekende matrassen en de kamer werd elke dag schoongemaakt. Echt een aanrader dit hotel, echt waar voor je geld! We willen zeker terug naar Orient Suite.

Familie mit Kindern, 2011
"Harstikke leuk hotel!!!"
Ilse Smeets
18.08.2011 Hier 11 nachten met onze 3 kinderen gelogeerd en ons uitstekend vermaakt. Zeer aardige bediening, leuke ober die vloeiend nederlands spreekt, Ramezan. Wij hebben elke dag in het hotel goed ontbeten en in Alanya in restaurants gegeten. Twee avonden per week was er een show in het hotel met eten, dit was prima. Ongeveer 10 minuten lopen naar de boulevard. Kamers werden elke dag schoon gemaakt.

Freunde, Mai 2011
"" Een fantastisch hotel ""
ineke en miryam
05.06.2011 5-6-2011 Na 3 keer is het nog steeds een super hotel. het personeel is super en gezellig,er is zelfs een ober die nederlands spreekt.
De kamers zijn netjes en schoon, en de badkamer is groot en schoon.
Bij de receptie kan je altijd terecht en spreken goed engels. Er is een klein supermarktje,brillenwinkel,kapper en een hamam.
het eten is er goed. De service aan het zwembad is ook goed. We gaan in september weer heel graag terug naar dit hotel.

ineke en miryam

Familie mit Kindern, Aug. 2010
"Mooi hotel"
vd Horst
24.08.2010 we hebben het heel erg goed gehad in dit hotel, de service was super we hadden all inclusive en zelfs aan het zwembad werden de drankjes gebracht. De kamers waren erg mooi, ruim en schoon. De badkamer was prachtig met een grote inloop douche.
Het eten was veel kip, maar dat weet je als je in Turkije bent. Je mocht s 'middags ook bij het zwembad eten, en dan kon je kiezen uit bv pizza of hamburger. Allemaal all in

Familie mit Kindern, Aug. 2010
"Voor 3 steren goed hotel"
de veth
01.09.2010 het ontbijt was erg uitgebreid voor een 3 steren hotel smiddags kan je pizza,hamburgers,tosti of friet eten ook bij het zwembad savonds was het in het restaurant erg eentonig maar we waren ook maar met 90 mensen in het hotel waar van alleen de nederlanders allin haden zoon 20 man
dus voor die prijs is het een heel goed hotel maar wij gaan voortaan weer naar 4 of 5 steren de kamers en hotel was erg schoon

Paar, 2010
"Mooie kamers"
Stef
04.08.2010 hebben hier een nacht gezeten omdat we overboekt waren, maar hadden hier wel de hele week willen blijven!

Freunde, Aug. 2010
"EEN ILLUSIE!!!"
Erik
02.09.2010 Door de waardering die hier onterecht gegeven is aan dit hotel hebben wij deze reis geboekt. Een illusie is de juiste weergave van onze verwachtingen. Ik snap absoluut niet waarom de gemiddele cijfer hier een 8,5 is. Ik ben al 7x in Alanya op vakantie geweest en heb dan ook vele hotles gezien. De ingang naar het hotel stinkt altijd en de kamers worden nooit goed schoon gemaakt. En de douches stinken omdat er in de afvoer van de wasbak niet correct geinstalleerd is. Het personeel is onervaren, vaak kortaf en ze verstaan geen woord engels. En dan het eten: Het is afschuwelijk. het lunch-menu bestaat uit 2 dingen: hamburger en pizza. Pizza met alleen maar kaas en tomaat, waar altijd een dikke laag vet op drijft. Hamburger komt uit de magnetron en het avond eten is nog erger. Ik zou dit hotel hooguit 2 sterren geven. Ik heb hier geraegeerd zodat er geen andere mensen zoals ons afgaan op de waarderingen hier.
Maar Alanya zelf is een superplek om op vakantie te gaan!!!

Paar, Juli 2010
"Leuke vakantie gehad, voor 1 keer"
sanne
13.08.2010 Samen met mn vriend ben ik 15 dagen in orient suite geweest, wat eigenlijks wat te lang was! Het hotel is opzich goed hoor, alles schoon en netjes, de bediening is top komen telkens langs om te vragen of je nog wat drinken wil! Wij hadden all in, hier zaten enkele coctails bij, tussen de middag kon je pizza bestellen of broodje hamburger, pide..
Het eten was wel eentonig.. Na een week had ik al zo iets van,, alweeer dit eten 'zucht'! De kamer was supermooi! Heeeel groot voor zn tweeen, we hadden een familie kamer met enorm balkon! Animatie was er 3x per week, maar wel elke week hetzelfde.. Na 1 keer had ik het wel gezien.. Dit kon wel wat leuker en vaker! Een weekje hier was wel genoeg geweest!
Lopen naar t strand was zo'n kleine 10 min... En naar de stad wel 20... Maar langs de boulevard was dit wel leuk!